İftar ve Sahur Mesajları

İftar ve Sahur Mesajları

Bu sayfamızda İftar, iftar duaları, İftar Mesajları, İftar Mesajları ve Duaları, Sahur Mesajları, Sahur Mesajları ve Duaları konulu ayrıca iftar ve sahur dualarının da bulunduğu bir yazı hazırladık. Ramazanınız mübarek olsun.

Oruçla terbiye ettiğimiz bedenlerimizin iftarla bayram etmesi, şükür ile eda etmesini dilerim.
Hayırlı iftarlar.

Tuttuğunuzu orucunuz kabul olsun, yaptığınız hayır ve hasenatlar dergahı izzetinde kabul olsun. Ramazan ayınız ve iftarınız hayırlı ve bereketli olsun.

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu, mutlu ve ağzı oruçlu bir sofra etrafında ezanın okunmasını bekleyen tüm kardeşlerimize hayırlı iftarlar.

Allah sofranıza Halil İbrahim bereketi, sağlığınıza demirden sağlam sıhhat nasip etsin.
Tuttuğunuz oruç kıldığınız namaz sofranıza bereket getirsin.

Bu ayda yenilen yemekler o kadar tatlıdır ki tadı damaklarımızda kalır, bu ayda içilen sular, şerbetler zemzem tadındadır. Sofranız afiyetli, yuvanız huzurlu ve mutlu olsun.Hayırlı Ramazanlar.

Bin aydan daha hayırlı olan onbir ayın sultanı Ramazan ayında sofranız bereketli, gönlünüz muhabbetli, ibadetiniz kabul osun. İftarınız ve sahurunuz bereketli olsun.

Allah rızası için gece kalkıp sahurunu yapan gün boyu oruçlu olarak hayır ve hasenat yapan, akşamda Allah’a şükür ile orucunu açan Müslüman kardeşime selam olsun.
Allah’ın lütuf ve güzellikleri onun üzerine olsun.
Ramazan ayı mübarek olsun.

Ramazan ayının feyiz ve bereketi sizlerin üzerine olsun, ramazanın bereketiyle iftar sofranız taşsın, dostlarla birlikte oruçlar açılsın. Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar.

Bu ayların kıymeti bilinmeli, bu aylarda bolca Kuran-ı Kerim okunmalı, dualar edilmeli,
Yüce Mevlaya Ramazan ayına ulaştırdığı için, verdikleri nimetler için hamdü senalar edilmeli, bu ay en güzel şekilde değerlendirilmeli.
Hayırlı Ramazanlar, hayırlı iftarlar.

www.sosyetekaradeniz.com
Bir bardak suyun kıymetinin çok iyi anlaşıldığı, bir lokma ekmeğin değerinin en iyi bilindiği, bir aç insanın halinin akla geldiği bir aydayız.
Bu ayda tuttuğumuz oruçları Yüce Allah dergahı izzetinde kabul etsin.

Bu ayda Yüce Yardan ibadetlerinizin karşılığını bire bin versin.
Sofranıza Halil İbrahim bereketi versin. İftarınız hayırlı olsun.

Bu ayda ibadet yapmakta güzel, yoksulu, fakiri doyurmakta güzel, ezan seslerinin huşu içinde beklenildiği iftarda güzel, İftarınız bereketli, sofranız afiyetli olsun.

Ormanın yemyeşil derinliklerindeki güzellikler gibi huzur kaplasın gönlünü, ellerini semaya kaldırıp gözlerinden akan yaşlar duan olsun, kalbin imanla dolsun, iftarın afiyetli ve bereketli olsun.

Ramazan bereketiyle sofralarımız bereketlensin,
Bu ay içerisindeki mübarek kadir gecesi ile ibadetlerimiz taçlansın,
Allah ramazan ayını layıkıyla geçirmeyi nasip etsin.

Bin bir tatlar sofranızda olsun, ağzınızın tadı baldan tatlı olsun, sofranızın bereketi bol olsun, iftarınız afiyetli olsun.

Orucunu açmak için dostların bir sofra etrafında kenetlendiği, bir hurma tanesi ile oruçların açıldığı hayırlı iftarlar olsun.
Ramazan ayınız mübarek olsun.

Ramazan ayının ilk iftarı ile gönlünüze huzur dolsun, sofranız bereketli misafiri bol olsun, iftardaki bereket sahura niyet olsun.
Ramazan ayınız ve İftarınız hayırlı olsun.

Yüce Allah bu mübarek ayda gündüzü oruçla, akşamı iftarla açıp geceyi teravihle süslemeyi, sahurla gecenin nur ve feyzini almayı bizlere nasip etsin.
Ramazan ayınız mübarek olsun.

Bu sıcak günlerde sabırla imtihan olduğumuz şu sıcak yaz günlerinde
Yüce Mevlam herkese dayanma gücü versin.
Oruç tutan Müslüman kardeşlerimizin başını serin eylesin, iftarını ağız tadıyla yapmayı herkese nasip etsin.
Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar.

www.sosyetekaradeniz.com
Hayat bir su misali çok çabuk geçip gitmektedir, bu kısa zamanda ve bu mübarek ayda güzel ameller işlemek ve günahlarımız için için Cenab-ı Allah’tan af ve mağfiret dilemek temennisiyle hayırlı Ramazanlar.

Bol bereketli iftarlar, bol şükür ve edalı ramazanlar geçirmek dileğiyle orucunuz kabul, dualarınız makbul Ramazan ayınız ve iftarınız hayır olsun.

Bu ramazan ayında iftar sofralarımızda bir fakiri, bir kimsesi doyurarak bereketlendirelim.
Bir kuru ekmek bulamayan fakir, fukara ve kimsesizlere yardım elimizi uzatalım.
Hayır ve Hasenatta yarışmak dileğiyle hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar.


Şunu unutmayalım ki şuan bulunduğumuz makam ve mevkiyi verende Allah, alacak olanda Allahtır. Yoksul,dışarıda aç susuz kalanlara yardım elimizi uzatalım.

Müslümanların en kutsal ayı olan Ramazan ayında ve bu ayda bulunan mübarek kadir gecesinde tüm Müslümanlar için hayırlı olsun.

Sofralarımızda Ramazan bereketi dolsun taşsın, ibadetlerimiz en yoğun ve temiz şekliyle olsun. İftarınız ve Ramazanınız mübarek olsun.

Yüce kendisi için oruç tutup onun için ibadet eden kullarından eylesin, bizleri yanlış yola saptırmasın, doğru yola ilettiği kullarından eylesin.
Sofranız zengin kalbiniz huzurlu olsun.

Sabır ile tutulan oruçlar, dualarla açılan iftarlar, tekbirleri kılınan namazlar, gecenin bir yarısında oruç tutmak için şenlenen sahur sofralarında bulunmak dileğiyle hayırlı ramazanlar.

Bu ayların kıymeti bilinmeli, bu aylarda bolca Kuran-ı Kerim okunmalı, dualar edilmeli,
Yüce Mevlaya Ramazan ayına ulaştırdığı için, verdikleri nimetler için hamdü senalar edilmeli, bu ay en güzel şekilde değerlendirilmeli.
Hayırlı Ramazanlar, hayırlı iftarlar.

Bir bardak suyun kıymetinin çok iyi anlaşıldığı, bir lokma ekmeğin değerinin en iyi bilindiği, bir aç insanın halinin akla geldiği bir aydayız.
Bu ayda tuttuğumuz oruçları Yüce Allah dergahı izzetinde kabul etsin.



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Etiketler: İftar İftar Mesajları İftar Mesajları ve Duaları Sahur Mesajları Sahur Mesajları ve Duaları
Yorumlar