Eşe Güzel Sözler Eşime Sözler Evlilik Sözleri

Eşe Güzel Sözler, Eşime Sözler, Evlilik Sözleri

Evlilik İle İlgili Güzel Sözler, Evlilikle İlgili Sözler, Evlilik İle İlgili Sözler, Evlilik Hakkında Sözler, Evlilik İle İlgili Söylenmiş Sözler, Evlilikle İlgili Özlü Güzel Sözler, Evlilik İle İlgili Anlamlı Güzel Sözler

Bir aşk gülümsemeyle başlar, öpücükle devam eder ve bir nikahla ölümsüzleşir. Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda, aşkınızın hep ilk günkü gibi taze kalmasını ve mutlu olmanızı diliyorum. Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın!

Paylastikca cogalan tek sey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedilestirdiginiz sevginizin hep cogalmasini dileriz... Yasaminiz boyunca gunes hep onunuzde olsun ki golgeler ardinizda kalsin. Omur boyu mutluluklar dilerim.

Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen.
Kalbime hapsettim, her atışı sen.
Dilimdeki içli şarkı,
Burnumdaki sıla kokusu,
Yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık,
İçimdeki bambaşkalık
Hepsi Sen, Sen, Sen. Olmasan neylerim ki ben.
Varlığını varlığıma armağan eder misin?
Benimle evlenir misin?

Seninle güldüm, seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık, bir anlık, bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım, tüm varlığımla sorsam sana; benimle evlenir misin.

Engelli koşan atletler gibi, koştum, atladım, aştım tüm engelleri. Şimdi önümde bir tane kaldı. Eğer onu da geçebilirsem, mutlu yorgun ama gönlünün şampiyonu olmak istiyorum. Benimle evlenir misin?

İster güneyden gelen karayel, ister kuzeyden gelen poyraz ol, dilersen beni tümden ıslatan sağanaklar ol,güneşinle yanıp, serinliğine bırakayım kendimi, denizinde. Umut ol bana, her şey çok güzel olacak de.Sımsıkı sar üşütmem seni de, çocuklarımız olacak bize benzeyecekler de. Evlen benimle.

İkimizin kuracağı bir hayatın altına imzanı atar mısın?

Benimle evlen yoksa ben seninle evlenirim!

Kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, kuyumcunun, fotoğrafçının, gelinlikçinin ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmesine yardımcı olmama ortak olur musun?

Her yıl evlilik yıldönümümüzü unuttuğum için bana trip atar mısın?

Güzelliğin kadar güzel bir hayat yaşamak için benimle evlenir misin?

Belki seçimdir, belki değil. Belki doğaçlamadır, belki rüya. Kurnazlıktır belki. Belki de hesaptır, koşulların denkliğidir, ihtiyaçtır. Zorunluluktur, zorladır. İstemli hırs, ekonomik yaklaşımdır belki de kim bilir kim nasıl kurar. Ben seni ruhuma, aklıma, bedenime üç olmazsa olmazla istiyorum.
Benimle evlenir misin?

Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı ömür boyu kalbime hapis ediyorum...

Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...

Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Ömür boyu mutluluklar dilerim

Dilek tumak için yıldızların kaymasımı gerekiyor  illaki??gönlüm sana kaydı yetmezmi.
Başıma bela olurmusun
Evlilik İle İlgili Güzel Sözler, Evlilikle İlgili Sözler, Evlilik İle İlgili Sözler, Evlilik Hakkında Sözler, Evlilik İle İlgili Söylenmiş Sözler, Evlilikle İlgili Özlü Güzel Sözler, Evlilik İle İlgili Anlamlı Güzel Sözler
Yorumlar