Duygusal Çok Güzel Aşk Mektupları

Duygusal Çok Güzel Aşk Mektupları


İnan ki ölesiye özledim. Şimdi yanımda olsan, ne kadar? Diye sorardın belki de.. Sonsuzluğun sonu kadar be iğde dalım. Sonsuzluğun varsa bir sonu, onun sonu kadar özledim ben seni. Sensiz hasret kokuyor her yanım. Sensiz doğan güneşe, gecemi aydınlatan ay ve yıldızlara bile düşmanım. Çünkü sensiz batıyor benim üzerimde. Sensiz aydınlatıyorlar gecelerimi. Aşk öyle bir tuhaf duyguymuş ki. Aşık olduğundan uzak olunca, uyku düzenin değişiyor. Uykuların huzursuz özlem dolu oluyor. Beni merak etme nar çiçeğim. Ben yine bildiğin gibiyim. Yine gecemle gündüzümle, sen doluyum. Gece düşlerimdesin, gündüz hayallerimde. Dinmeyen özlemim, en sevdiğim, sevdiceğim. Bu hasreti daha fazla uzatmayalım lütfen.

Sen gittin ya.. Tüm hayallerim yarım kaldı bir anda. Sensiz yapabileceğim şeylerden dahi uzağım. Yapsam da bir tadı olmayacak biliyorum. Hepsini, gelip kavuşacağımız o güne saklıyorum. Hep hasretten bahsettim ama, bir yandan da umut doluyorum tıka basa. Yılmaz bir savaşçı gibiyim adeta. Sensizliğin her perişan edici sillesinde, yeniden daha güçlü bir umutla bekliyorum vuslatı. Bu ayrılıkta elbet bir gün geçecek. Ellerin elime, gözlerin gözlerime değecek. İşte o günkü bir gülüşün, benim için yine bir ömre değecek.

Seni senden daha çok seviyorum sevdiceğim. Öpüldün.

Yüreğimde açan gonca gülüm.
İçim en dolusundan sevginle dolu. Bomboş bir hayata kapılmış giderken, seninle tutundum ben bu hayata.  Hayat bu işte. Her ne kadar delicesine bir tutkuyla bağlı olsak da, böyle küçük ayrılıklarda olacak elbet bu hayatta. İnşallah gülen gözlerin, benden uzakta da hep gülüyordur. Ey cennet gözlerine kurban olduğum yarim. O cennetin ışıltıları, hiçbir zaman kaybolmasın dilerim.

Beni merak etme. Sensizliğin verdiği üzüntü dışında, çok şükür oldukça iyiyim. Yine tahmin edeceğin gibi, tepeden tırnağa, iliklerime kadar seninle doluyum. Yıldızlara baksam, gözlerin geliyor aklıma. Gece karanlığını delip gecemi aydınlatan aya takılsa gözlerim, gül bahçesi yüzün gelir karşıma. Sabah umuda açan güneşi görsem, günaydın seslerin çınlar kulaklarımda. Yani sensizlik dışında, hiçbir derdim yok aslında.
Hasretin biraz gam yüklese de omuzlarıma, iyi olduğunu bilmek yetiyor bana.
Hasretle öpüldün gül dalım.

Her ne kadar uzak olduğun sol yanıma biraz hüzün bıraksa da, bir gün geleceğini bilmek ayrı bir mutluluk katıyor dünyama. Bir gün kavuşacağız ya nasıl olsa? İşte sana kavuşmanın düşüncesi bile mutlu ediyor beni. Bu duygu ancak seven bir kalbin içinde olabilir. Hasretinle yanarken alev alev, vuslatı bilmektir mutluluk veren. Kim bilir şimdi neler yapıyorsun? Sende beni ne kadar özlemişindir. Bu sefer ki öyle bir vuslat olsun ki aşkım. Bir daha hiçbir şekilde ayrılık olmasın. Bu özlemler bir daha hiç yaşanmasın. Gözümün nuru, başımın tacı. Hayatıma anlam katanım. Seni çok ama çok seviyorum.

Etiketler : Sevgiliye Mektup, Sevgiliye Aşk Mektubu Sevgiliye Aşk Mektubu Örnekleri Sevgilime Mektup En Özel Aşk Mektubu En Güzel Aşk Mektupları, Romantik Aşk Mektupları Uzun Aşk Mektubu, Sevgiliye Aşk Mektubu Uzun Aşk Mektubum Sevgiliye Aşk Mektupları En Ünlü Aşk Mektupları Sevgiliye En Güzel Aşk Mektupları Örnekleri Sevgi Ve Aşk Mesajları Sevgi Ve Aşk Mesajları Ara‎
Aşk Mektupları ile ilgili aramalar romantik aşk mektupları  kızdan erkeğe aşk mektubu  özlem kokulu ask mektuplari  sevgiliyi ağlatan mektuplar  sevdiğin erkeğe mektup  sevgiliye mektup   kızdan erkeğe mektup  sevgiliye gönülden mektup
Aşk Mektupları, Aşk Mektubu, Aşk Mektupları, Sevgiliye Aşk Mektupları, Aşk Mektupları, En Güzel Aşk Mektupları, En Romantik Aşk Mektupları
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar