Seni O kadar Çok Seviyorum Ki Sözleri

Seni O kadar Çok Seviyorum Ki Sözleri

Seni Seviyorum Mesajları Kısa, Seni Seviyorum Mesajları Uzun, Seni Seviyorum Mesajları Facebook, Seni Seviyorum Mesajları, Romantik Seni Seviyorum Mesajları Sevgiliye

Sevmek Hislerin En Güzeli, En Yücesidir. O'nu En Özel Mesajlar ile Mutlu Edin! Aşkınızı Dile Getirecek Seni Seviyorum Mesajlarına Hemen Göz Atın

Kalbim senden çektiğini ABD Usame bin ladinden çekmedi.
Yüreğimin teröristi dünya birleşse seni yok edemez. Akıbetim ikiz kulede olsa yine seni seveceğim.

Geceye inat gün ağarır, ağaca inat dal çoğalır, ölüme inat insanlar çoğalır, bende sana inat seni seveceğim, inat değil mi hep seveceğim.

Şunu iyi öğren Cehennem buz tutuncaya kadar seni seveceğim.

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan eğer yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum. Seni işte bu kadar seviyorum.

Sen Tanrı’ya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin! Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin! Sen yaşadığım bir ömür, en güzel günlerimsin! Sen her gece rüyama giren, biricik sevdiğimsin.

Tüm hayatımla tüm kalbimle seni seviyorum.

Beni ne kadar seviyorsun diye sorarsan ben seni dünyalar kadar sevmiyorum.
Ben seni çöldeki bir damla su kadar seviyorum.

Nasıl ki bir kelebeğin uçmak için kanatlara, bir kutup ayısının soğuk havaya ihtiyacı var, benim ise yaşamak için sana ihtiyacım var Aşkım seni seviyorum.

Alfabe ABC ile, sayılar 123 ile başlar sevgi ise seninle başlar bitanem.

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden; geri dönmek isteyipte dönemeyince, çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilecek harika bir rüyasın sen.

Sen benim yaşama sevincim ve sen benim ölme arzumsun aşkım, senin için yaşarım senin için ölürüm.

Aşkı tanıdığım seninle hayat buldu bütün bedenim, bakışların bir ok gibi deldi geçti kalbimi, gülüşlerin hoş müzik sesi gibi ruhumu dinlendirdi, aşkın hayatımı şenlendirdi seni seviyorum Aşkım. Allah’ım bizi hiç ayırmasın.

Ben sana seni seviyorum demiyorum, ben sana senin için ölürüm diyorum.

Gözlerin uçsuz bucaksız bir deryayı andırıyor baktıkça kayboluyorum derinliklerde ve bir girdap beni kendine doğru çekiyor teslim oluyorum kollarımı açmış gidiyorum Aşkım seni çok seviyorum.

Bizim aşkımız karlar kadar temiz, yüce dağlar kadar büyük, beni ne kadar seviyorsun diye sorarsan canımdan çok seviyorum seni.

Gözlerimin içine bakarak tuttuğun bu ellerimi hiçbir zaman bırakma beni sensiz bırakarak genç yaşımda ölümle tanıştırma. Canım seni seviyrum.

Senin için bir şarkı yaptım seninle başlıyor seninle bitiyor, nakaratı mı bu büyük aşkımızı anlatıyor.

Benim sevgim ölürcesine sevgi, benim aşkım keremin aşkından daha büyük, benim sevdiğim prenseslerden daha güzel, bizim aşkımız aşkların en güzeli seni seviyorum Aşkitom.

Biz seninle bu aşk yolunda ne badireler atlattık, ne hainler gördük ama hiçbirinden yılmadık, korkmadık. Bundan sonrada aşkımıza kimse zarar veremeyecek seviyorum seni Cesur Kraliçem.

Ben her gün senin için yaşıyorum, geceleri senin için sayfalarca şiirler yazıyorum, sana olan aşkımı cihana ilan ediyorum ve ben seni çok seviyorum.

Millet sosyal medyayı takip eder ben seni çünkü benim sosyal medyam sensin.
Dürt beni, beğen beni ama paylaşma beni seni seviyorum sosyalim.

Benim arkadaşım değil, hayatımın kadını, yoldaşım olur musun? Yaşama sebebim, doğan güneşim olur musun? Benim sevdiğim biriciğim olur musun? Seni seviyorum Biriciğim.

Sen yeni doğmuş bebekler gibi saf ve güzelsin sen benim sevipte doyamadığım güzel yüzlü narin bebeğimsin. Seni seviyorum Bebeğim.

Seninle bir sorunum yok ey mavi gözlü sevdiceğim benim sorunum zamanla sen olmayınca geçmez, sen olunca da yetmez.

Senden önce köy bakkalı gibi işleyen hayatımı hayatımı süper markete çevirdin. Geçmek bilmeyen zamanın, fevrini döndürdün. Benim kalbimde taht kurdun. Seni seviyorum daima seveceğim.

Seni Seviyorum Sözleri Sevgiliye, Seni Seviyorum Sözleri Kısa, Seni Seviyorum Sözleri Uzun, Seni Seviyorum Sözleri Damar, Seni Seviyorum Sözleri Anlamlı, Seni Seviyorum Sözleri
Seni Seviyorum Sözleri Kısa, Seni Seviyorum Sözleri Uzun, Seni Seviyorum Sözleri Damar, Seni Seviyorum Sözleri Anlamlı, Seni Seviyorum Sözleri Sevgiliye
Seni O kadar Çok Seviyorum Ki Sözleri
Yorumlar