Bir Kaşara Söylenecek Sözler

Bir Kaşara Söylenecek Sözler


Maçta Çekirdek Satan Adam Gibidir ,
Onun Maçla Kaşar kızımızın Aşk la Hiç Alakası Yoktur.!

Krala kraliçe olacağı yerde, pezevenge orospu olmuş kız modelidir.!

Söylenecek hakareti bile hak etmediği için söylenecek bir hakaret olmayan kız modelidir. Sen seni aldattım diyebilecek kadar cesarete bile sahip değilken benimleyken nasıl başkalarının koynunda olma cesaretini hissettin bedeninde.! Diye sitemde bulunacak kız modelidir.!


Madem aradığını bende değil başka yerlerde buldun bundan sonra ne senin yerinim ne de yurdunum. Mutlu ol ve sana kim dokunduysa ona git demek isterdim ama dünya turu atmandan korkuyorum Lafının cuk diye oturduğu modeldir.!


Daha dün sen olmadan nefes alamam diyordun,bugün başkalarının altında nefes nefesesin O***.Ço***


Bir erkeği terbiye ediniz, bir insanı terbiye etmiş olursunuz. Bir kadını terbiye ediniz, bir aileyi terbiye etmiş olursunuz.

Düşman başına denilecek durumdur. saf saf çocuk sever o da başkalarına sevdirir kendini.

En dumur olaylardan biridir. saf ve masum çocuğun hayalleriyle oynar o kaşar.


Çocuk saf saf kızın kalbinde tek kendinin olduğu sanar, ama kız 2-3-4-5-6 gibi çapına ve azgınlığına göre erkekle de takılmaktadır, arada şimdi çok uykum var yatıyorum, annemlerle bir yere gidiyoruz, temizlik yapıyorum, misafir var, banyoya giriyorum gibi yalanlarla saf aşığımızı kandırır ve diğer heriflerle takılır, verir, yatar, yiyişir...


Çocuk onun melek yüzüne aldanmış karakterini de yüzü gibi sanmıştır. içinin nasıl olduğunu görünce kalbi acır. saflığına, körlüğüne, meleğinin şeytan oluşuna ağlar. gerçekler ağır gelir, inanmak istemez ama başka seçeneği yoktur, hayallerinden onu silecektir. çok zor gelir hayatı alt üst olur, kaşar ondan sonra hemen birini bulmuştur zaten. ona söylediği yalanları başkalarına da tekrarlayacaktır.


Seven sikilir siken sevilir gerçeğini yaşayarak görmektir. en azından kaşar olduğunu anlamışsın.

Etrafta hakkında olumsuz şeyler duyarsın, aldırmassın.Bir kıza yakışmayacak kadar rahat olmasına çocukça adını koyarsın kötü düşünmessin.

Günler geçer aynı duvarların arasındasındır görmek zorundasındır, tekrar yakınlaşırsın.Bu sefer sevgili gibi yanaşır sana.Öper ilk defa dudaklarından. Umutta veriyordur bu sefer.Ne kadar kötü olduğu ne kadar dengesiz olduğu önemsizdir o an mutlusundur onunlasındır, bitmesin istersin

Bi bahar akşamı boynundan öper, seni seviyorum biliyormusun der. Huzurlusundur.seviyorsun seviliyorsundur gerisi önemsizdir. Geçmişinde dünyanın en adi kızı da olsa dersin o benim kalbimin her hücresinde, seversin öyle işte af eder sahiplenirsin ama o yine yapar yine devam eder yine aldatır seni.!

Ne anlatsan anlamaz der sana"istediğimi yaparıım seni bağlamaz" Hani daha 5 gün önce boynundan öpüyordu uzun uzun daha 15 gün olmamıştır kumrular gibi öpüştüğün, sanane der hayatımı kontrol edemessin ne kadar sevdiğinden bahsedersin, başkaısyla yakınlaştığını görmenin acısından ağlar gözlerin gözyaşlarını tutamassın, Titrer sesin ama onun umrunda değildir bahanesi yalanı uyduracak bişileri illaki vardır.!

Öyle bir kızdr o kendi tabiriyle kaşar.Bir gün sana yarın başkaısna sarkar. Üzülmemeli insan.!

Adamlığını kaybetmektir bir kaşarı sevmek adamda değilsindir artık. yazıklar olsundur. Tüm günün salak gibi geçer ne yersin ne içer. Yazarsın,konuşursun kendi kendine.!

Umut varya umut ! Düzelir umudu, sever umudu, aşık olur bana da umudu.. işte bütün mesele budur.
Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Bizi takip`de bulunduğunuz için teşekkür ederiz
Yorumlar