Hangi Ağaçtan Düştün Sen ?

Hangi Ağaçtan Düştün Sen ?

Celtic Astrolojisi ağaçlara dayaniyormus.
Ona göre doğdugunuz gün, hangi ağaçtan geldiginizi ortaya çikariyormuş. 

iste tarihlere göre özellikleriniz..

23-31 Aralik: Elma Agaci
1-11 Ocak: Köknar
12-24 Ocak: Karaagaç
25 Ocak-3 Subat: Selvi
4-8 Subat: Kavak
9-18 Subat: Sedir
19-28 Subat: Çam
1-10 Mart: Salkimsögüt
11-20 Mart: Ihlamur
21 Mart: Mese
22-31 Mart: Findik
1-10 Nisan: Üvez
11-20 Nisan: Akçaagaç
21-30 Nisan: Ceviz
1-14 Mayis: Kavak
15-24 Mayis: Kestane
25 Mayis-3 Haziran: Disbudak
4-13 Haziran: Gürgen
14-23 Haziran: Incir
24 Haziran: Hus
25 Haziran-4 Temmuz: Elma
5-14 Temmuz: Çam
15-25 Temmuz: Karaagaç
26 Temmuz-4 Agustos: Selvi
4-13 Agustos: Kavak
14-23 Agustos: Sedir
24 Agustos-2 Eylül: Çam
3-12 Eylül: Salkimsögüt
13-22 Eylül: Ihlamur
23 Eylül: Zeytin
24 Eylül-3 Ekim: Findik
4-13 Ekim: Üvez
14-23 Ekim: Akçaagaç
24 Ekim-11 Kasim: Ceviz
12-21 Kasim: Kestane
22 Kasim-1 Aralik: Disbudak
2-11 Aralik: Gürgen
12-21 Aralik: Incir
22 Aralik: Kayin


Celtic Astrolojisi Hakkında Detaylı Bilgiler.
 01 OCAK – 11 OCAK KÖKNAR (Gizem)
Oldukça üretken olan köknar ağacı insanı, çok arkadaşı olmasına rağmen kendine yakın olan dostları ile daha çok ilgilenir. Ruh hali çabuk değişir, kendi bildiğini yapar hırslıdır ve farklı zevkleri olduğu için de pek mütevazı da değildir. Sevgili olarak memnun edilmesi zordur ancak oldukça güvenilir yapısı vardır.

12 OCAK – 24 OCAK KARAAĞAÇ (Asil)
Sorun çözmede oldukça pratik yöntemleri olan karaağaç insanı, neşelidir ve güzel mizah anlayışına sahiptir, dış görünüşüne önem verir zevkli giyinir, fiziksel yapısı da hoştur.
Gururlu ve cömert yapıya sahiptir, sevdikleri için kararlar vermeyi sever, sevgili olarak son derece dürüst ve sadıktır.

25 OCAK – 03 ŞUBAT SELVi (Sadakat)
Selvi ağacı insanı yalnızlıktan hiç hoşlanmaz. Tutkulu isteklerinin tatmin edilmesi zordur, kurallara boyun eğmek onun için zordur, asi ruhludur, zaman zaman ukalalıkları vardır, parayı ve parayla elde edilebilecek şeyleri sever. Fiziksel görünüşü güçlüdür, beden yapısı kaslıdır.
Sevgili olarak tutkulu ve sadıktır.

04 ŞUBAT – 08 ŞUBAT KAVAK (Tatminsiz)
Gerekmedikçe kendini ortaya atmayan kavak ağacı insanı, kendine fazla güvenmez.
Kendini sağlama alabileceği sağlam dostlarının arkasında olmasına ihtiyaç duyar. Seçici olduğu için yalnızdır ve kinciliği vardır. Kendine göre felsefesi vardır böyle olmaktan da hoşlanır, zor beğenmesi kendine özgü sanatsal doğasından kaynaklanır, istediği zaman iyi organizasyonlar yapar.
Sevgili olarak, ilişkilerini çok ciddiye alan güvenilir yapıdadır.

09 ŞUBAT – 18 ŞUBAT SEDİR (Güven) 
Kendine özgü zarafeti olan sedir ağacı insanı, oldukça kararlı ve sorun çözücüdür, bu özellikleri onu sabırsız yapar ve diğer insanlara biraz yukardan bakmasına neden olur. Hızlı karar vermesinin yanında iyimserliği ile de dikkat çekmeyi sever. Herkesle sevgili olmaz, seçicidir, aradığı aşkı bekler.

19 ŞUBAT – 28 ŞUBAT ÇAM (Titiz) 
Fiziksel yapısı güçlü ve enerjik olan çam ağacı insanı, arkadaşlıklarında seçicidir, güven veren yapısı vardır ve rahat edeceği yaşam sever. Kendi kriterlerine göre idealize ettiği şeyleri buluncaya kadar olan her şey geçicidir. Sevgili olarak maymun iştahlıdır, çabuk aşık olur ve çabuk vazgeçer.
01 MART – 10 MART SALKIMSÖĞÜT (Melankoli) 
Oldukça güzel ve melankoliye meyleden duygusallıkta olan söğüt ağacı insanı için diğer insanların duyguları çok önemlidir. Aşırı duygusallığı nedeniyle hemen etkilenebilir. Bu yapısı ile istekleri de artar ve yaşanması zor biri olur. içgörüsü kuvvetlidir. Sevgili olarak acı çekmekle birlikte sabrettiğinde aradığı güvenli aşkı yakalayabilir.

11 MART – 20 MART IHLAMUR (Süphe) 
Çok çalışkan, sakin, sevdikleri için fedakarlıktan kaçınmayan ıhlamur ağacı insanı, bu yapısı nedeniyle oldukça stres yaşar. Bencil ve tembel olmayı hiç sevmez, çalışkanlığı nedeniyle sorun çözmede çok yetenekli olmasına rağmen bu niteliklerini kendisi için kullanmayı bilmez. Sevgili olarak kıskançtır ve çok şeyi gurur meselesi yapar.

21 MART MEŞE (Cesaret)
Kendine özgü bağımsızlık düşüncesi olan meşe ağacı insanı, oldukça mantıklıdır, bu yapısı onu çok sağlam yapar. Korkusu yoktur, güçlü karakteri yardım almadan işini kendinin yapmasına neden olur. değişiklik sevmez sağlam basmak ister. Sevgili olarak kalıcı ilişki kurmak ister.

22 MART – 31 MART FINDIK (Olaganüstü)
Bulunduğu ortamlarda enerjisi ve girişkenliği nedeniyle çok dikkat çeken fındık ağacı insanı çabuk değişen psikolojiye sahiptir. Hatasıza yakın yargıları vardır. Sevgili olarak oldukça kaprisli olmasına rağmen, birlikte olduğu kişiye karşı çok hoşgörülü ve dürüsttür.

01 NİSAN – 10 NİSAN ÜVEZ (Hassasiyet) 
Neşeli halleri, duygusal ve zevkli yanlarıyla dikkat çekmeyi seven üvez ağacı insanı, bencil değildir. Estetik duyguları gelişmiştir, sorumluluklarının bilincindedir. Sevgili olarak sadıktır, aynı sadakati birlikte olduğu kişiden de bekler, sorumluluk duygusu gelişmiş olduğundan çok iyi bir eş olur.

11 NİSAN – 20 NİSAN AKÇAAĞAÇ ( Özgür zeka) 
Oldukça sıra dışı yapıya sahip olan akçaağaç insanı, büyük bir açlıkla yeni deneyimlere koşar. Kendine güveni fazla olmakla beraber gururlu, özgür zekâsı, kolay öğrenmesi ve hırslı yapısı onun gergin olmasına neden olur, bu özelliklerine rağmen utangaçlığı çelişkisidir. Bu yapısı sevgili olarak etkileyici olma tutkusuna dolayısıyla da karmaşık aşk hayatı yaşamasına neden olur.

21 NİSAN – 30 NİSAN CEVİZ (Tutku)
Çelişkilerle dolu ve oldukça sinirli yapısıyla beklenmedik davranışlar sergileyen ceviz ağacı insanı, oldukça hırslıdır. Fedakârlık etmek uyum sağlamak ona göre değildir, farklı sorunlara beklenmedik çözümler üretir. Çok zor beğenmesi onu sevgili olarak kıskanç, çok zor ve sıra dışı tutkular yaşayan biri yapar.

01 MAYIS – 14 MAYIS KAVAK
Gerekmedikçe kendini ortaya atmayan kavak ağacı insanı, kendine fazla güvenmez. Kendini sağlama alabileceği sağlam dostlarının arkasında olmasına ihtiyaç duyar. Seçici olduğu için yalnızdır ve kinciliği vardır. Kendine göre felsefesi vardır böyle olmaktan da hoşlanır, zor beğenmesi kendine özgü sanatsal doğasından kaynaklanır, istediği zaman iyi organizasyonlar yapar. Sevgili olarak, ilişkilerini çok ciddiye alan güvenilir yapıdadır.

15 MAYIS – 24 MAYIS KESTANE (Dürüstlük)
Sıra dışı güzelliği, neşesi, gelişmiş adalet duygusuyla dikkat çeken kestane ağacı insanının aslında kimseyi etkilemek gibi bir sıkıntısı da yoktur. O doğasında varolan diplomasi yeteneğiyle renkli kişiliğiyle çelişkili olarak kendine güvensizdir de. Bu nedenle sevgili olarak kırılgandır, aşkı zor bulur ve sadıktır.

25 MAYIS – 03 HAZİRAN DİŞBUDAK (Hirs)
Kendine yönelik eleştirilere kulak tıkayan yapısıyla dikkat çeken dişbudak ağacı insanının beklentileri çoktur. Enerjik, yaşamayı seven, akıllı ve çok hırslı yapısıyla bencilliğe meyillidir.
Güvenilir kişiliğiyle sevgili olarak birlikteliğini çok ciddiye alan sadık yapıdadır.

04 HAZİRAN – 13 HAZİRAN GÜRGEN (Zevk sahibi)
Son derece zevkli, bakımlı ve dış görünüşüne özen gösteren yapısıyla dikkat çeken gürgen ağacı insanı, genellikle kendi kararlarına ve başkalarına karşı güvensizlik yaşar. Oldukça nazik ve hassastır, yaşamı kolaylaştırıcı çözümleri vardır. Sevgili olarak farklı kişiliklere meyletmesi nedeniyle mutluluğu bulması zordur.

14 HAZİRAN – 23 HAZİRAN İNCİR ( Hassasiyet) 
Espri anlayışı, tembelliğe olan meyli, bencilliği ve tartışma sevmeyen yapısıyla dikkat çeken incir ağacı insanının sosyal çevresi oldukça geniştir. Pratik zekası ve güçlü yapısı vardır. İyi bir hayvan severdir. Sevgili olarak evine düşkün bir eş ve çok iyi bir ebeveyndir.

24 HAZIRAN HUŞ (Esinlenme)
Son derece nazik, kendine özgü konsantre zevkleri olan, gösterişten hoşlanmayan huş ağacı insanı, kabalıktan nefret eden sakin ve naturel yapısıyla dikkat çeker. Son derece alçakgönüllüdür ve pek tutkulu sayılmaz. Huzur onun için çok önemlidir bu nedenle doğal yaşamı seçer.
Sevgili olarak hayalperesttir, eşine huzurlu dingin güzel ortam yaratır.

25 HAZIRAN – 04 TEMMUZ ELMA AĞACI
Son derece enerjik, fiziksel olarak dikkat çekici, cazibesi ve hayal gücü yüksek olan elma ağacı insanının bilimsel konulara yatkınlığı fazladır. Gününü yaşamayı seven hassas yapısı, kendine özgü filozof yanı vardır. Sevgili olarak, sevmeye sevilmeye meyilli, biraz çapkın ve maceraperest olmakla birlikte eş olarak son derece hassas ve sadıktır.

05 TEMMUZ-14 TEMMUZ ÇAM (Titiz) 
Fiziksel yapısı güçlü ve enerjik olan çam ağacı insanı, arkadaşlıklarında seçicidir, güven veren yapısı vardır ve rahat edeceği yaşam sever. Kendi kriterlerine göre idealize ettiği şeyleri buluncaya kadar olan her şey geçicidir. Sevgili olarak maymun iştahlıdır, çabuk aşık olur ve çabuk vazgeçer.

15 TEMMUZ- 25 TEMMUZ KARAAĞAÇ (Asil)
Sorun çözmede oldukça pratik yöntemleri olan karaağaç insanı, neşelidir ve güzel mizah anlayışına sahiptir, dış görünüşüne önem verir zevkli giyinir, fiziksel yapısı da hoştur. Gururlu ve cömert yapıya sahiptir, sevdikleri için kararlar vermeyi sever, sevgili olarak son derece dürüst ve sadıktır.

26 TEMMUZ- 04 AĞUSTOS SELVi (Sadakat)
Selvi ağacı insanı yalnızlıktan hiç hoşlanmaz. Tutkulu isteklerinin tatmin edilmesi zordur, kurallara boyun eğmek onun için zordur, asi ruhludur, zaman zaman ukalalıkları vardır, parayı ve parayla elde edilebilecek şeyleri sever. Fiziksel görünüşü güçlüdür, beden yapısı kaslıdır. Sevgili olarak tutkulu ve sadıktır.

04 AĞUSTOS-13 AĞUSTOS KAVAK (Tatminsiz)
Gerekmedikçe kendini ortaya atmayan kavak ağacı insanı, kendine fazla güvenmez.
Kendini sağlama alabileceği sağlam dostlarının arkasında olmasına ihtiyaç duyar.
Seçici olduğu için yalnızdır ve kinciliği vardır. Kendine göre felsefesi vardır böyle olmaktan da hoşlanır, zor beğenmesi kendine özgü sanatsal doğasından kaynaklanır, istediği zaman iyi organizasyonlar yapar. Sevgili olarak, ilişkilerini çok ciddiye alan güvenilir yapıdadır.

14 AĞUSTOS-23 AĞUSTOS SEDİR (Güven) 
Kendine özgü zarafeti olan sedir ağacı insanı, oldukça kararlı ve sorun çözücüdür, bu özellikleri onu sabırsız yapar ve diğer insanlara biraz yukardan bakmasına neden olur. Hızlı karar vermesinin yanında iyimserliği ile de dikkat çekmeyi sever. Herkesle sevgili olmaz, seçicidir, aradığı aşkı bekler.

24 AĞUSTOS – 02 EYLÜL ÇAM (Titiz) 
Fiziksel yapısı güçlü ve enerjik olan çam ağacı insanı, arkadaşlıklarında seçicidir, güven veren yapısı vardır ve rahat edeceği yaşam sever. Kendi kriterlerine göre idealize ettiği şeyleri buluncaya kadar olan her şey geçicidir. Sevgili olarak maymun iştahlıdır, çabuk aşık olur ve çabuk vazgeçer.

03 EYLÜL – 12 EYLÜL SALKIMSÖĞÜT (Melankoli) 
Oldukça güzel ve melankoliye meyleden duygusallıkta olan söğüt ağacı insanı için diğer insanların duyguları çok önemlidir. Aşırı duygusallığı nedeniyle hemen etkilenebilir. Bu yapısı ile istekleri de artar ve yaşanması zor biri olur. içgörüsü kuvvetlidir. Sevgili olarak acı çekmekle birlikte sabrettiğinde aradığı güvenli aşkı yakalayabilir.

13 EYLÜL – 22 EYLÜL IHLAMUR (Süphe) 
Çok çalışkan, sakin, sevdikleri için fedakarlıktan kaçınmayan ıhlamur ağacı insanı, bu yapısı nedeniyle oldukça stres yaşar. Bencil ve tembel olmayı hiç sevmez, çalışkanlığı nedeniyle sorun çözmede çok yetenekli olmasına rağmen bu niteliklerini kendisi için kullanmayı bilmez. Sevgili olarak kıskançtır ve çok şeyi gurur meselesi yapar.

23 EYLUL ZEYTİN (Erdem)
Son derece sakin, dengeli yapısıyla şiddeti sevmeyen ve bulunduğu ortamlarda engelleyen zeytin ağacı insanı, zarif ve hoşgörülüdür. Bilgilenmeyi ve kendine özgü felsefeleri olan insanlarla muhatabiyeti sever. Oldukça adildir. Sevgili olarak duygusaldır, kıskanç değildir.

24 EYLÜL – 03 EKİM FINDIK (Olaganüstü)
Bulunduğu ortamlarda enerjisi ve girişkenliği nedeniyle çok dikkat çeken fındık ağacı insanı çabuk değişen psikolojiye sahiptir. Hatasıza yakın yargıları vardır. Sevgili olarak oldukça kaprisli olmasına rağmen, birlikte olduğu kişiye karşı çok hoşgörülü ve dürüsttür.

04 EKİM – 13 EKİM ÜVEZ (Hassasiyet) 
Neşeli halleri, duygusal ve zevkli yanlarıyla dikkat çekmeyi seven üvez ağacı insanı, bencil değildir. Estetik duyguları gelişmiştir, sorumluluklarının bilincindedir. Sevgili olarak sadıktır, aynı sadakati birlikte olduğu kişiden de bekler, sorumluluk duygusu gelişmiş olduğundan çok iyi bir eş olur.

14 EKİM – 23 EKİM AKÇAAĞAÇ (Asil)
Oldukça sıra dışı yapıya sahip olan akçaağaç insanı, büyük bir açlıkla yeni deneyimlere koşar. Kendine güveni fazla olmakla beraber gururlu, özgür zekâsı, kolay öğrenmesi ve hırslı yapısı onun gergin olmasına neden olur, bu özelliklerine rağmen utangaçlığı çelişkisidir. Bu yapısı sevgili olarak etkileyici olma tutkusuna dolayısıyla da karmaşık aşk hayatı yaşamasına neden olur.
24 EKİM – 11 KASIM CEVİZ (Tutku)
Çelişkilerle dolu ve oldukça sinirli yapısıyla beklenmedik davranışlar sergileyen ceviz ağacı insanı, oldukça hırslıdır. Fedakârlık etmek uyum sağlamak ona göre değildir, farklı sorunlara beklenmedik çözümler üretir. Çok zor beğenmesi onu sevgili olarak kıskanç, çok zor ve sıra dışı tutkular yaşayan biri yapar.

12 KASIM – 21 KASIM KESTANE (Dürüstlük)
Sıra dışı güzelliği, neşesi, gelişmiş adalet duygusuyla dikkat çeken kestane ağacı insanının aslında kimseyi etkilemek gibi bir sıkıntısı da yoktur. O doğasında varolan diplomasi yeteneğiyle renkli kişiliğiyle çelişkili olarak kendine güvensizdir de. Bu nedenle sevgili olarak kırılgandır, aşkı zor bulur ve sadıktır.

22 KASIM – 01 ARALIK DİŞBUDAK (Hirs)
Kendine yönelik eleştirilere kulak tıkayan yapısıyla dikkat çeken dişbudak ağacı insanının beklentileri çoktur. Enerjik, yaşamayı seven, akıllı ve çok hırslı yapısıyla bencilliğe meyillidir.
Güvenilir kişiliğiyle sevgili olarak birlikteliğini çok ciddiye alan sadık yapıdadır.

02 ARALIK- 11 ARALIK GÜRGEN (Zevk sahibi) 
Son derece zevkli, bakımlı ve dış görünüşüne özen gösteren yapısıyla dikkat çeken gürgen ağacı insanı, genellikle kendi kararlarına ve başkalarına karşı güvensizlik yaşar. Oldukça nazik ve hassastır, yaşamı kolaylaştırıcı çözümleri vardır. Sevgili olarak farklı kişiliklere meyletmesi nedeniyle mutluluğu bulması zordur.

12 ARALIK- 21 ARALIK İNCİR ( Hassasiyet) 
Espri anlayışı, tembelliğe olan meyli, bencilliği ve tartışma sevmeyen yapısıyla dikkat çeken incir ağacı insanının sosyal çevresi oldukça geniştir. Pratik zekası ve güçlü yapısı vardır. İyi bir hayvan severdir. Sevgili olarak evine düşkün bir eş ve çok iyi bir ebeveyndir.

22 ARALIK KAYIN (Yaraticilik)
Zevkli, yaşamayı seven, iyi bir yaşam ve kariyeri için çok çalışan kayın ağacı insanı materyalisttir ve savurganlığı sevmez. Görüntüsü onun için önemlidir, spor yapar, makul ve mantıklıdır bu yanı anlamsız risklere girmesine engel olur. sevgili olarak mükemmel bir eştir.

23 ARALIK – 31 ARALIK ELMA AĞACI (Ask)
Son derece enerjik, fiziksel olarak dikkat çekici, cazibesi ve hayal gücü yüksek olan elma ağacı insanının bilimsel konulara yatkınlığı fazladır. Gününü yaşamayı seven hassas yapısı, kendine özgü filozof yanı vardır. Sevgili olarak, sevmeye sevilmeye meyilli, biraz çapkın ve maceraperest olmakla birlikte eş olarak son derece hassas ve sadıktır.

Etiketler : Ruhun hangi ağaçtan düştü? Sen Hangi Ağaçtan Düştün Şeker
← Bilgi Paylaştıkça Güzel Dir Paylaşır Mısınız
Sosyete Travel ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend
Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Bizi takip`de bulunduğunuz için teşekkür ederiz
Yorumlar