Çok Güzel Öğretmenler Günü Mesajları

Çok Güzel Öğretmenler Günü Mesajları

Öğretmenler Günü Sözleri Kısa, Öğretmenler Günü Sözleri Atatürk, Öğretmenler Günü Sözleri Twitter, Öğretmenler Günü Sözleri Sevgiliye, Öğretmenler Günü Sözleri Uzun, Öğretmenler Günü Sözleri Tumblr, Öğretmenler Günü Sözleri Facebook

Canım öğretmenim biz seni yılın bir günü hatırlamakla hakkını ödeyemeyiz.
Sen benim tanıdığım en iyi insan ve en iyi öğretmensin.
Senin kalbimde her zaman yerin olacaktır.
Öğretmenim öğretmenler günün kutlu olsun.

Öğretmen öğrencilerine faydalı olduğu, onlara bilgilerini aktardığı sürece öğretendir.
Öğretmen ikinci bir anne babadır.
Saygıya ve sevgiye layık öğretmenlerim öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmen çiçekli bir bahçenin bahçıvanı gibidir o çiçekleri soldurmamak için özveriyle çalışandır. öğretmen bilgiyi öğrencisine sevgiyle aktarandır.

 Aydınlık yarınlarımızın umut ışıkları olan nadide çocuklarımızı yetiştiren onları sevgi tohumuyla birer bilgi tarlasına dönüştüren sevgili öğretmenlerin bu mutlu günü kutlu olsun.

Tuvalinde rengarenk boyası olan bir ressamın her renkten kullanarak mükemmel eserler ortaya çıkarması ancak bir öğretmenin eseri olabilir. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.

Bir harf öğretmeye bile kırk yıl köle olurum demiş Hz. Ali sen bizleri bilgi denizinde yüzdürdün, sen bizlere sevgiyi,saygıyı hayatı öğrettin. Seni çok seviyorum öğretmenim
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.


Öğretmenlik fedakarlık demektir, öğretmenlik en kutsal meslektir.
Bu kutsal mesleği icra eden değerli öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlarım.

Öğretmen usul usul yana bir mumun ışığına benzer kendine ışık vermez ama etrafını aydınlatır. Aydınlık öğretmenlerimizin
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenin o şefkatli bakışı umut verir bizlere, öğretmenin o şefkatli kolları güven verir bizlere, sabah kapıda karşılar günümüzü aydın eder öğrenim.
Canım öğretmenim öğretmenler günün kutlu olsun.

ogretmenler-gunu-mesajlari

www.sosyetekaradeniz.com
Sevgi ve saygıya değer dünyanın en değerli insanları öğretmenler!
Bugün sizlerin en onurlu ve gururlu gününüzdür.
Türk öğretmeni her zaman saygıyla anılmaya devam edilecektir.

En kutsal mesleğin icracıları siz değerli öğretmenler unutmayın ki sizler her öğretmenler gününde hatırlanmıyorsunuz sizler hayatın her anında yıllar geçse bile akılda kalan tek insanlarsınız Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmenler yem yeşil bir ormanın ortasındaki ulu bir çınar ağacı gibidir her zaman gölgesiyle çevrisini korumuştur.Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

ogretmenler-gunu-mesajlari

Bildiklerini bize sevgiyle öğrettin, bizleri topluma yararlı bireyler ettin, kılıçtan keskin kalemler ürettin, bu ülke için çalışacak güzel insanlar eğittin.
Canım öğretmenim öğretmenler gününüz kutlu olsun.

İnsanın ailesinden sonra en çok güvendiği ve sevdiği kişi öğretmenidir.
Öğretmenler güvenin simgeleridir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

 Bu mesaj dünyanı en şeker, en tatlı öğretmenine gönderilmiştir yüksek dozda sevgi içermektedir. Canım öğretmenim öğretmenler günün kutlu olsun.

Bizler ne yaparsak yapalım öğretmenlerimize olan vefa borcunu ödeyemeyiz onlar bizlere doğruyu,güzeli, sevgiyi, iyiliği ve insan olmayı öğrettiler.
Tüm öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun.

Bir fidan kolay yetişmiyor, her yıl sevgiyle sabırla yeni fidanlar yetiştiren toplumun saygın ve sevilen öğretmenlerim öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Yoğrulmaya hazır bir hamur olarak gittiğimizi okullarda bizleri sevgiyle, sabırla ve güzellikle yoğuran fedakar öğretmenlerimin bu önemli günü kutlu olsun.

Öğreten sensin, eğiten sensin hayatı, bana sevdiren sensin, sensin benim canım öğretmenim.
Sen her zaman hatırlana değerli bir insansın öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmen demek fedakarlık demek, öğretmen demek bir sevgi timsali demek önlerinde saygıyla eğilip ellerinizden öper öğretmenler gününüzü kutlarım.

Umut aşılayan, doğruya güzelliğe yönelten yarınlara umut ışığı saçan, gece gündüz demeden fedakarca çalışan öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutlarım.

Öğrencileri için gözyaşı döken, öğrencisinin sevincine, derdine, kederine ortak olan, öğrencisinin başarılı olması büyük çaba gösteren kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu osun.

Öğretmenim sen hiç bir zaman bitmeyecek bir bilgi kaynağısın sen daha nice doktorlar, liderler, öğretmenler, hakimler yetiştireceksin.
Allah mesleğinde kolaylıklar versin bu mutlu gününüz kutlu olsun.

Dünyada her mesleğe bir alternatif bulanabilir ama öğretmenliğe asla değer biçilemez, çünkü her mesleğin başıdır öğretmenlik.

Etiketler: 24 kasım mesajları 24 kasım öğretmenler günü mesajları Öğretmenler Günü Mesajları öğretmenler günü sms öğretmenler günü sözleri
Çok Güzel Öğretmenler Günü Mesajları
Yorumlar