Oğluma Doğum Günü Mesajı

Oğluma Doğum Günü Mesajı

Oğlunuz İçin En Anlamlı Doğum Günü Mesajları Anneden Oğluna Doğum Günü Mesajları Doğum Günü Kutlama Mesajları En Anlamlı Doğum Günü Mesajları Oğlunuza Doğum Günü Kutlu Olsun Sözleri Oğlunuz İçin Muhteşem Doğum Günü Sözleri Dolu Dolu Doğum Günü Mesajları Oğlum İçin Duygulandıran Anneden Oğluna Doğum Günü Mesajları Oğlunuzun Yüzünde Mutluluk Göreceğiniz Efsane Doğum Günü Mesajları Oğlunuza En Manidar Doğum Günü Sözleri Güzel Dileklerle Dolu Doğum Günü Mesajları

Canım oğlum doğum gününü kutlar sana sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum.
Sen benim hiçbir zaman büyümeyen bebeğimsin.

Ben seninle bir gün değil, her gün gurur duydum ve ben senin gibi bir oğlum olduğu için Allah’ıma hep şükrettim. Yüce Mevlam seni korusun canım oğlum. Doğum günün kutlu olsun.

Benim yakışıklı prensim nerelerde ne yaparmış?
Yoksa oralarda bir prensese gönlünü kaptırıp kraliçesini unutmuş mu?
Doğum günün kutlu olsun Prensim.

Senin gibi bir oğul herkese nasip olmaz, böyle iyi kalpli insan her zaman bulunmaz, seni seven insan hiç pişman olmaz. Doğum günün kutlu olsun oğlum.

Bugün bir yaşı daha bitirmenin sevincini annene ve babana yaşattığın için sana teşekkür ederiz.
Biz seni her zaman seveceğiz, sen bizim göz bebeğimizsin canım oğlum doğum gününü kutluyoruz.

Şu dünyadaki en değerli varlığımsın, yaşamamın kaynağı neşelerimin mutluluk kaynağısın, sen benim iyi kalpli canım oğlumsun. Doğum günün kutlu olsun canım oğlum.

Canım oğlum bu hayatta mutlu olmak istiyorsan sürekli geçmişe değil geleceğe bakmalısın, geçmiştekileri geçmişte bırakıp hayatına yepyeni bir sayfa açmalısın.
Canım oğlum doğum günün kutlu olun.

Sen benim kalbimdeki heyecan, rüyalarımdaki beyaz atlı prensim, sen benim uzaklarda da olsan yanımdaymış gibi sevdiğim can oğlumsun. Doğum günün kutlu olsun.

Sen doğduğun zaman ağlamıştın inşallah hayatında bir daha ağlamazsın.
Hayatın mutluluk ve neşe içinde geçmesi dileğiyle doğum gününü kutlarım.

Oğluma doğum günü mesajının en güzelini göndermek ve onu ne kadar çok sevdiğimi söylemek olsa gerek. Canım oğlum seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun.

Benim gözümde hiç büyümeyen kuzum, sen ne kadar doğum günü kutlasan da sen her zaman benim bebeğimsin. Kuzum doğum günün kutlu olsun.

Geçmişinde yaşadığın tüm olumsuzlukların unutulması, geleceğin senin için aydınlık bir yarın olması dileğiyle canım oğlumun doğum gününü kutluyorum.

Seni çok özledik benim canım kuzum, bu gün senin en özel günün, bugün senin doğum günün,
Allah’ım sana hayatın boyunca mutluluk ve huzur nasip etsin. Yeni yaşın hayırlı olsun.

Ben dünyanın en şanslı annesiyim çünkü benim senin gibi bir oğlum var.
Seni çok seviyorum canım oğlum. Hayatından mutluluk, sağlık ve huzur eksik olmasın.
Doğum günün kutlu olsun.

Senin kadar güzel bir doğum günün olsun, gülen gözlerin kadar gülen bir yaşın olsun.
İyi ki doğdun canım oğlum doğum günün kutlu olsun.

Analar ne melekler doğururmuş bunu bilmeyenler seni görsün, senin gibi iyi kalpli meleği herkes sevsin. Yeni yaşın hayal edemeyeceğin kadar mutlu geçsin.

Bende doğum gününde yanında olsaydım ve senin yüzündeki ve kalbindeki mutluluğu görebilseydim. Ama kalbim her zaman seninle seni çok seviyorum kuzum. Doğum günün kutlu olsun.

Doğum günü pastana koyduğun her mum kadar mutluluğun artsın, sağlığın bozulmasın, başarın artsın, Allah seni her zaman korusun. Doğum günün kutlu olsun oğlum.

Yeni yaşında da aynı eskisinde olduğu gibi inşallah mutlu olursun, her zaman güler yüzlü ve iyi kalpli bir melek olursun. Meleğim doğum günün kutlu olsun.

Yavrum mutlu olmak için bir sebep bekleme, mutluluk sana gelmiyorsa sen ona git, eğer senden kaçıyorsa onu kovala. Her zaman mutlu ve sağlıklı olman dileğiyle mutlu yıllar.

Bugün senin olduğu kadar benim içinde özel bir gün, bugün seni dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadığım gün ve bugün yavrumun doğum günü, kuzum doğum günün kutlu olsun.
Seni çok seviyorum.

Canım oğlum mutlu olmak istiyorsan sürekli geçmişe değil geleceğe bakmalısın, geçmişte yaşadıklarını unutup geleceğe yep yeni bir sayfa açmalısın.
Bu doğum günün sana yeni bir sayfa açman için bir fırsat olsun. Doğum günün kutlu olsun.

İyi ki benim oğlumsun, iyi ki doğmuşsun. Canım oğlum doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu yıllara.

Hadi yavrum üfle mumlara ve senin için en güzel dilekleri dile, en güzel günün mutlu olsun sevdiklerinle birlikte. Mutlu yıllara.

Her doğum gününde bir yaş daha büyüyeceksin ama sen her yaşında daha da yakışıklı ve cesur bir genç olmaya başladın. Sen benim cesur yürekli yavrumsun.
Güzel yavrumun doğum günü kutlu olsun.

Gündüzün iş yerinde, gecen huzur bulduğun evinde, doğum günün sevdiklerinle birlikte keyfin yerinde olsun. Oğlumun doğum günü kutlu olsun.

Güzel oğlum hayat kısa yaşamanın keyfini çıkar; gül, eğlen, gez sevdiklerinle birlikte keyifli vakitler geçir. En güzel günler senin olsun, sevdiklerin yanında mutlu bir doğum günün olsun.

Daha dün gibi aklımda dünyaya geldiğin, sen ne zaman büyüdün kocaman adam oldun anlayamadım. Sen ne kadar büyürsen büyü benim koca bebeğimsin.
Doğum günün kutlu olsun oğlum.

Benim canımdan çok sevdiğim oğulum, ben seni sen ne kadar uzakta olsan da yine çok seviyorum. Senin her gününü ayrı ayrı düşünüyorum.
Allah’ım seni kötülerden, belalardan uzat eylesin.
Hayatında her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin.
Sen saf temiz ve iyi kalpli birisin.
Hayatta da karşına her zaman senin gibi insanlar çıksın.
Bu gün senin doğum günün, tuttuğun tüm dileklerin gerçek olsun.
Yanında olmak istediğin sevdiklerin seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Ben her anın senle yaşıyorum, yanıma geleceğin günleri sayıyorum. Seni çok seviyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım oğlum.

Sağlıklı ve başarılı bir hayatın olsun, yaşamından huzur ve mutluluk eksik olmasın, doğum günün sevdiklerinle birlikte kutlu olsun.

Oğluma Doğum Günü Mesajları, Oğlum İçin Doğum Günü Mesajı, Anneden Oğluna Doğum Günü Mesajı, Babadan Oğluna Doğum Günü Mesajı, Oğluma Doğum Günü Sözleri, Oğluma Etkileyici Doğum Günü Mesajları, Oğluma Duygusal Doğum Günü Mesajları, Uzaktaki Oğluma Doğum Günü Mesajları
oğluma doğum günü mesajı facebook,oğluma doğum günü mesajı resimli,ilk göz ağrım oğluma doğum günü mesajı,oğluma doğum günü slaytları,erkek evlada doğum günü mesajları,oğluma doğum günü şiiri,18 yaş giren oğluma doğum günü mesajı,evlada duygusal doğum günü mesajları
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorumlar