Söz Töreni Konuşma Metni


Örnek Nişan Töreni Kkonuşma Metni . . . 
Kıymetli misafirler!
Bu nişan töreni, evlatlarımızın inşa etmek üzere yola çıktığı aile birliğinin temel taşını teşkil etmektedir. Bu yuvanın inşasının en önemli aşamalarından biri olan bugünde, birlikte olmaya gösterdiğimiz özenin bir ömür boyu sürmesini temenni ediyorum. Hoş geldiğiniz diyerek, hepimizi bu özel anın tadını çıkarmaya davet ediyorum!”

Evlatlarım, sevginizi paylaşmaktan korkmayın! Birbirinize karşı yapmış olduğunuz hataları, hiçbir zaman sevginizden ve birbirinize duyduğunuz ilgiden üstün tutmayın. Şunu unutmayın: Sevgi ve ilgi, nişanlılık döneminde ve sonrasında göreceksiniz ki, aranızda doğabilecek sorunların tek ilacıdır.”

”Değerli dostlar! Bu akşam güzel bir olay için bir araya geldik. Sema ile Erdoğanın birbirlerine karşı hissettikleri sevgi ve saygıyı, evlilik çatısı altında devam ettirmeye karar vermişler. Bu konuda ailelerinin de onayını almışlar. Ben de izninizle (gelinin ve damadın ailesinden onay alarak) yüzüklerini takıp, evlilik sürecindeki bu adımın tamamlanmasına katkıda bulunacağım. Hayırlı olsun.”

Etiketler : İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar: söz merasimi konuşması nasıl yapılır SÖZ YÜZÜĞÜ KONUŞMASI soz konuşma kartları söz töreni konuşma metni
Yüzük Takma Konuşması Yüzük Takma Merasimi Konuşmaları Bir baba kızına nişan yüzüğü takarken neler söyler Nişan ve Söz Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nişan yüzüğü takarken söylenebilecek sözler
Söz Töreni Konuşma Metni
Sosyete Karadeniz ~ Sosyete Sözler ~ Sosyete Trend ~ Sosyete Travel
Bazı Sözler de Hatalarımız Var ise Affola Lütfen Bilgi Vermekten Çekinmeyiniz. 
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla . . .
Aklınıza Gelen Güzel Sözler Varsa Yoruma Kısmında Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar