Günaydın Sözleri Mesajları

Günaydın Sözleri Mesajları

Günaydın Mesajları, En Güzel Günaydın Mesajları, Sevgiliye Günaydın Mesajları, Sevgiliye En Güzel Günaydın Mesajları, Sevgiliye kısa Günaydın Mesajları, Sevgiliye Etkileyici Günaydın Mesajları, Sevgiliye Komik Günaydın Mesajları, Sevgiliye Romantik Günaydın Mesajları, Sevgiliye Günaydın Sözleri
Uykumda bile özlediğim, asla doyamadığım ve doyamayacağım en değerli varlığım. Günaydın, yeni günümüze hoş geldin.

Sen yanımda olamasan da bugünde rüyamda yanımdaydın, bugün ellerini tutamasam da yarın ellerinle buluşacağım, günaydın bir tanem.

Sevgiyi seninle, yaşamayı gözlerine, gülmeyi kalbine, sıcaklığını ellerine, gülüşün ise rüyalarımdaki meleğin ta kendisi günaydın sevgilim.

Dünyada birçok insan var kimi mutlu kimi mutsuz kimi gülüyor kimi ağlıyor ama tüm güzelliklere laik biri var oda şuan mesajımı okuyor günaydın…

Bir sabah da gözümü açtığımda aklımda değil de yanımda olsan. Günaydın AŞKIM...

Mesaj atarak değilde ÖPEREK UYANDIRACAĞIM o günün hasretiyle Günaydın...

Aşk olsun, Sevda olsun, Huzur olsun ama Her şeyden öte. Sağlık ve mutluluk olsun, GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN.. Günaydın...

Bu sabah çok yer gezdim balkon mutfak odalar gibi yakın da bir çılgınlık yapıp bakkala gitmeyi düşünüyorum Günaydın

Sensiz Günlerim Karanlık Sensiz Aldığım Nefes Yarım Sensiz Güneşi Görmeyen Benim Sevgilim, Günaydın Can Özüm günün Aydın Olsun..

Bir Günüm Değil Bir Ömrüm Ol, Bugünüm Değil Yarınlarım Ol Birtanem Günaydın…

Bu Sabah tutamasamda Elini, Sabahın Erken Saatlerinde Göremesemde Güzel Gözlerini,
Seviyorum Seni Sensiz Olmaz Unurma Bu Kelimelerimi, Günaydın Sevgilim :)

Her Güne Seninle Başlamak, Her Günü Seninle Bitirmek, Bir Ömrü Seninle Yaşamak Beni Ayakta Tutan Tek Amaç Sevgilim, Günaydın.

Bir güneş gibisin sen gözlerimde, geceleri rüyam olursun girersin düşlerime, hayatı buldum gözlerinde, günaydın sevgilim, günümüz aydın olur birlikte

Kurduğu alarma karşı verdiği amansız mücadeleyi bugün de kaybeden değerli insan: GÜNAYDIN…

Önceden uyanmış olup ta ayakta olanlara, bıktık artık senden bırak yakamı diyenlere, biricik kankalarıma arkadaşlarıma, beni seven ya da gıcık olup ta söyleyemeyen herkese günaydınlar olsun.

Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim. GUNAYDIN herşeyim.

KaranLık geçmiş Silindi ömrümüzden Işıkla Bakıyoruz Artık geleceğimize Günaydın Sevgilim..

Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda
Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

Kalbin hangi sevgi için çarpıyorsa, yeni doğan günün güneşi seni ona kavuştursun… Günaydın

Bir Günüm Değil Bir Ömrüm Ol, Bugünüm Değil Yɑrınlɑrım Ol Birtɑnem Günɑydın…

Sevgilim Sabahın Bütün Güzel renkleri Odаnа dolsun, hayatın tatlı, Günün aydın olsun

Yɑşɑmɑk sevmekse ve gün güneş doğuncɑ bɑşlıyorsɑ, benim hɑyɑtım dɑ sen doğduğundɑ bɑşlɑdı. Günɑydın Sevgilim.

Sensiz doğsada güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.
etkileyici günaydın mesajları ile ilgili aramalar etkileyici günaydın mesajları facebook  etkileyici günaydın mesajları arkadaşa  etkileyici günaydın mesajları whatsapp  etkileyici günaydın mesajları tumblr  etkileyici günaydın mesajları sevgiliye uzun  etkileyici günaydın mesajları komik  etkileyici günaydın mesajları erkek sevgiliye  arkadasa etkileyici günaydın mesajları
Bu Yazımızda: Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Facebook,Günaydın Mesajı Sevgiliye,Günaydın Mesajı Arkadaşa,Günaydın Mesajı Dosta,Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Kısa,Günaydın Mesajı Twitter,Günaydın Mesajı İnstagram,Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Etkileyici,Günaydın Mesajı Yeni,Günaydın Mesajı İndir,Günaydın Mesajı Paylaş bulacaksınız.
Yorumlar