En Güzel Teşekkür Sözleri, Teşekkür Mesajları

En Güzel Teşekkür Sözleri, Teşekkür Mesajları

Beni ben yapan bütün hayal kırıklıklarıma teşekkür ederim.

Ne kimse senin gibi mutluluk verebilir bana ne de kimse benim gibi aşık olabilir sana, sen benim için aşkın manası'sın teşekkür ederim birtanem

Bir gün sen olmaz isen yanımda bil ki ben o gün can veriyorum demektir, sensizlik benim için hayat değil ölüm demektir, bana hayat verdiğin için teşekkür ederim bebeğim.

Aşkım bu güzel aşkı bana yaşattığın için sana sonsuz teşekkür ederim…

Yıllar geçse de aşkımız ilk günkü gibi!
Yaşattığın ve yaşatacağın tüm mutluluklar için binlerce teşekkürler hayatım!

Kanat takıp uçamaz olmuştum mavi gökyüzünde, duymaz olmuştu kulaklarım bülbül seslerini, söylemiyordu dillerim sevda şarkılarını, tükenmişti kelimeler yazmaz olmuştu, aşkı yaşayan bir ölüydüm yeryüzünde.
Şimdi; yeni doğan bebek gibi hayatı yeniden öğrettiğin ve yıldızları yoluma serip karanlık dünyamı aydınlattığın için teşekkür ederim aşkım.

Arkadaşlar iyi gün ve kötü gün ayırt etmeksizin yan yana olur, işte sen de benim öyle bir arkadaşımsın herzaman yanımda olduğun için sana teşekkür ederim

Ayağıma prangalar, ellerime kelepçeler yüreğime sevgini verdiğin, aşkına tutsak sana köle, hayatıma güneş gibi doğduğun.

En Güzel Teşekkür Yazıları
Tek hayalim sen oldun ve hayallerim artık gerçek oldu seninle bir ömür boyu yaşamaya yeminliyim sensizlik bana haram olur sevgilim, teşekkür ederim bana hayllerimi verdiğin için birtanem.

Yanaklarımdan eksik etmediğin öpücükler için teşekkürler sevgili anneciğim.

Ölesiye seviyorum ki seni yaşamak için tek sebebimsin, yaşamak için seviyorum seni ölmek içinde tek sebebim olur gidişin, hala birlikte olmamız adına teşekkür ederim biricik sevgilim benimmmm

Ne arkadaşlar bir laf uğruna harcadı sevdiklerini, ne sözler arkadaşları ayırdı herzaman bana inanan ve savunan oldun sana çok teşekkür ediyorum gerçek arkadaşım benim..

Teşekkür ediyorum sana sözlerime nefes olduğun için, teşekkür ediyorum sana içimde huzur olduğun için, teşekkür ediyorum sana yaşama sebebim olduğun için biriciğim hayatımın tek gerçeği sensin sevgilim..


bir gülün kokusu kadar gerçeksin bende, bir hayatın gidişi kadar hayatsın kalbimde, sen benim tek gerçeğimsin bana bu gerçeği yaşattığın için teşekkür ederim AŞKIM benim…

Gözlerim senden başkasını görmez, başka göze gözüm değerse haramdır bilirim, kalbim sendne başkası için atmaz kalbim ve gözlerim sadece senindir sevgilim, Herşeyimle sana teşekkür ederim birtanem..

Rengarenk yazılar yazamasamda sana, süslü kelimlerle adını haykıramasamda, sakız olmuş kelimeleri sana harcamaktansa rol yapmadan SENI SEVIYORUM derim gerisi yalan dilberim benim, bana bu aşkın güzelliklerini yaşattığın için teşekkür ederim seviyorum seni sevgilim.

Arkadaş olmak bir sorumluluk ister, başın sıkışınca değil herzaman benim yanımda olduğun için sana teşekkür ederim arkadaşım…

En Güzel Teşekkür Mesajları
Bugünlerimin değeri sensin tıp kı yarınlarımın değeri olucağı gibi, bugünümün huzuru sensin senin adın benim için huzurdur sevgilim teşekkür ederim bana huzuru yaşattığın için..

Sana olduğum kadar kimseye samimi olmadım, kimseye olmadığım kadar sadece sana samimi oldum arkadaşım tek dostumsun benim teşekkür ederim..

Teşekkür ediyorum sana sevgilim, beni hayata döndürdüğün için soğuk bedenime sıcak gülüşlerini aşıladığın için seviyorum seni seviyorum seninle olan günleri..

Yorumlar