Sevgiliye Seni Seviyorum Mesajları

Sevgiliye Seni Seviyorum Mesajları

Sayfa İçeriği: Sevgiliye Seni Seviyorum Mesajları, Sevgiliye Seni Seviyorum Sözleri, Seni Seviyorum Mesajları Sevgiliye, Seni Seviyorum Yazıları, Seni Seviyorum Mesajları Erkeğe, Sevgiliye Seni Seviyorum Mesajları Kısa

Umutsuz hayatıma umut olduğun için, gülüşünle bana bir hayatı vaat ettiğin için teşekkürler Bitanem. Seni çok seviyorum.

Bir mesaj bekliyorum seni seviyorum diye başlayan, seni çok seviyorum diye biten. Bir mesaj bekliyorum dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen.

Ben senin yerine bütün acıları çekeyim sen sefayı sür, dertlerinle ben dertleneyim sen hep neşeli kal, ben seni sonsuza kadar seveceğim yeter ki sen hep yanımda kal.

Sanma ki Bitanem gözlerim sana bakmaktan bıkacak, son nefesimi versem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm yine seni seviyorum olacak.

Seni nasıl mı seviyorum? Seni dağlar kadar büyük, nehirler kadar saf ve temiz, güneş kadar sıcak, ay kadar parlak, küçücük dünyadan çok seviyorum Aşkım.

Ben bu hayata seninle güldüm, senin sevginle yaşamı buldum. Seninle unutuyorum tüm dertlerimi, seninle başlayıp, seninle kapatıyorum günlerimi. Seni çok seviyorum Canım.

Önce yürümeyi, sonra düştüğümde kalkmayı öğrendim. Her şeyi öğrendim de sadece bir günde seni 24 saatten fazla sevmeyi öğrenemedim.

Bana öyle bir mektup yaz ki ucu yanık olmasın, yüreği yanık olsun. Satırların evvela selam ederim diyerek değil, seni seviyorum diye başlasın. Kokusu buram buram sen koksun, aşk koksun, sevgi koksun. Ne okumaya kıyayım, ne de okumadan durayım. Sonunda bir kalp çiz içini benle sen doldurayım.

Sevmek senden ibaretmiş, kimi görsem sen, seni görsem yine sen. Artık benim için yaşamakta sensin, sevmekte sensin. Seni seviyorum Bitanem.

Ben senin en çok benim tamamlayanım olmanı sevdim, ben tamamen eksik olan beni var etmeni sevdim. Ben başka hiçbir şey istemem bu bana yeter ben seni sevdim.

Seni bulmaktan önce aramak isterim, seni sevmekten önce anlamak isterim, seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep, hep yeniden başlamak isterim. Seni çok seviyorum Aşkım.

Amacım ne seni yeniden sevmek, ne de kaybetmek. Tek gayem var o da seni her gün sevmek.

Mevsimler geçip yıllar olsa da, yıllar geçip bir asır olsa da, bedenim kara toprağın altında olsa da, yine seni seveceğim, yine seni seveceğim.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana. Hani en güzel aşklar imkânsız gelir ya insana, imkânsız olduğun seviyorum seni.

Sana olan sevgimi anlatmaya kalksam günler yetmez, mevsimler az gelir. Sen benim her an yaşadığım, içime çektiğim nefes gibisin, yani sevdiğim sen benim hayatımın ta kendisisin.

Odamda bir boş çerçeve görenler hep onu boş zannediyorlar ama ben her baktığımda içimdeki seni görüyorum. Bana hafiften gülümsediğini seni seviyorum dediğini duyuyorum.

Bir gün bana soracaksın ben mi dünya mı diye. Ben dünya diyeceğim ve sen küsüp gideceksin ama bilmeyeceksin ki benim bütün dünyam sensin.

Ben seni ilkbaharda açan umut çiçekleri gibi, ben seni yaz güneşinin sıcaklığı gibi, ben seni benden almaya çalışan kadere inat sevdim. Ve sevgilim ben seni mahşere kadar da seveceğim.

Bir insanı seviyorsan onunla yaşlanmayı kabul edeceksin diyorlar. Bunu bana hafif gelir ben onunla bırak yaşlanmayı ölüme bile giderim. Seni ölümüne seviyorum Bitanem.

Hasretin öldürdü beni! Şimdi geceler çaresiz. Şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.

Sen geceleyin gökyüzünde parlayan milyonlarca yıldızdan en parlak olanısın, her akşam bana ordan gülümser, en umutsuz zamanımda umut ışığı olursun. Ben sabah seni orada görmeyince hiç üzülmüyorum. Çünkü biliyorum ki sen hala ordasın.

Eğer bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki Bitanem her gün yağmur yağardı.

Gözlerine baktım gözlerim senden başkasını görmez oldu, sözlerini duydum söyleyecek olduğum sözlerimi unuttum, sen nerdesin diye sağa sola bakındım sonra elimi kalbimin üstüne koydum.

Beni özlersen elini kalbine koy, ben her zaman ordayım, hep seninleyim. Seni çok sevdim, seviyorum ve seveceğim. www.sevgimesajlarim.com sevgiliye seni seviyorum mesajları yazacağım.

Bana bir dakikanın 60 saniye, bir saatin 60 dakika ve bir günün 24 saat olduğu öğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi.

Gözlerimle gözlerini sevdim. Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım.

Seni seviyorum hem de her şeye rağmen, tüm olumsuzluklara karşı, herkese inat seni çok seviyorum ve de çok seveceğim.

Önce yürümeyi, sonra düştüğümde kalkmayı öğrendim. Her şeyi öğrendim sadece seni 24 saatten fazla sevmeyi öğrenemedim.

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Seni çok seviyorum sevgilim.
Yorumlar