Burçlara Göre Hediye Seçimi

Burçlara Göre Hediye Seçimi,
Hangi Burç Hangi Hediye Alınmalı

Sevdiğime hangi hediyeleri almalıyım? Hediye alırken nelere dikkat etmeliyim?
Hediye alırken kişinin burcunu bilmem avantaj sağlar mı? gibi sorularınızı burçlara göre hediye seçimi makalemizde okuyabilirsiniz.

Özel bir gün, bir kutlama bazen de sebepsiz  yere birine hediye almak istersiniz.
Hediye seçimi, sizin zevkinizi, hayata bakışınızı yansıtmasının yanında karşıdakinin de zevkine uymak zorunda.
Bu yüzden hediye almadan önce kişinin karakteriyle ilgili bilgiler edinmeli, zaaflarını öğrenmeli, özel ilgi alanlarını araştırmalısınız.
Kişinin karakteri hakkında ipucu veren burç özelliklerini öğrenin ve kişiye en uygun hediyeyi seçin.
Sizler için hazırladığımız burçlara göre hediye seçimi listesine başlıyoruz.

Burçlara Göre Hediye Seçimi Nasıl Olmalı?
Koç burcu: Hırsın temsilcisi Mars’ın çocukları olan koçlar, ateş grubunda ve öncü bir burçtur. Maceracı yapıları ve girişimcilik ruhları onları farklı kılar. Yüksek enerjileriyle bulundukları ortamda  dikkatleri üstlerine çekmeleri için yeterlidir. Ateşin temsilcileri olduğu için hareketli, çabuk harekete geçen ve çabuk sinirlenme gibi özellikleri vardır. Baş bölgesini simgeledikleri için, hediye seçiminde baş kısımda kullanılan aksesuarları hediye olarak seçebilirsiniz. Elmas ya da yakut küpeler, saç tokaları, şapka, küpe, makyaj ürünleri koç kadınlarına alınacak hediyeler arasındadır. Koç erkekleri için macerayı simgeleyen hediyeler seçmelisiniz. Aksiyon filmleri, sevdikleri grubun albümü, savaşçı ruhlarını ortaya çıkaran malzemeler, çakı takımı, okçuluk aletleri, üstü işlemeli kılıç ya da bıçak seti, maket araba ya da uçaklar tercihiniz olabilir. İşkolik koçlar için ofis çantası, özel tasarım bir ajanda, takım elbise ve kol düğmeleri alabilirsiniz. Vücuduyla çok ilgili koç erkeği mutlaka hayatının bir bölümünde sporla ilgilenir. Bu yüzden hediye seçiminde spor malzemelerinden yararlanmak çok akıllıca olacaktır. Koçların gücünü gösterecekleri alanlara davet etmeniz(müsabakalar, tavla ya da satranç turnuvaları), onları çok pahalı bir hediye almaktan daha mutlu edebilir.

Boğa Burcu Hediye Seçerken Dikkat Edilecekler
Sabit düşünceli toprağın tüm özelliklerini taşıyan boğa, Venüs’ün etkisinde bir burçtur. Burçlara göre hediye seçimi yaparken, kişinin genel özelliklerini anlamanız için burçların genel özelliklerini önemsemenizi öneririz. Bu sayede, söylediğimiz hediye tavsiyeleri yanında siz de alternatifler oluşturabilirsiniz. Boğa burcu için para, estetik ve yemek olmazsa olmazdır. Birçok boğa güzel işlere sahiptir ve çalışkandırlar. Karşı cinse estetiğe ve akla aynı anda dikkat ederler. Farklı yemekleri tatmak, para kazandıran yeni iş alanları bulmak onları çok mutlu eder. Kıskanç yapılarının sahiplenmelerinden kaynaklı olduğu söylenebilir. Boğaz bölgesini temsil eden boğa burcuna, yemekle ilgili birçok aksesuarı alabilirsiniz. Fincan takımları, tencere seti, mutfak robotları, yemek kitabı ve birçok seçeneğe sahipsiniz. Boğa erkekleriyse onun için emek yapan kadını çok ayrıcalıklı görecektir. Lüksüne düşkün oldukları için tv koltuğu, masaj salonuna rezervasyon, tatil, lüks bir restorantta yemek, farklı tasarım bir kıyafet etkilenecekleri hediyelerdendir.

İkizler burcu: Merkür’ün yaramaz çocukları ikizler, her zaman bilgiye açtır. İletişime önem verirler ve onlara bilgi sunacak birçok kişiyle arkadaş olurlar. Oldukça sosyal olmalarının yanında, değişken hava özelliğini taşımaları, çabuk karar değiştirmelerine neden olur.  Mantıklı, konuları çabuk algılayan, bilgisayar ve teknolojiyle ilgilenen ikizlere hediye seçmek oldukça kolaydır.  Bilgisayar, tablet, telefon, oyun konsolları, ses sistemleri, müzik çalar ikizler için doğru hediyeler olacaktır. Yeni bilgisayar proğramları, ilgi alanlarında bir kitap, aksiyon konulu filmler, araba aksesuarları, yeni bir eğitim seti ikizler kadınını da erkeğini de çok mutlu eder.

Yengeç burcu romantik hediyeler sever
Su grubunun duygusallığını taşırlar ve duyguların temsilcisi Ay tarafından yönetilirler. Öncü burçlardan olması hassas yapılarının yanında girişken tavırlarının da olduğunu gösterir. Evlerine düşkün, alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmeyen yengeç burçları, bazı bağımlılıklara da sahip olabilir. Annelerine düşkündürler ve annesine alacağınız bir hediyeden oldukça etkilenirler. Yengeç kadını için üzerinde güzel sözler yazan bir barda, kalpli yemek takımı, iki kişilik fincan takımı, mutfağa koyacakları bir bitki alabilirsiniz. Yengeç erkeği için metal renklerdeki biblolar, gümüş saat, bileklik, Deniz manzarası eşliğinde bir yemek, duyguları anlatan bir kitap, yıllanış bir şarap tercihiniz olabilir.

Aslan burcu: Gür saçları, görkemli duruşuyla dikkatleri üzerine çeken Aslan, Güneş etkisini bünyesinde barındırır. Sıcak, yöneten, ben merkezli yapıları vardır lakin çevresindeki insanlara yardım etmeyi de çok severler. Saman alevi gibi sinirleri sizi korkutmasın çünkü genel itibariyle sahiplenici tavırları, ani tepkilerini size unutturacaktır. Aslan burcu lükse düşkündür, sahnede olmayı sever. Aslan kadını için güzellik salonundan bakım bileti, cilt bakım ürünleri, taşlı ve gösterişli takılar, kürk, kaliteli ve pahalı bir parfüm alabilirsiniz. Aslan erkeği için markalı bir gömlek, altın renginde biblolar, sigara tablası, çakmak, farklı markalarda şarap, başka ülkelerden getirilen simgesel eşyalar, lüks bir mekanda mum ışığında bir yemek size sunduğumuz hediye alternatifleridir. Aslan burcu etkileme yollarını anlatan yazımıza da bakmanızı tavsiye ederim.

Başak burcu hediyenizi günlerde inceler
 Burçlara göre hediye seçimi yaparken başakların titiz yapısını unutmamanız gerekir. Analizci, temizliğe düşkün, toprak gurubu olmalarından kaynaklı mantıklı ve güvenle yol alma isteği en belirgin özellikleridir. Meraklı yapıları, kılı kırk yarmaların neden olur. Kolay kolay bir şeyi beğenmeyen başak burcuna hediye seçmek sizi biraz zorlayabilir. Başağa hediye seçerken zevklerini iyi bilmeniz şart. Başak erkeğine tıraş takımı, güzel kokan bir parfüm, ilgi duyduğu alanda onu geliştirecek bir kitap, bilgi alabileceği film ve kurslar, ev tamiratı için takım çantası, özel anlam taşıyan bitkiler hediye edebilirsiniz. Başak kadınına alınabilecek hediyelerse kişisel bakım ürünleri, çok abartılı olmayan ancak bir sembolü olan takılar, beraber gidebileceğiniz bir kurs kaydı, tarzını yansıtan kıyafetler, temizlik için gerekli olan süpürge, temizlik ürünleridir.

Terazi burcu: Hava grubunun estetiğe en çok önem veren burcu teraziler, dış görünüşleriyle oldukça ilgilidirler. Sosyalleşmeyi çok severler ve birçok etkinliği başlatan öncü burçlardandır. Kibar, çekici, zarafetle duruşlarıyla dikkat çekerler. Eleştiriye çok açık değillerdir ve hayatlarına müdahale edilsin istemezler. Modayı takip ederler, estetik olmayan hiçbir şeyi hayatlarında barındırmazlar. Sanata düşkün oldukları için iyi bir tasarımcı ruhuna sahiptirler. Burçlara göre hediye seçimi listemizdeki çabuk karar değiştiren terazi burcuna hediye alma önerileri süslü kutular içinde sunacağınız biblolar, bir ressamın tablosu, sevdiği şarkıcının albümü, tiyatroya bilet, özel lazer kesimli aynalar, dans gösterisine davetiye olabilir.

Akrep Burcu Kokuya Önem Verir
 Pluto ve Mars gibi iki zorlu gezegen tarafından yönetilen akreplerin en belirgin özellikleri hislerinin kuvvetli olmasıdır. Tutkulu bir aşk yaşarlar, duygularını uçlarda hissederler. Çok sinirli yapılarının olmaması sizi yanıltmasın, kızdığında neler yapabileceğini tahmin bile edemezsiniz. Kindar ve intikam alma eğilimli burcun sevmesi de bir o kadar güçlü olacaktır. Cinselliğe düşkündürler ve tensel uyumu büyük önem verirler. Çekici, kıskanç, cazibeli, gizemli, şüpheci, çalışkan akrepler aldıkları hediyenin niteliğine dikkat ederler. Afrodizyak yemekler kitabı, farklı kokular, parfüm, aromatik yağlar ve mumlar, ikinizi temsil eden bir anahtarlık, romantik bir akşam yemeği, tango kursu, kalpli kutuda takdim edilen takılar seçebileceğiniz hediyeler arasındadır. Akrep burcu nasıl etkilenir adlı makaleyi de okumanız, akrep burcunu daha iyi tanımanıza olanak sağlayacaktır.

Yay burcu: Jüpiter gezegeninin etkisinde olan yay burcu, değişken ve hareketli bir yapıya sahiptir. Gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, eğlenceyi, özgürlüğü sever. Girdiği ortama ayak uydurur ve içinden geldiği gibi davranır. Düzeni ve kuralları sevmemesinin yanında biraz da keyfine düşkün denilebilir.  Felsefik konulara düşkündür ve inançlarına bağlıdır. Huzursuzluk ve tartışma onların hayatında olmamalı. Burçlara göre hediye seçimi yay burcu için önereceklerimiz bilgi alabilecekleri tüm iletişim aletleri( bilgisayar, tablet, e kitap dokümanları, müzik çalar, cep telefonu), polisiye kitapları, macera temalı filmler, hoş kokulu mumlar, romantik bir yemek, şık bir çerçeve içinde ilk fotoğrafınız, anısı olan sizin için değerli bir eşya, takılar, felsefe kitaplarıdır. Kâşif bir tarafı olan yaylar kültür turlarına, çadır kamplarını asla hayır demezler.

Oğlak burcu işkolik olmadığını gösterme çabasındadır.
Satürn’ün disiplinli ve çalışkan burcu oğlak, işkolik tavrıyla dikkat çeker. Dürüst, güvenilir ve sır saklayandır. Mesafeli duruşunun altında çok merhametli bir yapısı vardır. Güven onun için olmaz olmazdır, karşısındakinden ciddiyet ister. Kuralcı, disiplinli ve stabil hayatı, birçok kişinin yapmak isteyip de yapamadığı özelliklerdir. İnatçı ve karamsar yapısı depresyona meyilli olduklarını gösterir. Güçlüklerde mücadele etme kabiliyetleri de onları başarıya götürür. Oğlak burcu için hediye seçiminiz marka kıyafetler, inci bir kolye, isimlerinin yazılı olduğu özel bir kalem, çalışma masaları için biblolar, deri çanta, hobileriyle ilgili malzemeler, kariyer seminerleri, toprak grubu oldukları için bitki türleri, çok çalıştıklarından dolayı kasılan kasları için masaj aletleri, kol düğmeleri, taşlı bir anahtarlık olmalıdır.

Kova burcu: Havanın sabit burcu kovalar, Uranüs etkisindedir. Bilgiyi seven, sosyal ortamda aktif, orijinal fikirleri olan, farklı aksesuar kullanmayı seven insanlardır. Özgür yapılarının yanında sabit fikirlerinin olması onu gelenekçi yapar. Evde vakit geçirmekten çok sosyal ortamlarda zaman harcamayı tercih eder. Yeni bilgiler öğreneceği, akıllı, özgün kişilerle ilişkiler kurmayı tercih eder. Kova kadını ve erkeğine alabileceğiniz hediyeler modaya uymayan aykırı kıyafetler, abartılı takılar, yemek ya da el sanatları kursu, spor malzemeleri, özel günlerin not edildiği bir defter, çadır, rock konserleri, belgesel cdleri, bilim kurgu filmler ya da kitaplar, hobilerine özel malzemeler, puzzle, grup oyunları olsun. Kovalar oyun oynamasını çok severler, onlara keşfedecek yeni alanlar oluşturun.

Balık Burcu Duygularının Anlaşılmasını Bekler.
Su gurubunun duygusallığını almasının yanında balık burçları oldukça değişken yapıdadır. Duygu değişimleri fazla olduğu için, sizi kaybetmemek için günlerce ağlayan bir balığın sizi aniden hayatından çıkarma kararı alması muhtemeldir. Hayaller kurar, romantiktir, alıngan ve aşka aşık bir yapısı vardır. Melankolik tarafları bağımlılıklarını tetikleyebilir. Burçlara göre hediye seçimi listemizde size son tavsiyelerimiz balık burcuna gemi figürleri, martı kolyesi, su sesi kayıtlı bir tablo, tatil bileti, romantik kokulu mumlar ve tütsüler, anılarını saklayacağı şık bir fotoğraf albümü, sessiz ve denizi gören bir mekanda yemek, ahşap dekorasyon ürünleri, özel tasarım bir halhal, terlik, ayak bakım ürünleri, romantik bir film gibi armağanlar verebilirsiniz. Yıllanmış bir şaraba hayır demezler, ayrıca kendi bestelediğiniz bir şarkıya kayıtsız kalamazlar. Balığın ruhunu ve bedenini aynı anda beslemek zorundasınızdır. Hediyelerinizin güzel günleri hatırlatması dileğiyle…

Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Bizi takip`de bulunduğunuz için teşekkür ederiz
Yorumlar