En Güzel Cuma Günü Mesajları

En Güzel Cuma Günü Mesajları

Cuma mesajı, cuma mesajları, cuma duası, cuma suresi, cuma hadisi, cuma mesajı kısa, cuma mesajı uzun, cuma hutbeleri, cuma gününe özel dua, cuma sözleri Cuma mesajları yeni ve resimli mesajlar.

Ey Allah’ım şu Cuma gününün yüzü suyu hürmetine bilerek veya bilmeyerek işlediğimizi günahlarımızı bağışla, bizleri saptırma, bizleri helal rızık verip doğru yola ilettiğin kullarından eyle.

İslamdır dinimiz, camilerdir ibadethanemiz,
Kurandır kutsal kitabımız, en mübarek gündür Cuma günümüz.
Günümüz mübarek olsun.

Allah’ım bizleri annesine, babasına hayırlı evlat olmayı nasip ve müesser eyle, bizleri sana şükreden, kuranını okuyan, ibadetlerini yapan kullarından eyle.
Hayırlı Cumalar

Ya Rabbi bu Cuma günü hürmetine bizleri bağışla, bizleri dünyası için değil ahireti için çalışanlardan eyle, bizleri de cennetinle müjdelediğin kullarından eyle.
Amin Cumanız mübarek olsun. Şuan cuma mesajları konumuzu okumaktasınız.

Cuma Sözleri, En Güzel Cuma Sözleri, Anlamlı Cuma Sözleri, Çok Güzel Cuma Sözleri, Cuma Mesajları, Harika Cuma Sözleri, Etkileyici Cuma Sözleri, Full Cuma Sözleri, Cuma Sms'leri, Kısa Cuma Sözleri, Kısa Anlamlı Cuma Sözleri,En Anlamlı Cuma Mesajları. Cuma ile İlgili Kısa Sözler, Özlü Cuma Sözleri, Etkili Cuma Sözleri

www.sosyetekaradeniz.com
Allah’ım sen bizleri koru, anamızı, babamızı ve evlatlarımıza hayırlı ömürler nasip et, bizleri iki cihanda da aziz kıldığın kullarından eyle.
Amin Hayırlı Cumalar

Müslümanın müslümüna düşman olduğu, müslümanın müslüman kardeşini öldürdüğü bu zamanda sen bizleri  ve bütün müslümanları koru, kalplerini imanla doldur.
Mübarek Cuma mesajları yazımızı okumaktasınız.

Allah cumanı mübarek etsin, duaların kabul, günahların affolsun, ibadetlerin kabul osun İnşallah. Hayırlı Cumalar

Yüce Mevla kalbinizden islamı gönlümüzden imanı, dilimizden kuran-ı, minaremizden ezanı eksik etmesin. Amin Cumamız mübarek olsun.

Cenab-ı Allah kendisine açılan elleri , teslimiyetle yönelen gönülleri, zikir çekerek yorulan bedenleri, tövbe için yalvaran dilleri boş çevirmesin.
Duanız kabul Cumanız mübarek olsun.

Ne kadar çok günah işlesen de tövbe et
Yaradan’ın affedici kapısı kapanmaz, sen hiç bir zaman umudunu yitirme
Yüce Mevlam kulunu bırakmaz.

Cuma Mesajları, Cuma Günü Mesajları, Cuma Mesajları Kısa, Cuma Mesajları Resimli, En Güzel Cuma Mesajları, Cumanız Mübarek Olsun Mesajları, Hayırlı Cumalar Mesajları

Allah’ım bizleri bu Cuma gününe ulaştırdığın için san şükrü edalar olsun, bizleri sağ salim dirlik ve birlik içinde bir sonraki cumaya ulaşmayı nasip et.
Bereketli ve hayırlı Cumalar

Resulullahın şefati üzerinize olsun, Rabbim bu güzel cuma günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın.
Darda kalan yardım elimizi uzatmak nasip etsin.

Ey iman edenler, namaz ve sabırdan ayrılmayın.
Namaz dinin direği, sabır şükrün edasıdır.
Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir. Hayırlı Cumalar

www.sosyetekaradeniz.com
Allah’ım sana layıkıyla kul omayı, ömrümüzün sonuna kadar ibadet etmeyi, ölürken kelime-i şehadet getirerek çene kapamayı, cennetine girmeyi nasip et. dini cuma mesajları


Bizlere taşıyamacağımız yükler yükleme, bizleri kötü yollardan, fenalıklardan sen koru, evlerimize huzur ve bereketler ihsan eyle, umut kapısını her daim açık eyle .
Amin Hayırlı Cumalar.

Allah’ım sen cimri olacak zenginlikten , alın tersiz hanemize girecek paradan bizleri koru.
Bizlerin hakkında hayırlısını nasip et.
Cumalarımız mübarek olsun.

Cuma Sözleri Yeni, Kısa Cuma Sözleri, Mübarek Cuma Sözleri, En Anlamlı Cuma Sözleri, Whatsapp Cuma Sözleri, Cuma Sözleri Mevlana, Cuma Sözleri Facebook

Kalbiniz İslama, gönlünüz imana, dillerinizi kurana, kulaklarınız ezanlara, huzurunuz mutluluğa, eviniz berekete kavuşsun Cumamız mübarek olsun.

Ya Rabbi sen bizleri duyan ve işitensin, sen şu mübarek  Cuma günün hürmetine biz aciz kullarının günahlarını bağışla bizleri gönlü huzurlu,kalbi imanlı, eli tespihli kullarından eyle.

Gül kokusu en güzel kokunuz olsun, efendimiz kapı komşunuz olsun, cuma günleriniz mübarek olsun.

Evladın terbiyelisini, rızkın helal olanını,bedenin sağlıklısını, ibadetlerin en faziletlisini  bizlere nasip et Allah’ım Bu mübarek cuma gününde bizleri kapında boş çevirme.

Müslümanın bayramıdır cuma, bir vakit ki o vakit duaların kabulüdür cuma, yoksulun, fakirin,zenginin Allah’a el açtığı gündür cuma.
Cumanız mübarek olsun.

Başkasın bir olan sende bin olsun, dünyada damla olan sende sel olsun,
Bu cuma günün ellerini kaldırıp ettiğin tüm duaların kabul olsun.
Cumalarımız mübarek olsun.

Okumuş olduğunuz cuma mesajları konulu yazımız hakkındaki görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.
Ayrıca sizlerinde cuma mesajları ile ilgili sözlerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.

Cuma Sözleri Yeni, Kısa Cuma Sözleri, Mübarek Cuma Sözleri, En Anlamlı Cuma Sözleri, Whatsapp Cuma Sözleri, Cuma Sözleri Mevlana, Cuma Sözleri Facebook
Yorumlar