Sakaryaspor Sözleri

En Güzel Tatanga Sakaryaspor Sözleri
Bizim için ölümüne saldır sakarya

Biz neler yaşadık bayrağının altında Hayat bazen yeşil oldu bazende siyah 
Son nefesimiz son sözümüz sensin Sakarya.

65’lerde doğdu bu renkler taparcasına sevdi bu kalpler seni sevmekte çok haklıyız biz sapına kadar sakaryalıyız.

Atkıları polarları kaldıramam ki senin sevgini aşkım anlatamam ki iki dünya bir araya gelse imkansız sensizliğin acısı çok yaşamamki, sakaryam kıskanırlar yalanlar anlatırlar bizi ayıramazlar aşkın dizinden biz sallarken atkıları tribünlerden sevgin tuttu ellerimden ummadığım anda senle hayat gerçek düşlerimiz gerçek zaten biz hiç yaşamadık seni tanıyana dek
Her zaman Her yerde en büyük sen değilmisin 
O şanlı formayla başın öne eğilmesin 
Yalan dünyadaki tek gerçek sensin Sakaryam sen bizim herşeyimizsin. 
Hiçbir sevgi dolduramadı Aşkın kalbimi parçaladı 
Hayatımın en son noktası Sensin Adapazarı…

Ne cimbom kartal feneri harbiden sevik biz seni sen gençliğimin katili bu acıdan kurtar bizi

Dilimiz tutulsa gözümüz kör olsa vazgeçmeyiz senden asla es-es ‘e koysana , şampiyon olsana bizim için saldırsana.

Tek sevdamız var onun adı SAKARYA Renklere aşığız biz anlasınıza 
Şeferim o, onurum o yok ki bu sevdanın sonu

Bu kentte olsa da büyük depremler başımızdan geçse de büyük bir kaza eğer can vermek varsa senin uğrunda bu can feda olsun sana sakarya ellerimiz havada üçlü çekerken okul bahçelerinde pankart yazarken karanlık sokaklarda beste söylerken bu can feda olsun sana sakarya.

Haram mı bize mutluluklar , savaşın kurtuluşa kadar bekleriz büyük bir sabırla yenik düşmeden kahpe oyunlara bizede doğar elbet güneş ,yeşerir simsiyah umutlar , fırtına öncesi sessizlik , gün gelir biter kopar fırtınalar ..  

Bu hayat çekilmez hiç bir zaman sensiz, Ölüm olsa yolunda vazgeçemeyiz. 
Delirdik biz, çıldırdık biz, aşığız biz. Sakarya’m ölümüne Seviyoruz Biz !

Sevdik seni vazçeçmedik uğruna cefalar çektik bir gün olsun terketmedik inadına peşindeyiz.. Seviyorum seni, ekmeği tuza banıp, banıp yer gibi. 
Geceleri ateşler içinde uyanarak, ağzımı dayıyorum musluğa su içer gibi.

Sevdik seni vazgeçmedik uğruna cefalar çektik bir gün olsun terk etmedik inadına peşindeyis, ne cim bom ,kartal, feneri harbiden sevdik biz seni sen gençliğimin katili bu acıdan kurtar bizi.

Sebepsiz gözyaşı dökmek istedi bu gözlerimiz Neden diye soramadık Görmek isteyip de göremediğine ağlıyor bu şehir Yeter artık YEŞİL-SİYAH Belli ki çok özlemişiz Belli ki ağlıyor yaralanmış yürekler İsyan mı bu haykırış mı?

Şampiyonluk başka bahara kaldı gördün mü körfez adapazarlıyı adapazarı yazar plakayı

Ben böyle çirkef görmedim böyle şike, sarı lacivert küçülmekte günbe gün, bütün dünya efsane dese ne farkeder, sen sadece zavallısın fener. 
Arkandaki bu büyük taraftar hep seninle olmadı mı, bu güne kadar size emanet, kutsal formalar, yüzümüzü kara çıkartmayın çocuklar…
Saldır saldır saldır saldır sakarya deli divane oldum senin aşkına zıpla zıpla zıpla zıpla sakarya ömür boyu sürecek bitmez bu sevda allah allah allah allah bu nasıl sevmek allah allah allah allah bu nasıl sevmek.

Usame’yi aklindan cikar korfez’li kolpacilar! 
hodri meydan olsa ne yazar?! her yerde tatangalar!

Adapazarında hep maç var aklımda yolum düştü bugün ambarlı sokağa, elimde bayrağım binler var ardımda görsün bu sevgiyi şanlansın sakarya, 88 yılında türkiye kupasında eğiliyor karşında cimbom kartal kanarya, hep ararım şimdi şanlı seneleri kupalarla dolu o eski günleri bir ankara’da birgünde bursa’da birgün trabzon’da birgün istanbulda, yüreklerde bir köz bir tutku sakarya ömrümüz geçiyor deplasman yolunda, çark caddesi bu gün hiç gülmüyor yüzün ne bir parça keder ,nede biraz hüzün, kaldır şu başını eğilmesin öne sakarya bayrağı herzaman göklerde.

Seviyorum seni, ekmeği tuza banıp, banıp yer gibi. 
Geceleyin ateşler içinde uyanarak, ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi.

Senin sevginle geldik bu şerefsiz dünyaya konuşmayı öğrendik ilk sözümüz sakarya ne bir okul bitirmek ne de bir kızı sevmek bizim tek dileğimiz seni şampiyon görmek bu sene son olmalı arkası olmamalı söyletme artık bize hüzün keder şarkısı.

Bazıları çadırlarda, bazıları sokaklarda, bazıları barakada yaşıyoruz sakaryada, alayına isyan olsun sakaryama yemin olsun bu şehirde ölüm olsa kaçanlardan kancık olsun. 
adapazar adapazar adamın a.koyar adapazar adapazar adamın a.koyar.

Semtimiz çark caddesi aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep omuz omuzayız. övünmek gibi olmasın ama biz adapazarlıyız.

İçimde hüzün var sıkılmıyorum usandım acılardan yıkılmıyorum dayanacak gücüm yok haykırıyorum tatangalar hep yanında saldır sakarya olmuyor olmuyor duyan olmuyor duyanlar gelipte çare bulmuyor isyanım ne sana ne de allaha seni sahipsiz bırakanlara sakaryam yıkılırken ağustos 99’da şehitler verdik biz büyük kazada ölüm olsa yine senin uğrunda seve seve vermeyen körfezli olsun sevmiyormuş bu ülkede hiç kimse bizi ibne basın haber yapmış herbirimizi olsun varsın hiçkimse sevmesin bizi aşkınla kurarız sakarya cumhuriyeti.

Bu kentte olsa da büyük depremler başımızdan geçse de büyük bir kaza eğer can vermek varsa senin uğrunda bu can feda olsun sana sakarya ellerimiz havada üçlü çekerken okul bahçelerinde pankart yazarken karanlık sokaklarda beste söylerken bu can feda olsun sana sakarya.

Spor Sözleri kategorisinde  en güzel Sakaryaspor Sözlerindeni hazırlamaya çalıştık. 
Sizlerinde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel sözlerinizi bekliyoruz. 
Sitelerimizi Sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz

Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Yorumlar