En Güzel Hayırlı Sabahlar Mesajları Sözleri

Hayatımdaki tesadüflere inanmadığım günlerden bir gün yine bakındığımda, konuştuğumda aptalca konuşmalarım vardı ne diyor bu bana çocuk mu sanıyor salak mıdır falan demişimdir, hatta sinirlendiğim zamandır. 
Ama bir gece, o gece daha bitmemiş gibi daha bir yıl oldu, sosyal medyada birini tanıyıp ona bağlanacağımı ve huyumun suyunun aynı olacağını düşünmezdim. 
Hayatta olmayacak şeylerin olduğunu gördüm. 
Neyse sen ilk yazdığın yine ben nötrdüm çizimlerim üzerine konuştuğunda ben hani anneme anlattığımda annemde hani tanımıyorsun, etmiyorsun nasıl güvenirsin dedi. 
Hafiften biraz saflık var bende her şeye inanırım, herkesi kendim gibi sanırım ben böyleyim değişmedim. 
Konu mevzu oydu ilk başta hanı dedim gelecekle ilgili bir karar verdim sanki çünkü hiç bir zaman gelecekle ilgili kararlar veremiyordum, ya sanki ben nefes alsam yeter diyordum. 
Hiç bir zaman derslerime adam akıllı çalışmadım, çalıştığım dersler bir kaç taneydi. 
Hevesle yaptığım işler azdı hevesim sevgim herkese karşı her an değişebiliyordu, hissedemiyordum, birisiyle uzun süre olsam da soğuduğunu hissettikçe biteceğini anlıyordum. 
Neyse o gece mutluydum sabaha kadar konuştuk senle mevzunun çizimlerle biteceğini ve daha konuşmayacağını sanırken ertesi gün senin yazmanla bir farklı oldum ve konuşmaya başladık. 
Ben başkasına ait tüm rehberimi silmiştim, mesajları, sosyal medyaları kapatmıştım gerek duymamıştım. 
Geldin hayatıma sonra giriverdin ilerisini düşünmezdim ama girdin tanıdık birbirimizi geçmişimde tüm üzülmüşlüklerimi bir kalemde sildin, sanki mutlu oldum. 
Ben sakladım, saklayacağım seni, belki de öyle gerekiyor mutsuz olmaktan korkarım, çünkü insan neden korkarsa basına gelirmiş. 
Hayatıma dım dım durmayı öğrettin benim deli adamım hayatın güzelliğini ve sinirlenince aklıma geldikçe insanlara pış pus bakıp gülmeyi yine sen mesaj atınca elimdeki teli fırlatmayı sevdim. 
Sana yazarken telim şarjı bitince deli olmayı, sesini duymadığım an çığlıkları basıp ağlamayı deli gibi uzak olsan da sevmeyi sevdim. 
Seni uzakta olunca daha çok seviyorum, sana şimdi dokunamazsam da elini tutamazsam da elbet bunun hayaliyle yaşayacağım. 
Çok kızacağım zamanlar da olacak, ağlarız belki ilerde omuz omuza verip, üzmek amacım değil ama mutsuz da olmak hakkımız değil tabi. 
Hakkınca seveceğim, helalince, gözbebeğim gibi bakacağım. 
Bak sincap adam senle konuştuktan sonra nice insanları sildim uğruna, böyle bi salak deli olacağımı sanmazdım,
Çünkü deliler gibi sevdiğimden. 
Her gece gündüz sana uzun mesajlar yazamayacağım belki ama her gece seninle olmanın hayaliyle ve mutluluğuyla uyuyacağım.  
Senle aynı gezegendeyiz ama iki deli sanki sanırsın dünyada tek kalmış insan gibi. 
Gözlerim başkasını görmüyor, seviyorum seni delicesine, aynı gökyüzünü paylaşmak aynı oksijeni almak ay bir yıldızımızın bir olması bana başka bir şey lazım değil. 
Senden başka bir ilerimizi düşüneceğim bir de geleceğimizi. 
Senle bir yuva kurarız belki ilerde bir kaç sene sonra, peşimizde dolanan çocuklarımız, kaçaktan öpüşmelerimiz olur çocuklardan kaçıp duvarlara sığınışlarımız ve her şekilde Allaha şükrümüz her şekilde sevişimiz birbirimizi. 
İyi ki diyorum seni tanımışım Allah'ım seni bana iyiki yazmış şebeğim 

GÜNAYDIN MUTLULUĞUM GÜNAYDIN HUZURUM GÜNAYDIN NEFESİM GÜNAYDIN CAN BILDIGIM GÜNAYDIN GÜNEŞİM GÜNAYDIN ENN GÜZEL DUAMM GÜNAYDIN ŞÜKRÜMM GÜNAYDIN EN GÜZEL SABRIM GÜNAYDIN BENİM YAKISIKLI KOCAMMM GÜNAYDIN GÜNAYDIN GUNAYDIIINN GÜNAYDIIIİIIIIIIIIIIIIINNNNNNN DOYAMIYORUM SANA YAZMALARA SEVMELERE NEFESINI DINLEYEREK UYUMALARA DOYAMIYORUM DOYAMIYORUM ASSSSSKIM HANIM BITANEMMM MUCIZEMMMM IYOKI BENIMSIN IYIKI

Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Yorumlar