Kutlu Doğum Haftası Mesajları

Kutlu Doğum Haftası Mesajları

Bu yazımızda kutlu doğum haftası, Kutlu Doğum Haftası Mesajları, Kutlu Doğum Haftası Mesajları ve Sözleri, Kutlu Doğum Haftası Sözleri, kutlu doğum mesajları, kutlu doğumla ilgili sözler konulu sözler içeren bir yazı hazırladık.
Peygamber efendimizin dünyaya geliş yıl dönümü olarak kutlanan kutlu doğum haftası sözlerini sayfamızda bulabilirsiniz.

Kutlu Doğum Haftası Mesajları

Gül sevginin tacıdır bu yüzden her zaman bahar gülle taçlanır, güller ki onu Hz. Muhammed(s.a.v) anlatır. Gül kokulu efendimizin kutlu doğumu kutlu olsun.

Hayatımızın önderi, yaşantımızın örneği sevgili peygamberimizin şerefli doğumu hepimize kutlu olsun.
Şefaati tüm Müslümanların üzerine olsun.

O ki alemlerin sevgilisi, o ki güvenilirlerin en güvenlisi, o ki ümmeti için göz yaşı döken peygamber, o ki ahirette bizim en büyük şefaatçimiz.
Efendimizin şerefli doğumu kutlu olsun.

 Ümmetim ümmetim diye ağlayan, insanları uyaran, müjdeleyen,
İslamı anlatıp Allah’ı kullarına sevdiren, gecesini gündüzünü ibadetle geçiren ey sevgili kutlu doğumun mübarek olsun.

Alemlere Rahmet, insanlığa yol gösterici, gül yüzlü, nur yüzlü Sevgili Peygamberimizin doğumu kutlu olsun. Haftamız kutlu, müslümanlara hayırlı olsun.

İslam’ın en büyük önderi şefaatçimiz sevgili efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ahirette komşunuz olsun, onun hadisleri ve sünnetiyle yaşamak cümlemize nasip olsun. Nurlu doğumu kutlu olsun.

 O ki çok cömertti, o ki en adaletliydi, o ki el emin kadar güvenilirdi, o ki en iyi imamdı, o ki en iyi babaydı, o ki bizim şefaatçimiz sevgili Peygamberimizdi.

Ey sevgili bizler seni göremedik ama  senin sünnetin ve hadislerinle yaşıyoruz, gönlümüz senin sevginle yanıp tutuşur, güllerin efendisi sevgili Peygamberimizin kutlu doğumu kutlu olsun.

www.sosyetekaradeniz.com
Bizlere adaletiyle örnek, yaşantısıyla örnek, merhamet sahibi insanlığın kurtarıcısı, güllerin en güzel kokanı efendimizin mübarek doğum haftası kutlu olsun.

Güllerin efendisi sevgili peygamberim en güzel salat ve selamlar senin üzerine olsun, bizleri senin gibi bir peygambere ümmet eden Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun.

Onu anmak, efendimizin yaşantısını kendimize örnek almak onu anlamaktan geçer,
Allah bizlere sevgili Peygamberini anlayan ve onun yaşantısını kendimize de örnek almayı nasip etsin.

Ey güllerin efendisi bir hadisinde diyorsun ki; kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz; müjdeleyiniz nefret ettirmeyiniz. Tüm insanlığın senin şefaatinden nasip alsın, canım sana kurban olsun.

Ey alemlerin sultanı,bizler senin şefaatine muhtacız, seni ve Allah’ı çok anmaya ihtiyacımız var sen bizlere şefaat eyle ,örnek hayatınla bize de yaşamayı nasip etsin Cenab-ı Allah

Andоlsun ki Allah’ın rasulünde sizin için Allah’a ve ahiret gününe kavuşmayı umanlar için ve Allah’ı çok anаnlar için güzel bir örnek vardır. <Ahzab, 21>

Sana hasretiz bizler bu dünyada ey nur yüzlü efendimiz, bizler senin o güzel nurlu yüzünü göremedik, senin arkanda saf tutup namaz kılamadık, senin yanında cenklere katılamadık.
Sen bizlere şefaat et ya Resululallah.

Senin yollarına can kurban kendi de güzel adı da güzel Muhammed (s.a.v) Allah’ım bizlere bu dünyada sana layık ümmetler olarak yaşamayı nasip etsin.
Senin şerefli doğumun mübarek olsun.

Sevgililerin sevgilisi, güllerin en güzel kokanı ümmetim ümmetim bizleri düşünen tertemiz kalpli nur yüzlü Efendimiz san sonsun selam ve salavatlar olsun bu kutlu doğumun islam alemine mübarek olsun.

Ey şanı yüce Muhammed (s.a.v) adalette öyle bir zirveye çıkmışsın ki, kimsenin o zirveye ulaşması bugüne kadar mümkün olamamış ve bundan sonra da mümkün olmayacaktır.  <La Fayette>

www.sosyetekaradeniz.com
Sen gönlümüzün efendisi, sevgililerin sevgilisi seninle birlikte yaşayamadık senin safında saflar tutamadık ama bizler senin sünnetinle yaşamak bizim bir yaşam biçimimizdir.

Allahım bizleri af ve mağfiret et, Peygamber efendimiz nur yüzlü sevgilimizin yüzü suyu hürmetine bizlerin günahlarını bağışla, bizleri Sana kulluk Peygamberine ümmet olanlardan eyle. Amin.

Ey Rasulüm bizlerin en umutsuz anında bizlere umut ışığı ol, bizlere Cenab_ı Allaha layıkıyla kul sana ümmet olanlardan eyle, bizlere de şefaat et ya Resulallah.

Hz. Peygamber bizlere vermeye çalıştığın güzel mesajları, güzel ahlakı, iyilikte yarışmayı kötülükte cimri olmayı öğütlemiştir.
Bizler efendimize tam manasıyla ümmet olmayı Allah’ım tüm Müslüman kardeşlerime niyaz etsin.

Gül sevginin tacıdır bu yüzden her zaman bahar gülle taçlanır, güller ki onu Hz. Muhammed(s.a.v) anlatır.
Gül kokulu efendimizin kutlu doğumu kutlu olsun.

Ben her gün seni rüyamda görebilme ümidiyle yatağıma yatıyorum ey gül kokulu, nur yüzlü Efendim. Sana salatu salavatlar getiriyorum.

Yüce Mevlam bizlere nur yüzlü peygamber efendimizin güzel ahlakı ile yaşamayı nasip etsin, onun örnek davranışlarını bizlere nufüz etsin.


Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed’in(s.a.v) şefkat ve merhametinin tüm kanayan yaralarımıza çare olması dileğiyle tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası  kutlu olsun.

Barış ve kardeşliğin temsilcisi olan, kutsal kitabımız Kuran–ı Kerimin son elçisi Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya gelişinin kutlandığı bu önemli haftanın güzel geçmesini temenni ederim.

Gül her zaman sevginin tacıdır, bahar her vakit güllerle taçlanır.
O güller ki  Hz. Muhammed (s.a.v) hatırlatır. Onun kokusu gül kokusu gibidir.Kutlu doğum haftası güllerle süslensin.

Hayatımızın önderi, yaşantımızın örneği sevgili peygamberimizin şerefli doğumu hepimize kutlu olsun. Şefaati tüm Müslümanların üzerine olsun.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Etiketler: kutlu doğum haftası Kutlu Doğum Haftası Mesajları Kutlu Doğum Haftası Mesajları ve Sözleri Kutlu Doğum Haftası Sözleri kutlu doğum mesajları kutlu doğumla ilgili sözler
Yorumlar