Çok Güzel Sevgi Mesajları

Çok Güzel Sevgi Mesajları

Sevgi Mesajları Anlamlı, Sevgiliye Sevgi Mesajları, En Güzel Sevgi Mesajları, Kısa Sevgi Mesajları, Sevgi Mesajları Anlamlı, Uzun Sevgi Mesajları, Sevgi Mesajları Facebook

Yukarıdaki öncüllerden yola çıkarak senin için çarpan bir kalp ve seni deliler gibi seven birisi için ne söylemek istersin?

 Bir rüya gördüm el eleyiz biz, bir hayal kurdum diz dize yiz biz, bir dünya kurdum sadece sen ve ben ikimiz.

 Seni bekliyorum belki sen gelmeyeceksin, duymayacaksın, bilmeyeceksin ama ben seni bekliyorum çünkü seni sevmek kadar beklemekte güzel.

 Çöl sıcağında suya hasret gibi hasretim sana, bir damla su gibi bir yudum sevgine muhtacım.

 Her zaman sesini duyamasam da, her vakit yüzünü göremesem de, seni özlüyorum çünkü en güzel duyguymuş seni sevmek.

 Selvi boyu ile karşımda süzüldü, sırma saçları yerde süründü, o yari gördüğüm günden beri bende mevsimler ilkbahara büründü.

 Sen benim ilk sevdiğim son aşkımsın, sen benim can bildiğim vefalı sevdiğimsin, sen benim canıma can katanımsın, sen hayatımın tek anlamısın.

 Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi.

Reklamlar
 Sana sevgimden bir kalem yaptım benim duygularımı sana yazsın diye, sana bir kitap yazıyorum seni seviyorumla başlasın diye ve seni seviyorum dünya benim için dönsün diye.

 Seni seviyor muyum eğer merak ediyorsan geceleyin dışarıya çık başını gökyüzüne kaldır ve evet işte seni oradaki yıldızlar kadar çok seviyorum Aşkım. -Sevgi mesajları

Sen benim Allah’ımdan dilediğim dileğim, sen Mevlaya açılan kalp gözümsün,
Sen aldığım nefes güldüğüm gülücüğümsün, sen uyuduğumda rüyalarımı süsleyen sevdiğimsin,
sen benim kaderim biricik sevgilimsin.

Ne seni öyle sıradan bir aşkla sevecek kadar onursuz, ne de sıradan bir aşkı yaşayacak kadar gurursuz biri değilim.

Aşkın her halini yaşamak isterim seninle, yalın halini, türemiş halini ve eğer aşk seninleyse zenginleştirilmiş halini yaşamak isterdim.

 Biz seversek geceyi gün bugünü dün sevdayı düğün ederiz.

Sevgilinin küsmesi nazlılıktır, çocukçadır ve  çocuklar gibi az sonra barışmak istemesi bu yüzdendir. Küsmek sevdiğine karşı öfkesini içine atmaktır.

Sen aşk ararken gözünün önündeki aşığını görmüyorsun, ben ise aşk uğruna senden başkasını görmüyorum.

Bazen  hayat sana dar gelir, bir şeyler seni boğar, nefesin bedenine yetersiz gelir bağırmak istersin, isyan edersin ama ama sesin çıkmaz.

Ben seni ilkbahar yağmurlarıyla sevmedim ki, son bahar yapraklarıyla kaybedeyim.
Ben seni son nefesime kadar sevdim.

Sevgi sevdiğin üşüdüğünde hiç düşünmeden sırtındaki son gömleği de çıkarıp verebilmektir.

Seni sevdiğim için mi benden kaçıyorsun ey mavi gökyüzüm, aşkından alevler içinde kaldığım için mi gülüyorsun, sende beni seveceksen varsın yana yansın.

sevgi-mesajlari

Gözlerin gözlerime bakmasa da, ellerin sana uzattığım ellerimden tutmasa da, aşkın bir kor gibi bağrımı dağlasa da bu kalp bu bedenden ayrılmadığı sürece yine seni seveceğim yine seni seveceğim.

Reklamlar
Birbirimizden ne kadar uzak olsakta, aramıza koca dağlar engeller kursa da, yalnızlık bir kor gibi bedenimi esir alsa da senden asla vazgeçemem, geçemem. Seni seviyorum civan gözlüm.

Seni o kadar çok seviyorum ki  denizler senin sevgini anlatan bir roman, ben de bir kaşif olsaydım o romanı on defa yüz defa okurdum. Seni deliler gibi seviyorum.

Sevgi bir kalbe iki kişi sığdırabilmektir, sevgi yolculuğa başlarken yol arkadaşını yolculuk bitene kadar bırakmamaktır. Sevgi mesajları

Tüm hayatımla, tüm nefesimle, tüm organizmalarımla  tüm kalbimle seni seviyorum.

Ey sevgilim sana olan aşkıma evet de gönlüm acı çekmesin, bu feryadımı duy artık sana olan sevgimi dünyalar duydu sen duymadın.

Ben senden önce çok aceleciydim, her şey hemen olsun bitsin derdim ama seni severken hayatın acele edilmemesi gerektiğini öğrendim.
Doya doya, uzun uzun sanki hiç ölmeyecekmiş gibi seviyorum seni.

Sen yatağında güzel güzel uyurken ben seni düşünüyordum. Sensizliği tarttım ağır geldi sensizlik, sensizliğe bir kadeh açtım, derdimi sevgimi kadehimle paylaştım.


Sana olan sevgim ne zamana kadar devam edecek bilir misin ey sevdiğim?
Sana bakan bu gözlerim kapanana kadar seni seveceğim.

Sen benim yanımda üşüdüm sevgilim dersen senin için güneş olurum, ışık olurum ,ateş olurum sevdanla yanarım, ciğerlerine giden nefes olurum.

Beni ne kadar seviyorsun diye sorarsan ben seni dünyalar kadar sevmiyorum.
Ben seni çöldeki bir damla su kadar seviyorum.

Sana gül demeti getirecektim dikeni batar diye korktum, sana güneşi getirecektim ama benim kalbim gibi senin senin ellerinde yanar diye korktum. Sana sevgimi getirdim mutlu olalım diye.

Kalbimden kalbine köprüler kurdum ,yüreğimi senin sevginle doldurdum, seninle olan aşkımızı dünyalara duyurdum.

Bir çiçek olmak isterdim beni ağacımdan kopardıkları zaman senin gibi güzel birisi için kopayım, senin gibi nadide bir çiçekle arkadaş olayım ve öleceksem senin kollarında öleyim.

Bir bitkinin büyümesi için havaya, suya ve güneşe ihtiyacı var, benim ne havaya, ne suya, ne de güneşe ihtiyacım benim yalnızca sana ihtiyacım var Birtanem.


Uzaklık  bizimki gibi büyük olan sevgileri yüceltir, azıcık olan sevgileri de yok edermiş.
Tıpkı yanan bir ateşin rüzgarla büyüdüğü gibi Sevgilim.

Sen benim önce alışmak istemeyipte sonra alışıp ve bir türlü bırakamadığım alışkanlıklarım gibisin sevgilim.

Bir gülüşünle düşmanlar çatlar, senin bir gülüşüne bir ömür feda edilir. sevgi mesajları

Bu hayat sevmeden de sevilmeden de çekilmez, aşk heyecanı planlı başlamaz, başladı mı padişah, ferman dinlemez.

Seni ilk gördüğümde sevdim ben ve ben seni son gördüğümde de seveceğim sevilmeye değer sevgi kelebeğim.

Sevgi neydi? Sevgi karşıda kine güven verecek, sevecek kadar büyük bir kalbe sahip olmaktı.
Sevgi sevdin mi mertçe,dürüstçe sevmekti. Sevgi sana uzatılan eli tuttun mu bir daha bırakmamaktı.

Benim sadece iki gözüm var gözümü dört açmam için senin gözüne ihtiyacım var.

Ben kolayı değil zoru seçtim, güneşi değil ayı seçtim, ve ben milyonları değil seni seçtim Bitanem.
Seni seviyorum ve sonsuza kadar seveceğim.

Her şey vaktinde güzel, her şey dengiyle güzel ve her şey yaşandığı oranda güzel, sevgide senle güzel Aşkım.

Gece odana geldiğinde el ayak çekildiğinde ve aklına birileri gelip gözünden bir damla yaş sakin sakin yol alıyorsa sen aşkı tatmışsındır o zaman.

Seviyorum demekle sevgi olmaz, sevgi yüreğinde olmalı, kalbini sızlatmalı ve sevgi her zaman gözünün önündekini sevmek değildir, sevgi bazen hiç gelmeyecek birini sevmektir.

Resimli Sevgi Mesajları ve Sözleri
Resimli Anneler Günü Mesajları Sözleri Resimli Aşk Mesajları Sözleri Resimli Ayrılık Mesajları Sözleri Resimli Babalar Günü Mesajları Sözleri Resimli Berat Kandili Mesajları Sözleri Resimli Cuma Günü Mesajları Sözleri Resimli Dini İslami Mesajlar Sözler Resimli Dostluk Mesajları Sözleri Resimli Günaydın İyi Sabahlar Mesajları Sözleri Resimli İyi Geceler Mesajları Sözleri Resimli Kurban Bayramı Mesajları Sözleri Resimli Miraç Kandili Mesajları Sözleri Resimli Ramazan Bayramı Mesajları Sözleri Resimli Regaip Kandili Mesajları Sözleri Resimli Sevgi Mesajları Sözleri
Yorumlar