Uyumadan önce Sevgiliye iyi Geceler Mesajları

Sevgiliye Uzun iyi Geceler Mesajları ve Sözleri


Sevgiliye İyi Geceler Mesajları, İyi Geceler Sözleri

İyi geceler herşeyim. Kalbimde tüten çiçeğim. İstesemde unutamayıp ömür boyu seveceğim.
İyi geceler küçük cadım tatlı rüyalar seni çok seviyorum bitanem rüyanda beni görmen dileğiyle..

Gecenin sessizliğinde gözlerim seni arıyor.. tanıdık bir dost dilinden adını duyunca gönlüm yanıyor.. yüreğimde bir fırtına koparcasına.. iyi geceler

Sana gecelerin sessizliğini rüyaların en güzelini görmen için dua edeceğim aşkım iyi geceler.

Müjde; bu gece günahlarda %100′e varan indirimler, iyiliklerde bin kata varan extra puanlar sizi bekliyor… NOT: kul hakkı kampanya dışıdır.. İyi geceler..

Geceleri uzaklara çıglık olur sesim, denizden çıkan yosundan keskin sana olan özlemim bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim iyi geceler herseyim.

Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim.

Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma..

Seni yıldızlara emanet ediyorum ama onlar yanımızda yok diyorlar eğer sen hangi düşte hangi güneşteysen çık gel çünki gülüşünü çok özledim tatlı rüyalar.

Tebrikler; bir külçe altın, bir kasa mücevher kazandınız hediyelerinizi almak istiyorsanız;uyumalısınız. çünkü ancak rüyanızda görürsünüz iyi geceler.

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan.

Seni o kadar çok seviyorumki sensiz geçen zamanlarımda seni görmek için uyku ilacı içiyorum iyi geceler aşkım.

Aşkın satılığa çıktığı, dostluğun bozuk para gibi harcandığı bu güzel dünyada, değerini paha biçemediğim insanlara iyi geceler.

Sensizlik olsada sonum geceler dert ortagım olur, rüyalarında cenneti gör meleğim benim sonum yalnızlık olur, iyi geceler aşkım.

Bu gece senin gözlerin için uyuyacağım, sen uyurken gizlice ellerini tutup saçlarını okşayacağım, sana yaklaşıp o her zaman duyduğun şeyi söyleyeceğim; seni çok seviyorum!

Sen uyurken şuan tatlı rüyalar görürken ben seni düşünüp seni çizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler.

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat.

Sensiz bu gecenin soğukluğu çekilmiyor hayalin gözümün önünde yalnızım odamda resmin duvarda sabahlarım hayalinle, tatlı rüyalar aşkım, iyi geceler.

Dünyada bir eşi benzeri daha olmayan tek varlığım, benim olan ve herseyden degerli olan meleğim; iyi geceler aşkitom.

Her aya bakışında beni hatırla, gözlerin yıldızlara takılırsa seni düşündüğümü sakın unutma, unutma bir yaprak düşerse avuçlarına, ellerimdir sakın bırakma.

Çağrılarım öpücük olup yanağına konsun. Mesajlarım kalbine kazınıp duygularım olsun. İyi geceler diledim sevgilim haberin olsun..

Geceyi bana sor rüyalarımı bana sor, uyumak nedir bilmiyorum rüya desen seni hayal ediyorum. Seninle yaşıyorum sadece uyuyamıyorum bebeğim.. iyi geceler.

Masum gecelerin masum rüyaları seninle olsun iyi geceler arkadaşım.

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. İyi geceler herşeyim.

Huzur dolu yarınlara; beraberce ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler.

Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim.. seni yaşadığım her gün için.. yanağına bir buse gönderiyorum.. huzurla uyu bitanem.. iyi geceler.. seni seviyorum.

Geceme ışık ol rüyalarımın ateşi ol sadece benim ol iyi geceler olsun aşkım.

Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır, her yeni gün doğumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dileğiyle. iyi geceler.

Kalabalık yıldızlar içinde arama gözlerimi ben sana ay kadar büyük yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı uyu hayal gözlüm.

Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin iyi geceler sevgilim..

Gözlerimi kapatmak istediğimde görmek istediğim rüya sensin; tıpkı gözlerimi açtığımda görmek istediğim sen gibi sevgilim.. iyi uykular..

En güzel geceleri seninle kapatıp her yeni güne seninle merhaba demek çok güzel herşeyim.. Sana iyi geceler diliyorum birtanem.

Kalbinin ışığı gecenin karanlığını bastırsın rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin gecen mutlu kalbin huzur dolu olsun iyi geceler.

www.sosyetesozler.com
♥ Her Gecenin karanlığında Dualarımla yatıyorum ve seni Düşünüyorum Seni Birtanem Dualarım Yalnızca Sana İyi geceler demek istiyorum..

♥ benim dünyalar tatlısı sevgilim hatımın neşesi ömrümün prensesi hayatımın tek aşkı bitanem tatlı rüyalar

♥ Şimdi en tatlı rüya senin olsun en tatlı kişi girsin rüyana ama bunu alışkanlık haline getirme gelemem öyle her gece her gece

♥ Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derın uyukudayken ben sana dalıyorum uyuku cok tatlı derlerya ben senı tadıyorum onlar uyukuya ben sana doyamıyorum.

Bataryası zayıf rüyalarımızın kapsama alanı dışında kalan kesimlerine şebeke hatası sebebi ile ulaşamadık full çeken hatlarımla seni kalbime gömüyorum

♥ Huzur Dolu Gecelerimin, Tatlı Rüyalarındaki Rüyalarısın Tatlandıran Ten Varlıksın, Iyi Geceler Sevgilim.

♥ Yalan Hayatta Yaşadığım tek Gerçek Rüyasın Sevgilim Bu Rüyadan Asla Uyanmak istemiyorum bitanem sende uyu benimle iyi geceler diliyorum

♥ Sana Beyez Bir Güvercin Yolluyorum Kanatlarında Mutluluk Gagasında Öpücük O Öpücükte Benim Öpücüğüm Igeceler Öpücüğü Sana Uzat Öpsün Yanağından.

♥ Sabahların güneşi kalbini gecelerin Yıldızları ise Gözlerini Anımsatır Bana tek bir aşkım iyi Geceler

♥ Yaşadığım Kadar Değil Yaşattığın kadar seni Seviyorum Seni Bebeğim Bu Gece de Dualarım Seninle Benim yaşama Sebebim Sensin iyi Geceler Aşkım.

♥ gece uzakta bir çığlık sesi denizden çıkan yosun kokusu gözlerimdeki sana olan özlemim halimde ki gözlerin iyi geceler diliyorum rüyalarımda.

Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Bizi takip`de bulunduğunuz için teşekkür ederiz
Yorumlar