Abiye Doğum Günü Mesajı

Abiye Doğum Günü Mesajları

Bu Yazımızda: En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları Facebook,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları ,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları ,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları Kısa,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları Twitter,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları İnstagram,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları Etkileyici,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları Yeni,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları İndir,En Güzel Abiye Doğum Günü Mesajları Paylaş bulacaksınız.

En mutlu olacağın ve ömründe yaşayabileceğin en güzel günler her zaman seninle olsun.
Canim abiciğim en güzel günün kutlu olsun.

Küçükken elimdeki yiyecekleri almaya çalışsan da, benim harçlığımla dondurma yemeye gitsek de, sen benim canım abimsin seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun.

Yaşadığın her gün bir önceki günden daha güzel olsun, mutluluğun yağmur damları kadar berrak ve çok olsun.
Abilerin birtanesinin doğum günü kutlu olsun.

Sen doğduğun gün annem çok sevinmiş bir oğlum oldu diye ve senden sonra doğan biz kardeşlerin de çok sevindik senin gibi bir abimiz var diye.
Abilerin en iyisi doğum günün kutlu olsun.

Can abim, canım abim doğum gününde şuan senin yanında olmak ve güzel yüzündeki mutluluğu gözlerimle görmek isterdim.
Sen uzakta da olsam her zaman benim kalbimdesin.
Yeni yaşın kutlu olsun.

Değerli abiciğim bu günün doğum günün sana pastaların en güzelini almak ve hediyelerin en özelini almak istiyorum ama sana senin paranla bir hediye almakta anlamlı olmaz.(anladın sen onu) Doğum günün kutlu olsun canımın içi.

Kızların yakışıklı prensi, yolda yürüdü mü su gibi akan, yıldırım gibi çakan,
Yusuf misali herkesi kendine hayran bırakan canım abim doğum günün kutlu olsun.

Sayın ve sevgili, pek çok kıymetli, iyi hürmetli, güzel kalpli, harçlığı bol veren abim doğum günün kutlu olsun.
Allah kesene bereket versin.

Sen her şeyi düşüne güzel abim baksan beni düşündüğünden benden önce dünyaya gelmişin.
Beni koruyup bir baba şefkatiyle seven abim doğum günün kutlu olsun.

Abiye doğum günü mesajları gönderiyor herkes, bende abime doğum günü mesajları gönderiyorum ama benimkinin bir farkı var yükü sevgi yüklü.

Düşünsene abi küçükken ne kadar birbirimizle anlaşamaz görünürdük.
Sen eline bir şey alırdın ben onu isterdim, sen bir şey yerdin ben onu isterdim, sen bir yere giderdin bende gideceğim derdin.
Sen abim bunların hiçbirine hayır demezdin sinirlenirdin, kızardın ama yine de yapardın canım abim.
Doğum günün kutlu olsun.


Kardeşin varsa ağlarsın da, gülersin de, kavga da edersin, beraberce saatlerce oynarsın da ve kardeşin yokluğunu baba ocağından gidince daha da anlarsın.
Biricik abim doğum günün kutlu olsun.

Gülmelerin her zaman mutluluktan olsun, ağlaman icap ederse o da mutluluktan olsun, geçmişinde, geleceğinde güzel olsun.
Canım abim doğum günün kutlu olsun.

Heyyyt be! Var mı benim abimden daha yakışıklısı, var mı benim abimden daha delikanlısı, abilerin en güzeli doğum günün kutlu olsun.


Doğum günleri insanların en özel ve günlerinden birisidir.
Senin doğum gününde seninle güzel ve yaşamının daha da mutlu olması için iyi yıllar canım abim.

Allah herkesin kalbine göre verir diye bir söz vardır.
Evet, aynen öyle abim Allah’ta senin kalbine göre vermiş.
Yaşamındaki sahip olduğun her şey senin kalbinin güzelliğindendir.
Kalbi güzel abim doğum günün kutlu olsun.

Yılların sevgileri azaltmadığı, yolların gitmekten insanı yormadığı ve kardeşliğin hiçbir zaman unutulmadığı bir yaşam dileğiyle doğum günün kutlu olsun.


Sabah güne uyandığımda aklıma ilk gelen abimin doğum günü oldu.
Telefonu aldım elime abiye doğum günü mesajları yazdım ve  en güzel doğum günü mesajlarını buldum.



Sen doğduğun gün annem çok sevinmiş bir oğlum oldu diye ve senden sonra doğan biz kardeşlerin de çok sevindik senin gibi bir abimiz var diye.
Abilerin en iyisi doğum günün kutlu olsun.

Yaş otuz abim daha gencecik sanki yeni doğmuş masum bir bebek kadar güzel ve kalbi tertemiz.
Temiz kalpli abim doğum günün kutlu olsun.

Belki bana kırgın olabilir ve bana kızıyor olabilirsin.
Sonuna kadar haklısın ama şunu unutma ki seni her zaman seven bir kardeşin olacak.
Doğum günün kutlu olsun.

Gittiğimiz ailecek pikniklerde maç yapardık her zaman ben kazanırdım, zannederdim ki ben çok iyiyim ama şimdi çok daha anlıyorum ki iyi olan senmişsin abim.
En büyülü günler seninle olsun Mutlu yıllar.

Bu gün doğum günün sana birçok doğum günü mesajı gelecek ama benim sana mesajım özel olacak, abime katmer katmer sevgimi sunacak, onun doğum gününü canı gönülden kutlayacak.

Mahallede dolaşırken herkesi kendine hayran bırakan, kimseye bir kötülüğü olmayan, insanlara iyilik için yarışan benim iyilik timsali abim doğum günün kutlu olsun.

Sayın ve sevgili, pek çok kıymetli, iyi hürmetli, güzel kalpli, harçlığı bol veren abim doğum günün kutlu olsun. Allah kesene bereket versin.

Geçmişe bakan geleceği göremezmiş yalan vallaha yalan külliyen yalan, ben geçmişe baktığım zaman abimi ve mutluluğumuzu görüyorum ve geleceğe daha da sarılıyorum.
Canım abim doğum günün kutlu olsun.

Abiciğim iyi ki doğmuşsun ve iyi ki benim abimsin.
Seni her zaman sevecek bir kardeşin olacak. Mutlu yıllar.

Abiye doğum günü mesajları başlıklı yazımız hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi yorum yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.


iyi ki dogdun betül iyiki doğdun sami videolu doğum günü mesajı anneye özel doğum günü şarkısı iyi ki dogdun berra iyiki doğdun sadi videolu doğum günü mesajı iyiki doğdun hülya videolu doğum günü mesajı iyi ki dogdun yasemin iyi ki dogdun medine iyiki doğdun ablacığım videolu doğum günü mesajı iyi ki dogdun berna iyiki doğdun saadettin videolu doğum günü mesajı iyiki doğdun babaanneciğim videolu doğum günü mesajı doğum günü pastası üzerine yazılabilecek kısa yazılar iyiki doğdun babam videolu doğum günü mesajı iyi ki dogdun yaren iyiki doğdun babaanne videolu doğum günü mesajı iyiki doğdun gülistan videolu doğum günü mesajı kardeşe 7 farklı doğum günü mesajı iyi ki dogdun damla güzel doğum günü mesajı videosu iyi ki dogdun bedriye iyiki doğdun gülcan videolu doğum günü mesajı iyi ki dogdun afet iyiki doğdun nazime videolu doğum günü mesajı iyiki doğdun yakup videolu doğum günü mesajı
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar