Hayırlı Sabahlar Mesajları Sözleri

Seninle aynı meslekte olmayı, seninle çalışmayı, başına patron kesilip seni sorgulamayı, çok çenen düşmüş, gel seni şurda toparlayım deli kız demeni, acıktığında, bir şey bulamadığında seni yerim deyip beni kovalamanı, beraber gülmeyi beraber ağlamayı yine sen kızlara bakırken kafana yastık vurup bak döverim onları bakma deyısımı ve inadına küstüğümde kenara sen gelip beni öpmeni salak ya alındın mı benim gözüm senden başkasını görmüyor demeni, saatlerce senle şakalaşmayı deli gibi yatağa çıkıp zıplamayı parka gidip senle oynamayı, seker pamuk aldım ağzımıza gözümüze bulaştırmayı bir elmayı aynı anda ısırmalıyız mesela her şeyi ortak olmayız. 
Her şeyimde suç ortağım olmalısın, dövüşmeliyiz biz beni sırtında gezdirmelisin sinirlendiğinde kucağında bir bebek gibi sevip sonra fırlatmalısın beni. 
Aaa deliye bak deyip peşine takılmalıyım bende evin içinde dört dönüp sonra bahçemizde koşturmalıyım komşular bizi görüp gülmekten ölmeli bence. 
Bunlar daha büyümemiş demeli bence, herkese dil çıkarmalıyız ama sen kızlara çıkardığında ağzını kırarım benim deli adamım. 
Sana kızlar yasak sana sadece ben serbest yoksa onları da kovalar İngiliz anahtarıyla kafasını wura vura öldürürüm. 
Kusura bakma be deli adam amacım zarar vermek değil, amacım benim adamımı kimseyle paylaşamamam be. günaydınmesajları.com Aklına sok deli misin nesin tabi vb delisin ama sadece benım delim..
Sana yan gözle bakanı vallahi Alah şahit şehirler arası kostururm pesinde ona gore
Benim şebek adamım sincabımm
Seninle herşeyi paylaşmalıyım yalnızlığı hüznü mutluluğu ve herşeyi her karede asssla ve asla benden ayrı kalmamalısın mesela başkaları elini tutup selam da vermesin,hatta gülme bile başkasına sen sadece bana gül bana bak beni gör benle ugras kıskanırım vallahi bana ait olmalısın beni sevmelisin o gözler benden başka kimseyi görmemeli o eller benden başka kimseye ilismemelisana söz benden başkaları yasak sana ruh eşim gibi suç ortağım olacaksın bana..
Bunu böyle yazdım, kaderime de yazicagim..
sevgimiz bitmesin...ne mal da gözüm var nede lüks yaşamakta..
Sen benim ol tek gözlü odada oluruz hemde çok yakın oluru,sadece bana ait ol isterim,isticemtabi
Senden başkası yasak bana demiyorum çünkü öyle bir seçenek dahi dusunmuyorum ama benden başkası da sana yasaklı.. 

GÜNAYDIN GÖKYÜZÜN GÜNAYDIN NEFESİM GÜNAYDIN ENN DERIN UYKUM GÜNAYDIN GULENYUZUM GÜNAYDIN RUHUMUN DERINLIKLERINE DALAN ADAM GÜNAYDIN NEFESINDE KAYBOLUSUM

Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Yorumlar