Dayıya Doğum Günü Mesajları

Dayıya Doğum Günü Mesajları


Dünyanın en yakışıklı dayısını doğum günüymüş bize de kutlamak düşer artık.
İyi ki doğdun dayıcığım iyi ki varsın.

Ömrün her zaman huzur ve mutluluk içinde geçsin, hakkında hayırlı olan tüm dileklerin gerçek olsun. Yakışıklı dayım doğum günün kutlu olsun.

Dayıya Doğum Günü Sözleri, Resimli Dayıya Doğum Günü Mesajları, Dayıya Doğum Günü Mesajları

Rabbim hayırlısı ile mesleğine atanmayı nasip etsin, emeklerine boşa salmasın, bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması dileğiyle doğum günün kutlu olsun dayıcığım.

Sen benim örnek aldığım, her zaman gururla bahsettiğim, dünyanın en iyi, en başarılı insanısın.
Nice mutlu yıllara yeni yaşın kutlu olsun.

Dayı bey dayı bey doğum günü filan uyutuyorlar seni yaşlanıyorsun haberin olsun ama olsun sen yaşlı da olsan dünyanın en tatlı insanısın. Doğum günün kutlu olsun dayıcığım.

Rabbim eşinle, çocuklarınla birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat nasip etsin. En kötü günün ne mutlu olduğun, en çok güldüğün gün gibi olsun, canım dayım doğum günün kutlu olsun.

Uyan dayı uyan daha doğum günü kutlanacak, pasta siparişi verilecek, hediyeler açılacak yeğenlere harçlık verilecek çok işimiz var çok kalk haydi bugün senin en mutlu günün. Yeni yaşın kutlu olsun.

Musmutlu bir yaşın olsun, yeni yaşın eski yaşlarını aratmasın.
Yüreğinden sevgi yüzünden gülümseme eksik olmasın. İyi ki doğdun mutlu yıllar.

Dayıya Doğum Günü Mesajları, Dayıya Doğum Günü Mesajı, Dayıya Doğum Günü Sözleri, Dayıya Doğum Günü Mesajları Komik, Dayıma Doğum Günü Mesajı, Dayım İçin Doğum Günü Mesajı, Dayıya Doğum Günü Yazısı

Sana doğum günü hediyesi almak istedim ama hiçbir hediyeyi sana verecek kadar değerli bulamadım. Bende seni çok sevdiğimi ve doğum gününü kutlayan bu mesajı gönderdim. Mutlu yıllar dayımmmm.

Sen benim için çok değerlisin ve çok önemlisin, her zaman da öyle kalacaksın.
İyi ki varsın dayıcığım ve iyi ki benim dayımsın. Doğum günün kutlu olsun dayım.

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun dayıcığım, iyi ki varsın!

Tanıdığım en delikanlı, en iyi kalpli, en mükemmel insan canım dayım doğum günün kutlu olsun.

Umutların yıldızlar kadar yüksek, gülüşlerin okyanus kadar büyük, hayallerin gökyüzü kadar geniş olsun, güzel insan, biricik dayımın doğum günü kutlu olsun.

Her zaman en çok sevdiğim ve değer verdiğim canım dayım doğum gününü kutlar ellerinden sevgi ile öperim.

Senin için uzun ve bütün dileklerinin gerçekleştiği bir yıl diliyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım dayım.

Hayatının en kötü zamanı doğum günün kadar güzel ve mutlu geçsin, neşen her zaman yerinde olsun, yeni yaşın kutlu olsun.

Her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirecek şekilde olmasını dilerim sevgili dayım. Nice mutlu yıllara…

Dayıya Güzel Sözler Dayıya Geçmiş Olsun Mesajları Dayıya Bayram Mesajları Dayıya Günaydın Mesajları Dayıya Hayırlı Olsun Mesajları

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa oda senin kalbindedir. Doğum günün kutlu olsun dayıcığım.

Yüreği güzel kendi yakışıklı dayıma şimdi ben sevgimi nasıl anlatabilirim ki sözlerle, ona olan sevgimi anlatmaya kalksam sözler yetersiz kalır.
Seni çok seviyorum dayıcığım doğum günün kutlu olsun.

Bak, dur ve dinle sözlerimi. Çok şanslıyım çünkü senin gibi bir dayım var.
İyi ki dayımsın diyorum. Mutlu huzurlu yıllara dayıcığım.

Yeni yaşını kutluyorum, eski yaşını şutluyorum en güzel dileklerimle doğum gününü kutluyorum, doğum günün kutlu olsun dayıcığım.

Dayıya Doğum Günü Mesajları, Dayı için Doğum Günü Sözleri, Dayıya Doğum Gününde Söylenecek Sözler, Dayıya Doğum Günü Mesajları

Eski yaşına elveda, yeni yaşına merhaba; yeni yaşının sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle doğum günün kutlu olsun dayım.

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. Doğum günün kutlu olsun biricik dayım.

Yapraklara dallara, yeşillere allara nice mutlu yıllara, iyi ki doğdun bir tanecik dayım.
Doğum günün kutlu olsun.

Bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum.
Dur bakayım.. dur dur aklıma geldi; Doğum günün kutlu olsun dayıların en tatlısı.

Etiketler : Dayıma Doğum Günü Mesajı, Dayıya Doğum Günü Mesajları Kısa, Dayıya Doğum Günü Mesajı Uzun, Dayıya Doğum Günü Mesajı Komik, Dayıya Doğum Günü Hediyeleri, Dayıya Doğum Günü Şarkıları, Dayıya Doğum Günü Mesajları
Abiye Doğum Günü Mesajları Ablaya Doğum Günü Mesajları Akrabaya Doğum Günü Mesajları Amcaya Doğum Günü Mesajları Amca Kızına Doğum Günü Mesajları Amca Oğluna Doğum Günü Mesajları Anneye Doğum Günü Mesajları Anneanneye Doğum Günü Mesajları Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Aşkına Doğum Günü Mesajları Asker Arkadaşına Doğum Günü Mesajları Babaya Doğum Günü Mesajları Babaanneye Doğum Günü Mesajları Bacanağa Doğum Günü Mesajları Bacıya Doğum Günü Mesajları Baldıza Doğum Günü Mesajları Beye Doğum Günü Mesajları Biradere Doğum Günü Mesajları Büyükanneye Doğum Günü Mesajları Büyükbabaya Doğum Günü Mesajları Can Yoldaşına Doğum Günü Mesajları Cici Anneye Doğum Günü Mesajları Damada Doğum Günü Mesajları Dayıya Doğum Günü Mesajları Dayı Kızına Doğum Günü Mesajları Dayı Oğluna Doğum Günü Mesajları Dedeye Doğum Günü Mesajları Dosta Doğum Günü Mesajları Dünüre Doğum Günü Mesajları Eltiye Doğum Günü Mesajları Enişteye Doğum Günü Mesajları Erkek Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Erkek Evlada Doğum Günü Mesajları Erkek Kardeşe Doğum Günü Mesajları Eşe Doğum Günü Mesajları Evlada Doğum Günü Mesajları Geline Doğum Günü Mesajları Gelin Kıza Doğum Günü Mesajları Görümceye Doğum Günü Mesajları Halaya Doğum Günü Mesajları Hala Kızına Doğum Günü Mesajları Hala Oğluna Doğum Günü Mesajları Hanıma Doğum Günü Mesajları Hayatına Doğum Günü Mesajları Hayat Arkadaşına Doğum Günü Mesajları Kankaya Doğum Günü Mesajları Kardeşe Doğum Günü Mesajları Karıya Doğum Günü Mesajları Karıcığa Doğum Günü Mesajları Kayına Doğum Günü Mesajları Kayınbabaya Doğum Günü Mesajları Kayınbiradere Doğum Günü Mesajları Kayınçoya Doğum Günü Mesajları Kayınpedere Doğum Günü Mesajları Kayınvalideye Doğum Günü Mesajları Kaynanaya Doğum Günü Mesajları Kaynataya Doğum Günü Mesajları Kıza Doğum Günü Mesajları Kız Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Kız Evlada Doğum Günü Mesajları Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajları Kocaya Doğum Günü Mesajları Kocacığa Doğum Günü Mesajları Komşuya Doğum Günü Mesajları Küçük Kardeşe Doğum Günü Mesajları Kuzene Doğum Günü Mesajları Nineye Doğum Günü Mesajları Nişanlıya Doğum Günü Mesajları Oğula Doğum Günü Mesajları Sağdıca Doğum Günü Mesajları Sevdiceğe Doğum Günü Mesajları Sevdiğine Doğum Günü Mesajları Sevgiliye Doğum Günü Mesajları Sırdaşa Doğum Günü Mesajları Sözlüye Doğum Günü Mesajları Teyzeye Doğum Günü Mesajları Teyze Kızına Doğum Günü Mesajları Teyze Oğluna Doğum Günü Mesajları Toruna Doğum Günü Mesajları Yare Doğum Günü Mesajları Yavruya Doğum Günü Mesajları Yeğene Doğum Günü Mesajları Yengeye Doğum Günü Mesajları Zevceye Doğum Günü Mesajları
Komşuya, Eş, Dost, Kardeş, Anne, Baba, Sevgili, Kanka, Arkadaşa En Güzel, Uzun Kısa Doğum Günü Mesajları, Sözleri, Yazıları

Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar