Sevgiliye Aşk Dolu Sözler

Sevgiliye Aşk Dolu Sözler

Sayfa İçeriği Sevgiliye Aşk Dolu Sözler, Aşk Dolu Sözler, Sevgiliye Aşk Dolu Uzun Sözler, Aşk Dolu Sözler Kısa Ve Öz, Özlem Dolu Ask Sözleri, Sevgiliye Aşk Dolu Mesajlar, Aşk Dolu Sözler Facebook

Aşk dediğin tutkulu olmalı, biraz heyecanlı, birazda deli dolu olmalı insan.

Sen gecemi gündüz gibi aydınlık yapan ay parçamsın, gündüz ise sıcacık gülüşünle içimi ısıtan güneşimsin, sen yüreğimdeki derin yaram,  sen ölene kadar sürecek kara sevdamsın.

Gözlerine bakmak saatlerce süren aşk dolu bir filmi seyretmek gibi…

Aşk dolusu sözlerim var benim sadece bir kişiyi muhatap alan, söyledikçe, yazdıkça gönlüme mutluluk dolan, bir sevdiğim var benim sözle anlatılmayacak kadar güzel olan.

Ömrümün son anına kadar yanımda olur musun?
Yazdığım şiirlerimin kahramanı, gönlümün biricik sultanı olur musun?

Sen benim hiçbir zaman unutamayacağım ilk aşkım ve her zaman seveceğim, yüreğimde sonsuza kadar saklayacağım son aşkım olacaksın.

Senden uzakta yaşamak ne kadar zor imiş, seni özlemek ateşten bir gömlek giymek gibiymiş, seni sevmek ise en büyük zenginlikmiş.

Gözlerin sanki benim gözlerim oldu, her nereye baksam seni görüyorum, dilimde hep adını sayıklıyorum, ne yapayım aşkım işte bende ancak bu kadar seviyorum.

Gurbet ellerde çaresiz kalmışım seni düşünmekle geçiyor gecelerim, ne kadar mutlu olsam da sen yokken ben nasıl güleyim. Sen benim aşkım, hayatım, sevdam yaşama sebebimsin yaşamak seninle güzel sen öl de öleyim.

Umutsuz bir hayatın dibe vurmuş zamanında çıktın karşıma, bildiğin her şeyi unutturdun bana, sen benim umutsuzluğuma umut, çaresizliğime çare oldun ve sen benim ölürcesine sevdiğimdin.

Elbet her seven sevdiğinin yanında olmak ister ama sevmek her zaman gördüğünü değil, kalbin hissettiğini, her an özlediğini yüreğinde hissetmektir.

Sen her nefes alışımdaki oksijenim gibisin, hiç aklımdan çıkmayan düşlerimsin, sen çok uzaklardan sevdiğim tatlı kelebeğimsin.

Bir bakış bir bakışa neyi anlatır bilmem ama senin bana bir bakışın bana yaşamayı unutturuyor.

Deniz mavisi gözlerini özledim sevdiğim, rüzgarda savrulan ipek gibi yumuşak saçlarını özledim.
Bir baktığın zaman yüreğimi yakıp geçen bakışlarını, o tatlı tatlı gülüşlerini özledim Bitanem.

Biz aşkı sokakta bulmadık ki, sevdiğimizi çöpe atalım.

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün. 
Derdini rüzgâra yaz estikçe uzaklara götürsün.
Sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün Sevdiğim.

Dünya aleme yetecek kadar sevgim var ama tek bir kişiyi mutluluktan uçuracak kadar kalbim var.

Sevgilimin aşk dolu bakışlarını düşündüm gözlerim nemlendi, ondan uzakta yaşamak bana bir ölümdü.

Sadece sev beni, hem de öyle bir sevki beni ben bile kendimden kıskanayım.

Yüreğimde bir şehir kurdum içinde sadece senin olduğu, tüm caddelerin, tüm sokakların sana çıktığı, sadece mutluluğun olduğu bir prens ile prensesin yaşadığı bir şehir.

Seni düşündüğüm zaman yüzümü gülümsettiğin için teşekkürler Bitanem.

Kal dersen, dağlarca severim seni, bir deniz olurum ayaklarında.
Aşk bu, özleyiş bu, hiç belli olmaz, Kalbim duruverir dudaklarında. -Ümit Yaşar Oğuzcan-

Seni düşünmek duyduğun en güzel sesten hep aşk şarkıları dinlemek gibi güzel ve heyecan verici bir şey…

Seni neden mi sevdim? Umudunu yitirmiş birine umut olduğun için, ölmek üzere olan birini yeniden hayata döndürdüğün için, kimsenin değer vermediği bu kalbime değer verdiğin için sevdim Aşkım.

Ben seninle bir ömür mutlu olmaya, ömrümün sonuna kadar hep senin olmaya, her zaman senin yanında gülmeye, son nefesimin senin kollarında vermeye geldim.

Aşk dolusu sözlerim var benim sadece bir kişiyi muhatap alan, söyledikçe, yazdıkça gönlüme mutluluk dolan, bir sevdiğim var benim sözle anlatılmayacak kadar güzel olan.

Seninle bir ömür geçirmek, dur dur seninle olmaya bir ömür yetmez ki Bitanem.

Derinliklerinde kimsenin bilmediği, nazar değecek diye söylemeye korktuğum bir aşk var kalbimde, o kadar büyük ki tarifi mümkün olmayan, sevgilim desem, aşkım desem, canım desem, ne desem kelimeler yetersiz kalır seni anlatmaya.

Gözlerine bakmak saatlerce süren aşk dolu bir filmi seyretmek gibi.
Sevgiliye aşk dolu mesajlar.

Benim yaşamaya değil sadece saha ihtiyacım var. Hadi çık gel sevdiğim de boynuma sarıl, gülüşlerinle içimi ısıt, bir daha bırakma ellerimi sıkı sıkı tut.

Gerçekten aşık olmak kolay olsaydı herkes aşk sarhoşu olurdu.

Tertemiz kalbimde iz bırakmaya, benimle bir ömür yaşlanmaya, hayata aşkla, mutlulukla bakmaya ne dersin?

Gece olunca hayaller dönüp durur başımda, sevdiğimin resmi hep karşımda, ismi dilimde en güzel şarkı, seni özlediğim zaman elimi kalbime koyuyorum orda hep seni buluyorum.

Gecenin bu saatinde seni neden mi rahatsız ettim?
Sadece seni çok sevdiğimi söylemek istedim, yarına kadar bekleyemedim işte.

Aklımdaki kişi yanında olmayınca akılda bir işe yaramıyor.

Biz seninle hiçbir zaman solmayacak her zaman yeşil kalacak, rengarenk çiçekler açacak aşk tohumunu ektik yüreklerimize.

Aşık oldum birisine, ama bir türlü söyleyemiyorum kendisine, ne yapsam acaba geceleyin gidip seranet mi yapsam penceresine.

Sen benim kalbimin çalar saati gibisin, her ana kurulu, her dakika ansızın çalan, ne zaman mutlu birini görsem hemen sen gelirsin aklıma.

Aşk Dolu Sözler Damar, Aşk Dolu Sözler Anlamlı, Aşk Dolu Sözler Kısa Öz, Sevgiliye Aşk Dolu Sözler Kısa, Sevgiliye Aşk Dolu Sözler Uzun, Sevgiliye Aşk Dolu Sözler Tumblr
Aşk Dolu Sözler Damar, Aşk Dolu Sözler Anlamlı, Aşk Dolu Sözler Kısa Öz, Sevgiliye Aşk Dolu Sözler Kısa, Sevgiliye Aşk Dolu Sözler Uzun, Sevgiliye Aşk Dolu Sözler TumblrArama Sonuçları Web sonuçları  Sevgiliye Aşk Sözleri, Romantik, Anlamlı, Kısa Aşk Dolu Sözler
Sevgiliye Aşk Dolu Sözler
Trung Nguyen adlı kişinin Pexels'daki fotoğrafı
Yorumlar