Romantik Sevgililer Günü Mesajları

Romantik Sevgililer Günü Mesajları

En Güzel Sevgililer Günü Sözleri Kısa, Sevgililer Günü Sözleri Uzun, Sevgililer Günü Sözleri Romantik, Sevgililer Günü Sözleri Duygusal, Sevgililer Günü Sözleri Etkileyici, Sevgililer Günü Sözleri Facebook

Sevgililer Gününde sevgiliye mesaj yollanır mesajda ne söylenir onu bilmem ama bildiğim tek gerçek seni çok seviyor olmam.

Öpüşürken niçin mi gözlerimi kapatıyorum Sevgilim ben seni gözlerimle gördüm kalbimde hissetmek seni yaşamak için kapatıyorum Sen benim ruh yoldaşımsın.

Sevgim seninle olduğu sürece sonsuz, eğer bu kalp başka bedende sevgi bulacaksa atmasın dursun sensiz.

Odam boyansın sarıya söylen bal yapsın o arıya biletini keşmiş salıya yar gelecek, yarim gelecek.

Gözlerin çağlayan bir akarsu, kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken düşsem ve düştüğüm yer dudakların olsa hiç şikâyet etmem Bir tanem. Sevgililer gününde mutlu olman dileğiyle sevgililer günü kutlu olsun.

Aşk zamansız esen samyeli gibidir, yaşadığım zamansız olayların en büyüğü de senin hayatını girişidir. Sevgililer Günümüz kutlu olsun Sevgilim.

Yalnızlık çaresizlikse yalnızım çaresizim, sensizlik uçurumsa tut kolumdan düşüyorum.
Bana soru sorma cevabını bilmiyorum. Bildiğim tek şey seni çok ama çok seviyorum.
Bizim günümüz kutlu olsun sevdiğim.

Aşkın ne olduğunu biliyor musun? Bilmiyorsan sensiz geçen gecelere sor, şu sapsarı olmuş yüzlere, şu kupkuru dudaklara sor. Sevgililer günümüz kutlu olsun Aşkım.

Bana uğurumu seni getiren uğur böceğini sana doğru uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sahilde gezerken maviler takıldı gözüme, karaya vuran çaresiz bir balık gibi çırpınıyorum.
O masmavi maviş gözlerini özlüyorum. Seni çok ama çok seviyorum.

Sevgililer günü de ne ki böyle bir gün mü varmış? İnsanlar sevgisini bir güne mi sığdırmış?
Aşkım benim sana olan aşkım asırlara sığmaz.
Bitmek tükenmek bilmeyen bir sevgiyle seni seviyorum.

Sen benim yanımda yokken ben yalnızlığa meydan okudum, sensizliği esir ettim, düşlerimi griye boyadım, bu ömrümü sadece ama sadece sana adadım.

Bir kuş misali, bir bir aşsam şu engelleri, gelsem senin yanına öpsem doyasıya, koklasam seni,  sana en büyük sevgililer günü hediyesi olsam bu yeter bana.

Modern aşk istemem üzüntü, kederden başka nedir ki? Eski aşk isterim, aşkın en saf ve temiz halini. Seni isterim her halinle. Sevgililer günümüz kutlu olsun canım.

Her şeyi kendine yakışanı ile güzel; orman ağaçları ile güzel deniz kumsalıyla, dağ başı dumanıyla güzel şehirler insanıyla, aşkım da seninle güzel bir tanem.

Sana bu mesajla bir gül yolluyorum, çünkü uzaklardasın elimden ancak bu geliyor. Ama bil ki gülü canlı canlı gözlerinin içine bakarak vermek isterdim ve seni sevdiğimi fısıldamak, defalarca hiç usanmadan fısıldamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevenler için belirli bir gün yoktur aslında sevenler için her gün sevgililer günüdür.
Senin le beraber her günümüzün sevgililer günü tadında geçmesi dileğiyle
Sevgililer günün kutlu olsun.

Arkadaşlarım soruyorlar hayatında biri var mı? diye.
Hayatımda biri yok ama birinde hayatım var. Sevgililer günümüz kutlu olsun Aşk böceğim.

Sen benim hayatımda olduğun sürece, dünyada bana üzüntü keder yoktur.
Beraberce daha çok sevgililer gününde beraber olacağız Sevgilim.

Bir yudum sevgi kocaman bir okyanusa bedelmiş.
Şimdi gurbet ellerde senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yeter ki hep seninle olayım bütün günleri bir ayda, bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir asırda yaşamaya razıyım seninle sevgilim sevdiceğim sevgililer günümüz kutlu olsun.

Seni kumsaldaki kumlar, gökteki yıldızlar kadar çok seviyorum.
Seni uçsuz bucaksız okyanuslar gibi sonsuz seviyorum. Sevgiler günümüz kutlu olsun.

Hep anlatılır Ferhat aşkından dağları delmiş ben senin bana bir gülüşüne delmedik dağ bırakmam Aşkım. Sevgililer günümüz kutlu olsun hayatımın aşkı.

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Hayatımızın her anında beraber olmamız dileğiyle sevdiceğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Seni gökteki yıldızlar, sahildeki kumlar, ormandaki ağaçlar, yeryüzündeki insanlar kadar seviyorum seni bir kalbe sığmayacak duygularım anlatılamayacak kadar seviyorum.

Sana olan duygularımı yazmamı isteseydin benden Muson ormanları bile yetmezdi kağıt yapmaya sana olan hislerimi anlatmaya.

Bazı gerçekler vardır hayat yaşandıkça ondan şüphe duyurmaya başlanır bazı gerçekler de vardır sonucu kesindir asırlarda geçse değişmez aynen benim seni sevdiğim gibi.

Bu gün sevgililer günü sevgilime sevgililer günü sözleri göndereyim dedim.
Oraya baktım buraya baktım sonra kendime deli misin sen dedim.
Sana yakışan en güzel kelime aklıma geldi.  Seni Seviyorum

Okumuş olduğunuz sevgililer günü mesajları başlıklı yazımız hakkındaki düşüncelerinizi yorum bölümünden yorum yazarak paylaşabilirsiniz.
Sevgililer Günü Mesajları ile ilgili aramalar romantik sevgililer günü mesajları uzun sevgililer günü mesajları sevgililer günü mesajları uzun anlamlı  sevgililer günü sözleri kısa  sevgililer gunu mesaji erkege  sevgililer günü mesajı   komik sevgililer günü sözleri  sevgililer günü hediyesi
Yorumlar