Vefat Sözleri Mesajları

Vefat Sözleri
İnsanoğlu topraktan gelmiş toprağa gidecek, önemli olan bu dünyadaki görevlerini yapan bir kişi olsun, dualarımız muhteremle olsun, Başımız Sağolsun. 

Acılı ailesine başsağlığı diliyorum, mekanı cennet olsun.

Cennetin ırmakları ruhuna işlesin, toprağı bol, huzur içinde yatsın,başınız sağ olsun.

Ölenle ölünmez, acılarımız bitmez hayatın gerçekliği bu işte dualarımız birleşsin bu kötü günde acılarımızı ufakta olsa tassalı edelim birlikte, başımız sağ olsun

Allah’ım mekanını cennet eylesin. Dualarımızı kabul etsin, Acınızı sizinle paylaşıyoruz. 
Allah ailesine ve yakınlarına güç versin. Başınız Sağolsun

Vefat eden değerli merhumun ailesine dualarımızı, acılı kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Güzel günde nasıl yanınızdaysak kötü gününüzde de her zaman yanınızdayız, 
Başınız Sağolsun.

Hayata elveda deyip ölüme merhaba diyen ruhlara edelim hep birlikte dua ruhları şad mekanı cennet olsun hepimizin başı sağolsun.

Hayatımızı idame ettirmekte olduğumuz fani dünyada bu kötü gününüzde yanınızda olduğumuzu hatırlatır merhum/merhumeye Allah’tan rahmet dileriz. 
Başınız sağ olsun. Allah yardımcınız olsun.

Allah bütün insanlara bütün kullarına güzel www.sosyetesozler.com ölümler nasip etsin mekanımız cennet olsun kabrimiz iman dolsun. 
Allah’ın huzurunda günahlarımız af başımız sağ olsun

Yüce Allah’tan merhum/merhumenin tüm günahlarını affederek cennetinde en güzel yeri hediye etmesini temenni ederiz. Başınız sağ olsun.

Topraktan geldik toprağa gideceğiz, yaşadığımız hayatın hesabını toprakta vereceğiz, acınızı yürekten paylaşıyoruz, dualarımızı kalpten ediyoruz, başınız sağ olsun.

Bir gün gelir biter bu canda bir gün gelir gülen gözlerimiz ağlar bir anda, her zaman dua edelim kalbimizi temizleyelim ölümü hayatımızda hissedelim başınız sağ olsun.

Rabbim cennetle müjdelesin ruhlarımızı hatalarımızı dualarımızla affetsin. 
Dualarımızı kabul eylesin. Mekânımızı cennetle müjdelesin. Başımız sağ olsun.

Dualarımız birlikte olsun dileğimiz tek olsun mekânı cennet olsun başımız sağ olsun.

Hayatın acı gerçekleri gelir bir gün vurur ummadığımız bir anda, acınızı içten paylaşıyoruz ruhuna dua ediyoruz başınız sağ olsun.

Bir gün gelir biter bu canda bir gün gelir gülen gözlerimiz ağlar bir anda, her zaman dua edelim kalbimizi temizleyelim ölümü hayatımızda hissedelim başınız sağ olsun.

Üzüntüyle geçmez içimizdeki yara dualarla rabbimize dua edelim mekânı cennet eyleyelim, başınız sağ olsun acımız bir olsun.

Uzak değil ölüm yakın bütün kullara. güzel ölüm nasip etsin allah bütün insanlara, mekanımız cennet olsun kabrimiz iman dolsun allah’ın huzurunda günahlarımız af olsun başımız sağolsun. 
Merhuma dualarımız, acılı ailesine başsağlığı diliyoruz, mekanı cennet ruhu şad olsun.

Yalan hayatta ne yaptıysak kendimize ahret sorularını hazırlayalım fani yerimizde, ölünüşlerinizin ruhlarına dualarımızı, çektiğiniz acıyı paylaşarak yaşıyoruz, başınız sağ olsun.

Ölüm her insana gelecek ummadığı bir anda, imanımızı kuvvetli tutalım edelim Allah a dua, yaşanmış güzel günlerin hacına ölümü unutmayalım acıyışa paylaşalım bir arada başınız sağ olsun.

Acıyı kederi bıraktı bu dünyada dualarımızla cennet yüzü görmeyi nasip etsin yüce Allah’ım merhuma, acınızı paylaşıyoruz gözyaşlarımızla başınız sağ olsun.

İnsan doğar büyür yaşar ve ölür önemli olan yaşadığı süre içindeki görevleri dualarımız muhteremle olsun başımız sağ olsun.

Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler önümüze dikiliyor. 
Merhum merhumeye‘e Allah’tan rahmet sizlere de sabırlar dileriz. 
Mekânı cennet günahları af olsun.

Vefatı ile bizlere acıyı ve kederi bıraktı bu dünyada Yüce Allah’ım dualarımızla merhuma cennet yüzü görmeyi nasip etsin acınızı gözyaşlarımızla paylaşıyoruz başınız sağ olsun.

Sevapları günahlarından çok olsun mekanı cennet olsun başınız sağolsun.

Ailesine başsağlığı diliyoruz mekânı cennet ruhu şad olsun.

Hakkın rahmetine kavuşan Merhum/Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet , kederli ailesine sabırlar diliyorum. Yeri nur mekanı Cennet olsun…
Başınız Sağolsun…

Ölüm geldi aldı sevenlerimizi, Allah’ın takdiri uygun gördü aldı ahirete, dualarımız sevdiklerimizle başınız sağ olsun iyi dileklerim sizlerle.

Allahım rahmet etsin mekanı cennet olsun kalanlara ailesine sabırlar versin inşallah amiiinn

Cenab-ı Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun,

Allahcc rahmet eylesin mekanı cennet ruhu sad kabri nur dolsun allah makamı yüksek olsun. s.a.v komşu olsun. 

Etiketler : Başsağlığı Mesajları, Taziye Mesajları Anlamlı Başsağlığı Mesajları, Anlamlı Vefat Mesajları, Anlamlı Taziye Mesajları, Anlamlı Ölüm Mesajları, Duygusal Başsağlığı Vefat Mesajları Vefat Mesajları, Başsağlığı Mesajları, Taziye Mesajları, Vefat Mesajları Yeni, Vefat Mesajları Kısa, Vefat Mesajları Facebook, Vefat Mesajları Başsağlığı sözleri ve Başsağlığı mesajları Anlamlı Vefat Sözleri ve Yazıları Taziye Mesajları Dini Vefat Mesajları Kısa Kısa Vefat Sözleri , Başsağlığı Dileme Mesajları Vefat Sözleri, Vefat yazıları, Başsağlığı sözleri, Taziye mesajları Başsağlığı Sözleri » Başsağlığı Mesajları, Taziye Mesajları Başsağlığı Sözleri, Vefat Taziye Mesajları
← Bilgi Paylaştıkça Güzel Dir Paylaşır Mısınız
Sosyete Travel ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend
Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Bizi takip`de bulunduğunuz için teşekkür ederiz
Yorumlar