Çok Güzel Günaydın Sözleri

Çok Güzel Günaydın Sözleri

Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Facebook,Günaydın Mesajı Sevgiliye,Günaydın Mesajı Arkadaşa,Günaydın Mesajı Dosta,Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Kısa,Günaydın Mesajı Twitter,Günaydın Mesajı İnstagram,Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Etkileyici,Günaydın Mesajı Yeni,Günaydın Mesajı İndir,Günaydın Mesajı Paylaş

Güzelliğin bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri bugün seninle rüyalarımı süsledim, seninle güne merhaba dedim günaydın sevgilim.

Günaydın hayatımın ay çiçeği tarlası, günaydın kalbimin en tatlı yarası.

Sensiz bir gece daha gözlerini görmek için güneşin doğmasıyla bitti, bu günüde seninle geçirmenin ümidiyle günaydın aşkım.

Sabah esintisiyle yüreğine sevgiyi, kalbine aşkı seni uyandırmadan usulca bırakıyorum,
Güneş o güzelliğinin üzerine doğsun ve güzelliğine güzellik katsın.

Tatlı bir gülüş gönderiyorum sana kulaklarında yankılanan, seni incitmeden yanağına konacak bir buse gönderiyorum, güne iyi başlayacak. Günaydın gül yüzlüm.

Sabahları neşe ile uyanılabilecek en tatlı düşüncesin sen Bitanem. Günaydın

Bu yalan dünyanın sahibi değilim, yarı aç yarı tok gezerim,
Dostlarımla ağlar, dostlarımla güler eğlenirim. Tüm dostlarıma günaydın dilerim.

Üç erteleme sonucunda telefonun alarmına karşı mücadeleyi kaybeden güzel insan Günün aydın olsun.

 Arkadaşlar olmadan, hayatın bir anlamı olmaz. bir sevgi olmadan, kalpte huzur olmaz. bir hikâye olmadan, bir film olmaz ve benden bir günaydın mesajı almadan, güzel bir gün olmaz! Günaydın.

Yaşamayı Sevmekten Daha çok seviyorum seni çünkü sen yaşamsın sen benim için yeni bir günsün bebeğim Günaydın.

Bir türlü gelmek bilmeyen günaydın mesajları, tek başına yapılan kahvaltılar, bugün de hayalde kalan rüyalar. Günaydın yalnızlığa günaydın Aşksızlığa

Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, gözyaşlarının akmadığı, gülücüklerin bitmediği en güzel savaşlar sizlerin olsun. Günaydınlar

Yeni bir güne seninle yaşamanın vereceği moralle başlıyorum ve bu günüde 24 saat seni düşünerek geçireceğim AŞKIM günaydın.

Bugün sana sabah kahvaltısı gönderiyorum umut dolu bir omlet, 2 dilim öpücük, haşlanmış sevgi ve hasret çayı demledim kaç şekerli olsun? Günaydın Aşkımmm

Aşık olamıyor musunuz? Sevgiliniz mi yok? Sabahları günaydın mesajları alamıyor musunuz?
E  girin bi zahmet? günaydın mesajlarını okuyun.

İnsanın uyanıp ta ilk baktığı telefonsa ya saate bakmıştır ya da yüreğinde yer etmiş birinin ona günaydın demesini beklemektedir. Günaydın Cananım

Günlerin aydın olurken kalbin bensiz olmasın, kalbin benimleyken bende her zaman seninleyim biriciğim, günaydınlar olsun.

 Günaydın, sabah sabah bela mısın sen ya diyenlere, vayyy sen bana mesaj atar mıydın diyenlere, ulan daha yatacaktım of ya diyenlere günaydın.

Sevgilerin tükenmediği, dostlukların ölmediği, gülümsemelerin bitmediği, göz yaşlarının akmadığı en güzel günaydınlar sizlerin olsun.

Günaydın bir tanem hadi bir gülüşünü gönderde benimde güneşim doğsun. Günaydın kalbimin içi

Umutla başlayan her güne günaydın, göz yaşlarının akmadığı güne günaydın, sevgilerin aldatılmadığı güne günaydın, çiçeklerin solmadığı güzel günlere günaydın, yaşama umuduyla uyanan herkese günaydın.

Bu gün sizin gününüz olsun, dilediğiniz her şey gerçek olsun, sabah gözlerini açtığında günün aydın olsun.

Arkadaşlar olmadan hayatın bir anlamı olmaz. Bir sevgi olmadan kalpte huzur olmaz.
Bir hikaye olmadan, bir film olmaz ve benden günaydın mesajı almadan güzel bir gün olmaz. Günaydın.

Önceden uyanmış olupta ayakta olanlara, bıktık artık senden bırak yakamı diyenlere, biricik arkadaşlarıma,  beni seven ya da gıcık olupta söyleyemeyen herkese günaydınlar.

Günaydın Mesajları: Bir uykunun daha sonuna geIdik.
Yayında ve yapımda emeği geçen yatak, yorgan, yastık üçIüsüne teşekkür ederiz. GünaydınIar.

Ay doğar ayazlanır. Gün doğar beyazlanır.
Benim sevgili yarim, uyanmaya nazlanır. Günaydın Aşkım.

Bir sabah uykusuna bir de sana doyamadım. Günaydın Bitanem.

Sizler için hazırlamış olduğumuz günaydın sözleri başlıklı bu yazımız hakkındaki görüş ve düşüncelerinizi yorum bölümünden yorum yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.
Bu Yazımızda: Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Facebook,Günaydın Mesajı Sevgiliye,Günaydın Mesajı Arkadaşa,Günaydın Mesajı Dosta,Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Kısa,Günaydın Mesajı Twitter,Günaydın Mesajı İnstagram,Günaydın Mesajı,Günaydın Mesajı Etkileyici,Günaydın Mesajı Yeni,Günaydın Mesajı İndir,Günaydın Mesajı Paylaş bulacaksınız.
Günaydın Mesajları Sözleri
Yorumlar