Sevgiliye En Güzel Aşk Mektupları

Sevgiliye En Güzel En Romantik Aşk Mektupları

Benim güzel gözlü Biricik Sevgilim!
Nefes almak seninle birlikte anlam kazanıyor.
Seni sevmek, beni iyi bir insan yapıyor. Sen benim meleğimsin.
Her zaman iyi yönlerimi keşfetmemi sağladın.
Unutma ki “Gökyüzündeki yıldızlar senin gönlümde yarattığın cennetin bir yansımasıdır.

Her an seni görmek, her an senin yakınında olmak, mümkünse seninle aynı yastığa baş koymak ve ömrüm boyunca seni mutlu etmek istiyorum. Seninle birlikte yaşlanmak, saçlarıma düşen akları seninle birlikte saymak istiyorum. Bil ki; her duamda ellerimi açtığım, her hayalde baş köşeye kondurduğumsun.
Bil ki; benim en tatlı uykum, en hakiki mutluluğumsun. Şunu aklından hiç çıkarma; Seni her zaman ilk günkü heyecan ve tutkuyla seveceğim..


Sen benim başıma gelen en güzel şeysin!
Sen gamlı kederli yüreğimin tek ilacısın. Seni öylesine yaşamak istiyorum k, Yalnız seni okumak istiyorum, yalnız seni dinlemek istiyorum. O kadar derin ve o kadar güçlü bir sevgim var ki SANA, bunu anlatmaya ne sözler, ne cümleler, ne de noktalama işaretleri yeter. Öyle tarifsiz seviyorum ki seni. Yüreğim dile gelse de anlatsa benim sana olan hislerimi. Olsun, ben dilin konuşabildiği kadarıyla yazıyorum sana.

Seni; sana yazmanın güzelliğini sadece ben bilirim ve ben anlarım, çünkü seni sana anlatırken umudumu, hasretimi, sevgimi yazdım.Yağmurların ardından etrafa dağılan toprak kokusunun saflığı kadar saf sevginle dolan kalbim sığmıyor artık. Hem benim sevgim hem senin sevgin bu aşkın büyümesini kolaylaştıracaktır.  Zamana karşı olan bu savaşımızda birbirimizi hiç bırakmayalım. Tut elimden , zaman geçiyor sevgilim !!
Seni Çok Seviyorum…

Şimdilerde toprakta büyüyen çiçekleri izlemekle meşgulüm.
Toprağı suladıkça yeşermeye ve baş göstermeye başlıyorlar. Hava bazen soğuk bazen sıcak oluyor.
Ama tohumun umrunda olmayan bir durum bu. Çünkü tohumun tek amacı var. O da büyümek ve yeşermek.
Tıpkı senin aşkını yeşertmeye ve büyümeye çalışan kalbim gibi. Bizim bu tohuma göğüs germemiz gerekiyor sevgilim. Bu tohumu büyütecek olan bizleriz. Sevgi ile,şevkat ile …

Sen beni öyle güzel sev ki ben de doğaya adayayım kendimi. Beraber çiçekler büyütelim. Hem çiçek büyütmeyi bilmeyen bir insan sevginin kaynağının ne olduğunu nereden bilebilir ki ? Penceremizin kenarında mutlaka çiçekler olsun. Bahar zamanı sabah uyandığında o pencereyi aç sevgilim. Rüzgarla birlikte içeriye çiçek kokusu dalsın. Senin kokunla birlikte… Her türlü kötülükten uzak duralım sevgilim biz. Yuvamızın içi sevgiyle dolsun,taşsın …
Sevgiyle.


“Canım Bitanem…”

“Seni Seviyorum…” Sana söylemek istediğim en kısa sözcüğün başında bile, bu cümleyi defalarca ve asla bıkmadan söyleyebilirim. O kadar derin ve o kadar güçlü bir sevgim var ki SANA, bunu anlatmaya ne sözler, ne cümleler, ne de noktalama işaretleri yeter. Çünkü bu öylesine içten gelen bir duygu ki, her an kalbimle birlikte atıyor ve her zaman beynimde canlı duruyor.

Seninle birlikte olduğum her an, kendimi sana daha çok kapılmış buluyorum. Seninle paylaştığım her şeyde seni çok daha fazla seviyorum. Sevginin bir sınırı var mıdır bilmiyorum ama, galiba bendeki sevgin ucu bucağı olmayan sınırsız bir sevgi! Seni tüm hücrelerimle, tüm zerrelerimle, tüm benliğimle çok seviyorum Aşkım.

Seninle birlikte olmak, bana şunu çok iyi öğretti; Bir kere ben sensiz asla yapamam! Bunu biliyorum.
Çünkü hayat ışığım da sensin, umutlarım da, hayallerim de! Her şeyin SEN olduğu bir yerde sensiz olmak; benim olamayacağım anlamına gelir.

Dönüp geriye baktığımda, senden önce gerçek manada hiç mutlu olmadığımı fark ettim. Meğersem, önceleri yaşadığım şey mutluluk değilmiş. Bunu seninle çok daha iyi kavradım. Bana güzel olan her duyguyu fazlasıyla yaşattığın için sonsuz teşekkür ederim.

Neşe Kaynağım Seni Çok Seviyorum

Biliyormusun Neşe Kaynağım ,sesini duymayı, seni özlemeyi,hiç görmesem bile
seninle olmayı seviyorum.

Hiç korkmuyorum seni sevmekten ve özlemekten.

Senin gülüşünü seviyorum, Her bakışında gözlerinde okuduğum o duyguyu
gözlerimdeki gözlerini seviyorum.

Gönlünü yüreğini, özünü seviyorum senin dudaklarındaki sözlerini seviyorum.
Yinede korkmuyorum seni sevmekten.

Ben sendeki o sıcaklığı ve sana olan uzaklığı seviyorum.
En çok ta dağınık, uzun simsiyah saçlarını, beni arayan ellerini seviyorum.
Yalnızlığımı seviyorum, en çok yalnız kaldığımda beni bulan gönlünü seviyorum.

Ben en çok senin bana olan sevgini seviyorum.
İçimden haykırmak geliyor, dünyaya sığdıramadığım seni kalbime sığdırmak geliyor.

Ağlamak geliyor seni görmezsem,
Napim hayatım tutamıyorum kendimi işte.

Benden vazgeçme, inan dayanamam ben buna..

“Biriciğim, her şeyim…
Sen beni en iyi tanıyan insansın. Her şeyimi seninle paylaşmaktan, seninle adeta hayat arkadaşı olmaktan ve tüm yolları seninle yürüme ihtimalinden öylesine mutluyum ki.. Seni her şeyden çok severken tabii ki tüm hayallerimin baş rolünde sen yer alıyor, beni sadece sen mutlu ediyorsun. Varlığın bile birçok şeye yeterken beni sevdiğini bilmek inan bana çok iyi geliyor. Senin en ufak bir anlamlı bakışında bile dünyalar benim oluyor.

Sen benim uyumadan önce hayalini kurduğumsun. Sen benim uyanır uyanmaz aklıma düşen meleğimsin. Seni sevmek, beni iyi bir insan yapıyor. Seni sevmek beni dünyanın en huzurlu insanı yapıyor. Çünkü seni severken ben hayatın tüm çirkin yüzlerinden kurtuluyorum. Tüm hesaplamaları bir kenara atıyorum, tüm kötülükleri affediyorum. Seninleyken ben kendimi dünyanın en güvenli yerindeymiş gibi hissediyorum. Sanki o an kıyamet kopsa bize hiç uğramayacakmış, sanki bir felaket olsa bizi teğet geçecekmiş gibi hissediyorum.

Sen benim meleğimsin. Her zaman iyi yönlerimi keşfetmemi sağladın. Bana hayatta güzel bir şeyler de olabileceğini gösterdin. Sen bana hayatın aydınlık bir yüzünün de olduğunu anlattın. Sen bana yaşamayı ve paylaşmayı sevdirdin. İşte bu yüzden seni sevmekten vazgeçemiyorum. Sensiz bir an bile düşünemiyorum. Senin hayalinle uyuyup senin hayalinle sarılırken her sabah hayata, inan seni kaybetmekten çok korkuyorum. Hep benim sevgilim, benim biriciğim, benim can yoldaşım, hayat arkadaşım olarak kal. Seni her şeyden çok seviyorum.”

Yaşlandık ve birbirimize alıştık.
Aynı şekilde düşünüyor, birbirimizin aklından geçenleri okuyoruz. Birbirimizin ne istediğini sormaya gerek duymadan biliyoruz. Bazen birbirimizin sinirlerini de bozuyoruz. Bazen ilişkimizin değerini unutuyoruz. Ancak bazı günler, bugün de olduğu gibi, bu konuda düşünüyorum ve hayatımı tanıdığım en mükemmel kadınla geçirdiğim için ne kadar şanslı olduğumu fark ediyorum. Sen hala beni büyülüyor, bana ilham veriyorsun. Beni daha iyi bir adam yapıyorsun. Sen benim bütün arzularımın objesi, bu dünyadaki varlığımın birincil nedenisin. Seni çok seviyorum.

Nerden ve nasıl başlıyacağımı bilmiyorum.
Aşka inancı olmayan birini tekrar aşka inandırdın ve ben sendeki aşkın saflığını tattım.Bir aydan fazla oldu birlikteyiz bi insana bu kadar bağlanmak fazla degil mi sizce.Ben aşık oldum sana.Hareketlerin mimiklerin gülüşün gamzişlerin utanışların beni sana bağlayan tek şey oldu.Sen gülünce mutlu oldum bu hic kimsede olmamıştı ve ben seninle bu kadar gün icinde bu halde olduğumuza inanamıyrm.Çok farklı tanıştık tesadüf mü desem şans mı yoksa nasip mi?Bu sorunun cevabinı bilmiyorum ama nasibim ol istiyorum.Mutluluğu gülüsnde buluyorum.Utanışlarnda gözlerini kaçırışlarında bi erkeğe yakışıcak en güzel şey utanmaktır.Ben senin merhametini doğal oluşunu seviyorum.Benden nedensizce özür dilemeni alçak gönüllü olmanı seviyorum.Sevmek en çok bize yakışıyo.AŞK nedir biliyo musun âsk sensin aşk senin gülüşün sahiplenişin.Aşk seninle anlam kazanıyo.Beraber uyuyalm istyorum.

Nefesim, kalbim, canım içi Bitenecik sevgilim!

Bu hayatta yalnızca seni yaşamak ve seninle yaşlanmak istiyorum.
Yalnızlığımı, hüznümü, acılarımı, sevincimi, mutluluğumu, kısacası hayata dair her duyguyu yalnızca seninle paylaşmak istiyorum.
Beni yalnızlığımdan kopartıp, güneş dolu aydınlık günlere taşıyan sensin!
Nefes aldığımı, yaşadığımı ve huzurun gerçek manasını seninle öğrendim.

Benim güzel gözlü Biricik Sevgilim! En güzel hayallerimin kahramanısın. Şunu bil ki, seninle en güzel günlerimiz henüz hiç yaşamadıklarımız. Mutlu ve güzel bir gelecek bizim olacak. Ellerimizin sıcaklığında gök yüzünü doyasıya izleyeceğiz, kayan yıldızlara bakıp en güzel dileklerimizi tutacağız. Birbirimize olan özlemimiz ve haseretimiz elbet bir gün bitecek! Ancak sana olan sevgim hiç ama hiç bitmeyecek.

Canım Sevgilim! Sen, kalbimde sakladığım ve hiç kimsenin oradan çıkartamayacağı en özel yerdesin! Unutmaya asla kıyamadığım ve hasretine dayanamadığım aşkın adısın Sen! Çünkü tüm benliğimle SENİ ÇOK SEVİYORUM. Çünkü Sen, bu hayatta başıma gelen en güzel şeysin! Beni hayatın karanlığından kurtaran ve içimin bahar çiçekleriyle cıvıl cıvıl renklenmesini sağlayansın. Yüreğin o kadar engin ve saf ki; ancak seninle bütün kara bulutlar dağılır; gökkuşağı gönlümde ancak seninle parelenir. Gülümsemen sanki her yerimi sarmış durumda, o sevecen ve samimi bakışların her an gözlerimin önünde. Seni görmek bile tüm sorunlarımı unutmaya ve beni mutlu etmeye yetiyor! Rabbim, son nefesime kadar sadece senin gözlerine bakmayı nasip etsin! Seni Çok Ama Çok seviyorum! Bunu aklından hiç çıkartma…

Bu gün seni ne kadar çok özlediğimi fark ettim .
Ben bu gün nefes almadığı anladım. Bu gün çook özledim seni.
Gözlerini aradım hep, varlığını özledim.. herşeye , herkese rağmen ben seni özledim, gururu bi kenara bıraktım çünkü gurur beni ben yapmıyor.
Gurur beni mutlu etmiyor.
Sen benim kabul olmıycak duamsın , hiç gerçekleşmeyecek hayalimsin….
İçim yanıyor içim. Bu gün yine sensiz yapamayacağımı fark ettim . Olmayacak, ben seni unutacak kadar güçlü değilim ,sen hayallerimin adamısın , olmaz unutamam, bitemezsin……
Herkes olmaz bekleme diyor ama benim içimde yine bi umut var olacak diye.. Yemin olsun ki hayallerimin adamı seni gelene kadar bekleyeceğim, içimdeki küçük umutla, hayallerimle , aşkımla bekleyeceğim seni , bir gün gel diye …..

Birlikte yürüdüğümüz yollarda yürüdüm dün.
Sen geçtikten önceki hali ile geçtikten sonraki hali arasında ne kadar çok aşk farkı var. Yürüdüğün yollardaki kaldırım taşlarını saymayı seviyorum.Bak diyorum taşlara ‘’ Biz burada yürüdük,uzun uzun konuştuk’’.
Sana şimdi o taşların da bu duruma şahit olduklarını anlatmak isterdim fakat konu farklı sevgilim bu sefer.
Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmak istiyorum.

Göklerdeki yıldızları saymaya daha çok dikkat ediyorum artık. Bahçemdeki çiçeklerin sadece suyla büyümediğini öğrendim örneğin. Sokakta top oynayan çocukların sevgisinin saflığını öğrendim.
Gece kafamı yastığa koyduğumda saçlarımı okşama ihtimalinin bile ne kadar güzel olduğunu farkettim.
Bir de o ihtimalin gerçek olduğunu düşündüm sevgilim..İşte o zaman daha çok sevdim seni..

“Tek başıma, yalnız adımlarla yürüyorum kentin sokaklarında.
Üşüyorum. Rüzgarın uğultusuyla ürküyorum. Sen yanımda değilsen sıcaklık hep mevsim normalleri dışında seyrediyor. Ne kadar uzaksan o kadar tahammülsüz oluyorum havaya. Sen bitmek bilmez, yaşam dolu bir şarkısın. Sanırım ben notaları yanlış basıyorum ve iç sızlatıyorsun. Aldırış etmeden canımın yanmasına, beni kör karanlıklara itiyorsun.

Oysa ki, içimdesin. Her an yüreğimde taşıyorum seni, yüreğimde ve kimsenin ulaşamayacağı kadar derinlerimde. İşte bu yüzden yanımda da olmalısın. Çünkü sensizliğin verdiği acıya dayanamıyorum, çünkü sensiz yapamıyorum.”

Kıskandıran Gülüşlerin Sahibi Yine sana sesleniyorum..
Cayımı yudumlarken icimde senin hasretini karakalem gibi yazıyorum ..Canım bebegim Seni sevmek herseyin üstünde..Tüm değerlerimi sende yasamak..Tek bir yürekte iki ayrı beden var..Her ne kadar ayrı şehirlerde de olsa bedenlerimiz biz aynı nefesi soluyoruz..Biliyorum sen bendesin ben ise sendeyim..Ayrı kentlerin ayrı saatlerinde dogan günesin aynı ısıgında biliyoruz sevdamızı..Sen diye zeynep diye başlıyor tüm cümlelerim..Aldıgım nefes sana dair…Gülümsedigim an bil ki sen varsın aklımın tüm hücrelerinde..
Sararmıs hüzünlerime senin umutlarınla yasam suyu verip senin ismini verdigim cicekler yetistiriyorum sevda çöllerinde..Artık yarınlarım daha da umutlu..Cünkü hayatımda sen varsın..Adını binlerce siir yazmaktan yorulmayacagım ve her gece sana dua etmekten vazgeçmecegim bir sevda bu..Seni sevmek diyebilmek seni özledim diyebilmek ne güzel…Belki de hayat seni karsıma cıkardı..Acıların hep benim olsun..

Biriciğim… Her şeyim… Benimle Kal…

Sen benim için bu hayattaki son liman, son ümit, ilk ve Son sevgilisin. Gök yüzündeki en parlak yıldızım, yokluğunu asla tasavvur bile edemeyeceğim büyük aşkımsın. Üzülmene veya küçük bir damla göz yaşına asla dayanamam. Sesinin tonunda bile minnacık bir soğuma hissettiğim an ben yok olurum. Acılarımın kaynağı sensin, ancak hayatımın da kaynağısın! Sadece senin için ve yalnızca seninle yaşıyorum. Sen bir uçuruma yuvarlanırken tutunduğum dal; Sen aşka susuzluğumu dindiren vaha; Sen şimdiye kadar yaşadığım bütün hayal kırıklıklarımı ümide dönüştüren insan!

“Canımın içi yokluğun beni inanılmaz etkiliyor. Daha önce böyle bir acıyı hiç yaşamış mıyıdım acaba? Zannetmiyorum! Çünkü senden ayrıyken bir anda kendimi dünyanın en karamsar insanı olarak buluyorum.
En kötü kabuslar o an benimle oluyor, en acılı aşk şarkıları yaşıyor kalbim. Çok iyi biliyorum ki, seni benim her şeyim olmuşsun! Sana “Sevgilim” derken, bir an bile tereddüt etmedi kalbim. Sensizlik cehennem ortasında başı boş kalmakla aynı.

Sensizlik Vahadan sonra bir çöl gibi; Sensizlik rengarenk gül bahçesinden sonra çorak bir bozkır gibi;
Ben sadece sana susuzum, hem de eskisinden de fazla! Gözlerine, gülümsemene, sesine, saçlarına, eline, kalbine her zerrene ihtiyacım var. Seninle bir mucizeyi yaşadık. cılız bir rüzgarın bu mucizeyi savurmasına izin verme. Çünkü sensiz geçecek bir ömrü asla istemiyorum. Lütfen hep benimle kal. Seni çok seviyorum ve daima seveceğim…”

Sana olan sevgimi anlatmaya hiçbir sözcük yetemez.
Bu öyle kuvvetli bir sevgi ki, her an seni yaşamak, seninle yaşamak, seninle yaşlanmak istiyorum.
Beni yalnızlığımdan sıyırıp mutlu günlere kavuşturan sensin, yaşadığımın farkına vardıran sensin, huzurun diğer adı sensin. Biricik aşkım, gözlerin kadar parlak olmasalar da seninle yıldızları izlemek, dünyanın en huzurlu şeyi. Çünkü olur da bir yıldız kayarsa dileğim belli; sen … Bil ki; her duamda ellerimi açtığım, her hayalde baş köşeye kondurduğumsun. Bil ki; benim en tatlı uykum, en hakiki mutluluğumsun.

Bazen yokluğunu haykırmak istiyorum, o koca yüreğinin yanımda olmayışından duyduğum hüznü herkes bilsin diye. Sana olan sevgimi herkes iliklerine kadar hissetsin diye avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum:
Seni seviyorum.”

Birtanem,

Hayatıma farklı bir anlam kattığını farkettğim günden bu yana ne çok şey değişti hayatım.
Sakallarıma dokunduğunu hatırlıyorum. O günden beri ben sakallarımı kesmedim sevgilim.
Uzadıkça uzuyor. Sen gelince ufak düzeltmeler yapalım diyorum.

Biliyorum kısa zaman sonra yanımda olacaksın. Sen kimsenin lafına aldırma. Bu günler geçtikten sonra tüm günler bizim olacak. Seninle gitmediğimiz şehirlere gideceğiz. Bilmediğimiz sokaklarda yürüyüp doğanın ne kadar güzel olduğunun farkına bir kez daha varacağız. Sen de doğanın ender güzelliklerinden olduğun için pek yabancılık çekmeyeceksin güzel kokusuna ağaçların. Ya da bir ağacın köklerinin ihtişamına şaşırmayacaksın.Çünkü biliyorsun ki senin sevgin de benim toprağımda köklerini saldı sevgilim.
En güzel çiçekler benim kalbimde yetişiyor artık. Bu sayede etrafa bir ağaç güzelliğiyle bakıyorum.
Kalbime serptiğin tohumlar sayesinde ayakta kalıyor bu orman. Zamanı geldiğinde bu ormanda çocuklarımız oynasın sevgilim ..

Şuan çok uykum var sevgilim ama yazmak istiyorum uykulu gözlerle …
Can Özümm kıymetlimm vazgeçilmeyenimm , tek ve son sevdiğimm … Senle mutluyum ne olursa olsun hep mutlu olacağıma da inanıyorum inşaAllah evet arada bi tartışabiliyoruz ama ben sana küsmem gıcıkta kapmam uyuz da olmam dememe bakma bi sinir olurum 🙂 yüreğim bana kızgın küs olmanı kaldıramaz bana soğuk tepkili olmana dayanam ben yani , sana kırılsamda uzun süre gönül koymam sevdam izin vermez razı olmaz ben seni aklın düşünmediği gözün görmediği kulağın duymadığı kadar çok daha çok seviyorumm …

Ve ben küçüklüğümden beri sevdiklerimi kaybetmekten korkarım , şimdi senin için de öle bana bitiririm yok benle olmaz o zaman falan deme ben bunu düşünmekten dahi korkuyorum . ben alıştım karıştım sana bi bütün oldum senle o yüzden biz hep gelecekle ilgili konuşcaksak böle değil mutlu olabilmeyi güzel yuva kurabilmeyi düşleyelim zaten ikimizin de istediği bu değilmi … Biliyorum bazen çocukça davranabiliyorum ama ne yapım ben de böleyim yaşımdan kaynaklanıyo demek … Bende senle öğrencem herşeyi senle büyücem

İstediklerini yapmaya da çalışcam hatta direk yapcam ben seni üzecek şeyler yapmam bitanemm ben sana kıyamamm aslaa … Ben seninle bu yolda mutlu bi şekilde ilerlemeyi istiyorum düz yüzeyde değil ikimizinde birbirimize karşı her sözde her sesde her bakışta daha da sevmeyi her zaman tekrardan aşık olmayı sevginin gittikçe daha da güçlenmesini bu surede , azalması değilde dahada fazla artmasini isdiyorum askim seni cok seviyorum iyigeceler bitanemm..

“Hayatımın Anlamı…”

Ben yalnızca sana aitim! Her hücremle, saçımın her teli ile, gülüşümle, bakışımla, tüm düşüncelerim ve kalbimle seninim sadece! Sen beni düşündüğün müddetçe, sana olan sevgim de hep ebedi olacak.
Ancak beni düşümekten vaz geçtiğinde ise, kendi ellerinle cehennemi bana armağan etmiş olacaksın!
Göz bebeklerin benim cennetim. Kendimi zavallı ve çaresiz hissettiğim her an sığındığım korunağım.
Sen, bu fani dünyada teselli bulduğum, gidip saklandığım tek fil dişi kulemsin. Sensizken mutluluk bana haram, hiçbir mevsimde huzur bulamam! Her an seni görmek ve her saniye senin yakınında olmak, ömrüm yettiğince seni yaşamak istiyorum. Çünkü sen, benim bu dünyadaki en değerli varlığımsın. İyi ki benimlesin.
İyi ki varsın!

Gülümsemen kalbimin huzur kaynağı, sevgi dolu bakışların yüreğimin güneşi. Ellerinin sıcaklığı ile ısınmak, seni doya doya yaşamak istiyorum. Bu mektupla seni ne çok sevdiğimi sana acaba nasıl anlatsam diye düşünüyorum! Mesela şöyle diyebilirim; Bazen sanki kalbime sığmıyor ve oradan taşıyorsun! Bana deli demelerinden korkuyorum çünkü seni tandıktan sonra avazım çıktığı kadar ismini bağırmak; “Seni Seviyorum” diye haykırmak geliyor içimden.

Canım bitanem! Nefes almak seninle birlikte anlam kazanıyor. Seni sevmeye ve sana aşık olmaya başladıktan sonra, kuşlar, böcekler, çiçekler, çocuklar kısacası bu dünyadaki her şey gözüme daha bi sevilir gözüküyor. Çünkü içimdeki karamsarlık bulutlarını s en dağıttın ve bu yüzden artık içim kıpır kıpır!

Senin mutlu olman için elimden gelen her şeyi yapar, senin bir damla gözyaşın için her şeyi yakarım biliyorsun.

Benim için o kadar değerlisin ki, sanki diğer yarım olmuşsun. Sanki sen ne hissetsen aynısını hisseder olmuşum. Dertlerinle dertlenir, acınla ağlar, mutluluğunla gülümser olmuşum. O kadar sana benzemişim ki, ne zaman huzursuz olsan ben de huzur bulamaz olmuşum. Seni o kadar dinlemişim ki, sesini duymadan hiçbir günü adamakıllı bitiremez olmuşum. Ben sen olmuşum.

Diğer yarım… Seninle geçen zamanlarım o kadar kıymetli ki hiçbir anım boşa akmasın istiyorum.
Her anımız ölümsüzleşsin, her sevincimiz tarihe kazınsın istiyorum. Gülüşün dudaklarına sabitlensin ve hiç bozulmasın, gözlerin gözlerimden ayrılmasın istiyorum. Ellerinin sıcaklığı ile ısınmak, seni doya doya yaşamak istiyorum.

Ben her zaman senin yanında kalmak, senin sevgilin olmak, sevdiğin olmak istiyorum aşkım. Beni bir an bile yalnız bırakma. Ben sensiz yarım kalırım. Çünkü ben içimden senin bıraktığın koca boşluğu hiçbir zaman atamam, hiçbir zaman seninle olduğum kadar mutlu olamam. Seni hep aynı aşkla, aynı parıltılı bakışla seveceğim birtanem…”

Mevsimlerimin değiştirdiğin için sanırım sana teşekkür etmeliyim.
Tüm tabiatımı,bitki örtümü,toprağımı.. Sen benim tüm kimyamı değiştirdin. İklimlerime sevgin değdiğinden bu yana zamana karşı yarışan bir insanım ben. Ne zaman sevgini hissetsem hemen güneş doğuveriyor.
Senin olmadığın tüm zamanlarda sanki soğuk rüzgarlar esiyor. Sahi üşüdüm ben gelsen ya artık ?

Hasat mevsimi yaklaşıyor artık. Havalar da düzelmeye başladı gönlümde. Yolda olduğunu hissedebiliyorum. Biliyorsun sürprizleri çok seviyorum ben. Senden gelen sürprizler kalbimi zorlayabilir sevgilim. Sen en iyisi bana öyle bir anda gelme. Haber ver ki sağlığımdan olmayayım. Biliyorsun kalbim sana karşı çok hassas.
Gel artık sevgilim , yorulmaya başladım. Seni sevmek ayakta tutuyor beni. Gel de sıcaklıklar mevsim normallerine dönsün iklimimde.

Merhaba benim olmayan ama bana ait olan eski aşk…
Özlemişim sana yazmayı.. Özlemişim gözlerine dalıp hayaller kurmayı… Gerçi hiç uzun bakamadım koyu kahvelerine… Sevdiğim… Sevmeyenim… En büyük hayalim… Çok özledim lan seni. Aylar oldu sesini duymayalı. Aylar oldu gözlerine bakmayalı.. Aylar oldu sesinden adımı duymayalı. Pişmanlığım…
Pişmanım şimdi kapılarımı yüzüne çarptığıma…

Zaten senin girmeye amacın yoktu olan yine bana oldu. Her zaman ki gibi.. Ben kapılarımı kapattım önce görüşünün gitti gözlerimin önünden. Gözlerini kaybettim hafızamdan… sesin gitti yavaşça…
En sona kokun kaldı. Hani şu beni uyuşturan uykumu getiren kokun… Bitti… Sen gidince benden bişey kalmadı geriye eski aşk… Kalbim de sana aitmiş. Aklımda. Hayallerim de.. Hatta Gülüşlerim bile…

Sen gittin yolumu kaybettim. Hem ben sana boşuna mı AyIşığı (m) diyorum? Gecemi aydınlattığın için. Yolumu bulmama yardım ettiğin için. Yüzümü güldürdüğün için. Olmuyor be eski aşk. Sevmiyorum dedikçe kalbim küfürler savuruyor bana. İstemedim dedikçe yıldızlar küstü. Ben gittikçe yollar küfretti ardımdan. Adım attıkça uzaklaştım mutluluğumdan.. Sonra anladım. Benim hayalim sensin. Ama sen çoktan bitmişsin. Ben bitirmişim. Ama sen başlamamıştın…

Şimdilerde gülmüyor yüzüm… Acı bir bakış yansımış heyecanla bakan gözlerimin yerine..
Yüzüm düşmüş mesela. Kalbim aşka küsmüş. Ben ise mutluluğuma…
Hadi git. Bende gidiyorum.
Bu sana yıllardır yazılan cümlelerimin geriye kalan kısmı.
Aslında yazsam yazılırsın yine.
Kalbim hatırlar maziyi…
Belkide unutmamıştır.. Saklamıştır….. Benden saklamıştır.
Son kalan anılarımızı da sileceğimden korkmuştur…
Ah be ESKİ AŞK! Belkide hiç eskimemişsindir yüreğime.
Belki hala seviyor seni. UnutamamışTIR…
Unutma eski aşk. Ben seni sevmediğimden değil vazgeçmek zorunda olduğum için sildim….
Seni hep çok sevdim…

Sen Hep Mutlu Ol Bitanem,

Canım Sevgilim! İstesem de o kalbime kazınan ve aklımadan asla çıkartamadığım kahve rengi gözlerini silemem! Çünkü o güzel yüzünü ve sevimli hallerini bir an bile olsun düşüncelerimden uzaklaştıramıyorum! Kendimi mutsuz hissettiğim her anımda güzel gözlerine baktığımı hayal ediyorum ve senden tahmin edemeyeceğin kadar çok güç buluyorum. Nasıl ki güneş yeryüzünün ışık kaynağıysa; Sen de benim gönlümün güneşisin! Sen yeter ki benimle ol! Çünkü bu hayatta ki tüm amacım seni her zaman mutlu etmek olacaktır. Senin gözlerinden süzülecek bir damla yaş, benim en büyük kabusum olur. Çünkü Sen, bu dünya da her şeyimi feda edebileceğim yegane kişisin! Benim için çok özel ve değerlisin. Sen her zaman gülümse olur mu? Çünkü sen gülümseyince, nefesime nefes; ömrüme ömür katılıyor. Sen gülümseyince içime çocuksu bir coşku doluyor, sen gülümseyince hayat bayram oluyor.

Şunu aklından hiç çıkarma; Seni her zaman ilk günkü heyecan ve tutkuyla seveceğim…
O kadar alıştım, o kadar bağlandım ki sana, sadece seninle geçireceğimiz güzel günlerin hayalini kuruyorum.
Seni her zaman mutlu edeceğim Aşkım… Çünkü sen benim diğer yarımsın! Seninle geçen geçen her saniye, seninle olduğum her an o kadar kıymetli ve değerli ki; inan bana hiçbir saniyenin sensiz akmasını istiyorum.
Her anımız güzel ve ölümsüz olsun!

Ben her zaman senin yanı başında olmak; hatta suyun olmak, ekmeğin olmak, soluduğun hava olmak istiyorum. Senin sevgilin olmak ve en sevdiğin insan Ben olmak istiyorum! Beni bir an bile yalnız bırakma olur mu:? Çünkü her şeyden vazgeçebilirim ama sensizliği hayal bile etmek ihanet gibi geliyor bana.
Şunu çok iyi biliyorum ki, sen olmadığında dünya başıma yıkılır! Sen olmadığında hayat durur ve sen olmadığında ben olmayağım! Seni hep aynı aşkla, aynı parıltılı bakışlarla her zaman seveceğim birtanem…”

“Tek başıma, yalnız adımlarla yürüyorum kentin sokaklarında.
Üşüyorum. Rüzgarın uğultusuyla ürküyorum. Sen yanımda değilsen sıcaklık hep mevsim normalleri dışında seyrediyor. Ne kadar uzaksan o kadar tahammülsüz oluyorum havaya. Sen bitmek bilmez, yaşam dolu bir şarkısın. Sanırım ben notaları yanlış basıyorum ve iç sızlatıyorsun. Aldırış etmeden canımın yanmasına, beni kör karanlıklara itiyorsun.

Oysa ki, içimdesin. Her an yüreğimde taşıyorum seni, yüreğimde ve kimsenin ulaşamayacağı kadar derinlerimde. İşte bu yüzden yanımda da olmalısın. Çünkü sensizliğin verdiği acıya dayanamıyorum, çünkü sensiz yapamıyorum.”

Samimiyetin ve gerçek duyguların zamanla azaldığı çağımızda senin karşıma çıkmanı bir piyango olarak nitelendiriyorum.

Bir insanın başına gelebilecek en güzel şeylerden biri bu duygu olmalı. Sana bunları pek söylemediğimin farkındayım fakat beni biliyorsun, biraz çekingenim. Ama içimde kalmaması gerektiğini de biliyorum.
Bu gerçekleri senin de bilmen gerekiyor. Sen benim dünyamdaki en güzel şeysin.

Kağıt parçası diye buruşturulup atılabilecek bu sayfaya ne kadar da çok şeyi söyleyebiliyorum. İşte tüm bunların sebebi sana olan aşkımdır. Aşkın sayesinde birçok şeyi aşabildim. Kendimi aşıp sana geldim sevgilim. Bana yaşattığın tüm hisleri seviyorum. Tüm anlamlarımın kaynağı sensin. Yazdıklarımı okurken saçlarını kulağının arkasına attığını görür gibiyim. Büyük ihtimalle de sağ elini çenene dayayıp arada bir uzaklara dalarsın. Senin düşüncelerinde olmak ne kadar da güzel . Zamana karşı olan bu savaşımızda birbirimizi hiç bırakmayalım. Tut elimden , zaman geçiyor sevgilim !!

Nereden ve nasıl geldiğini anlayamadığım bir duygu Vücudun dengesini değiştiriyor
Biranda Sanki bütün organlarım yer değiştiriyormuş gibi Ne yapsam nasıl davransam dedirtiyormuş insana Kısacası aşk deniyormuş bunun adına O kadar uzun ki anlatması aslında tezatlık yaratıyor ismiyle eğer karşılığı yoksa hala hayalden ibaret kalıyorsa Çoğu gece rüyalarını süsleyip kabuslarla uyandırıyor insanı aşk Masum bir aşk nasıl kabusa dönüyor diye düşünüyorum Onu her gördüğümde içimde karışık bir his doğuyor Fırtınalar kopuyor yüreğim ne var oda bir bilse diye Ama olmuyor yapamıyorum Ve her seferinde Aklımda unuttum deyip acı çekiyorum kalbimde Acılarım çoğalmış gibi hissediyor

Aslında değişen tek şey Şiddetlice duyduğum aşk oluyor Ona kavuşamadığın heran bir şeylerin ters gitmesine yol açıyor Ve acıların sebebi de bu oluyormuş sanırım Buna biran önce son vermek istiyorum Ama çok zor olduğunu bütün benliğimle biliyorum Ya söylemeyi tercih ediyorsun Ve buda anlatması en zor olan şey zaten Yâda ilişkilerinde hissettiğin şeyi Kalbini parçalayan duyguyu durdurmaya çalıştım diyorsun Kalbinde sessiz kalacak bu sızı felaketin habercisi oluyor Hıçkırıkların dinmeyeceği geceler Sessizlik ve sızılarla ayık kalmaya çalışacağın gündüzler Ve kısacası aşk girdiği yeri ya damardan darmadağın yapıyor Yada gül bahçesine çeviriyor Ve sen benim kalbimi gül bahçesine çevirdiğin için sana minnettarım
SENİ SEVİYORUM…

Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Yorumlar