Sevgiliye Güzel Sözler

Sevgiliye Güzel Sözler

Sevgiliye En Anlamlı Kısa Sözler, Sevgiliye En Anlamlı Aşk Sözleri, Sevgiliye Anlamlı Sözler Damar, Sevgiliye Anlamlı Sözler Uzun, Sevgiliye Anlamlı Güzel Sözler

Sevgiliye güzel sözler olarak ne söylenir onu bilemiyorum ama benim söyleyeceğim en güzel söz onu çok ama çok seviyorum.

Bekliyorum gelmesen de, duymasan da, bilmesen de hisset bunları seni beklemekte güzel…

Benim bir kalbim var oda her zaman senin için atacak, eğer bir gün sana ihanet edip başkası için atmaya kalkışırsa, bu ellerim onu yerinden söküp atacak.

Sevdiğin zaman tam seveceksin amasız, fakatsız. Ona öyle bir bağladı mı kördüğüm olacaksın ki kimse açamasın. Ve onun ellerini tuttuğun zaman bir daha bırakmayacaksın ki sana güvensin.

Ey sevdiğim ben seni tanımdan önce boş yaşamışım. Senden önceki hayatımın hiçbir anlamı yokmuş. Ben seni gördüğüm zaman doğdum, seni sevdiğim zaman yaşamaya başladım ve senin sevginle öleceğim.

Eski sevdalar yok diyorlar sen onlara biraz bizden bahset. sevgiliye sözler kısa

Birini sevdiğin zaman, kalpten birine bağlandığın zaman başka birini sevmen çok zor. Unuttuğunu düşünürsün, başka birini sevdiğini zannedersin ama onu görünce her şeyin hala yakıcı olduğunu anlarsın.

Sen her halinle tatlısın, ben seni her halinle seviyorum. Sen uyurken bir melek uyuyor gibisin, sen gülerken güneş doğuyor gibi gülüyorsun ve sen gözlerime bakarken kalbimi deliyor gibi bakıyorsun. Seni çok seviyorum.

Ben adını ne dağlara yazdım, ne de yollara yazdım. Ben senin adını sadece benim görebileceğim ve hissedebileceğim kalbime yazdım. Bitanem

Sevgiliye en güzel sözler onu gördüğün zaman söylemek olur ama onu gördüğünde kalp atışların hızlanır, dilin tutulur.

İlk görüşte aşk mı yoksa her görüşte aşk mı? benim sana olan aşkım her görüşte aşk bitanem. Ben yaşadığım sürece hiç bitmeyecek bu aşk…

Sen benim kalbimde sakladığım, kalbimin her atışında seni hatırladığım, en büyük sevdamsın.

Sevgilim benim dünyam sensin, bir gülüşün bile beni mutlu etmeye yetiyor. O güzel mavi gözlerin varya, beni benden alıyor. Ben senin gülüşünü seviyorum, ben senin temiz kalbini, saf aşkını seviyorum. Seni seviyorum.

Ben seni çok seviyorum bir tanem, sensiz bir hayat düşünemiyorum. Sensiz bir sabah, sensiz bir gece, sensiz bir dakika bile düşünemiyorum, benim hayatım seninle….

Aşk dolu,sevgi dolu sözcüklerini dinliyorum, Saatlerce sana bakmak,seni dinlemek istiyorum. Yanımda sadece sen ol istiyorum, Ben seni istiyorum sevgilim seni istiyorum.

Mecnun olup çöl çöl gezeceğimi, Ferhat olup dağları deleceğimi bilsem yine seni seveceğim, yine seni seveceğim.

Ya kalbimi bedenimden sök al seni sevmesin, ya kafamı kes bedenimden seni düşünmesin, ya gözlerimi kör et seni görmesin, yada canımı al  seni bu kadar sevmesin. Şuan sevgiliye güzel sözler yazısını okumaktasınız.

Uzaklıklar küçük olan sevgileri yok eder,büyük olan sevgileri yüceltirmiş, sen fizana da gitsen benim sana olan bu sevgim azalmaz.

Sağır duymaz görür, kör görmez duyar, dilsiz görür, duyar ama konuşamaz ya ben senin sesinden başka ses duymaz, senden başka kimseyi görmez oldum.

Ben seni sevdim diye herkesler bana düşman oldu.
Dünya bir yanda ben bir yanda kalsam da yine seni seveceğim.

Sen benim ilk bahar çiçekleri kadar güzel,temmuz sıcaklığı kadar sıcacık, sevgilimsin.

Görücü usulüyle sevmek istiyorum seni gördükçe sevesim, sevdikçe senin için ölesim geliyor.

Bu mahalleyi niçin seviyorum biliyor musun? İçinde seni barındırmasından seviyorum.

Sen benim gül bahçemin en güzel gülü, ormanın derinliklerinde açan narin menekşemsin.

Herkesin umut ettiği bir hayali, gidip görmek istediği bir ülke, sevip asla bırakmak istemediği senin gibi bir sevdiği olmalı.

Benim ne suya, ne yemeğe, nede oksijene ihtiyacım var, benim sadece sana ihtiyacım var.

Aşk ilk görüşte değil onu her gördüğünde yeniden aşık olmaktır.

Öyle hayaller kuruyorum ki aynı sofranın etrafında oturmak, aynı televizyonu izlemek ve bir tanem seninle aynı hayatı yaşamak.

Milenyumun en güzel sevgilisi sensin, gerisi figürandır benim için…

Tek kaldığım bu dünyada dünyam olur musun? Seni dağlar kadar sevdim bembeyaz karım olur musun? Ateşler kadar yandım alevim olur musun? İlk aşkım değilsin, son aşkım olur musun?

Ey rüzgar ya bana esmeyi öğret yada  git sevgilimin kokusunu getir.

Aşkımı güneşe yazdım akşam batıp sabah doğsun diye, kalbimi kalbine bağladım aşkımı hissetsin diye, canımı canına adadım sensiz yaşayama diye.

Yukarıdaki öncüllerden yola çıkarak senin için çarpan bir kalp ve seni deliler gibi seven birisi için ne söylemek istersin?

Sen benim ilk sevdiğim son aşkımsın, sen benim can bildiğim vefalı sevdiğimsin, sen benim canıma can katanımsın, sen hayatımın tek anlamısın.

Aşk onu gördüğünde kalp atışlarının hızlanmasıdır.

Sevgiliye güzel sözler başlıklı bu yazımız hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmından yorum yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sevgiliye Güzel Sözler Sevgiliye Etkileyici Aşk Dolu Mesajlar Güzel Cümleler Sözler
Sevgiliye Özel Sözler, Sevgiliye Özel Anlamlı Sözler - Pek Güzel Sözler. Sevgiliye Özel Sözler Kısa, Sevgiliye Özel Sözler Facebook, Sevgiliye Özel Sözler Tumblr
Sevgiliye Güzel Sözler, Etkileyici, Duygusal ve Romantik
Yorumlar