Amcaya Doğum Günü Mesajları


Yeni yaşında dileğin ve keşke diye içinden geçirdiğin tüm güzellikler senin olsun, canım amcam doğum günün kutlu olsun.

Hayatın her zaman rengarenk olsun, gülmekten karnın ağrısın, en güzel kızlar her zaman peşinden koşsun, doğum günün kutlu olsun.

Tez dört bir yana haber salına bu genç adamın doğum günü kutlanıla, en maharetli ustalar toplana, en güzel pastalar yapıla, bu yakışıklının tüm dilekleri hemen gerçekleştirile.

Yeni yaşın eski yaşındaki güzellikleri aratmasın.
Geçmişte gerçekleştiremediğin ve keşke diye içinden geçirdiğin güzellikleri gerçekleştirmen dileğiyle yeni yaşını kutlarım.

Rabbim sana senin kadar güzel, kalbin kadar temiz bir hayat nasip etsin, doğum gününde gönlünden geçen güzeli sana getirsin. Doğum günün kutlu olsun.

Mutluluğun Türk enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar düşük, geleceğin kel kafası kadar parlak olsun. Gündüzün yatta, gecen barda, altında Porsche araba, kaldığın ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Bir insan tanıdım her şeyi ile mükemmel, kalbi temiz, kendi güzel.
Bir insan tanıdım cana yakın yüzü gülen, insanlara yardıma koşan, bir insan tanıdım ben ona amca dedim.
İyi ki varsın amcacığım.
Doğum günün kutlu olsun.

Mutluluğun Ağrı dağı kadar büyük olsun, üzüntün kuş pisliği kadar küçük olsun, amca beyin doğum günü kutlu olsun.

Amca hani sen yaşlanmazdın ne oldu, senin yıllar 180 hız ile gidiyor.
Bak dikkat et biraz frene bas ilerisi rampa hızını düşürürler, belini bükerler.
Nice mutlu yıllara amca bey

Bahçelerde kırmızı elma, selam söyleyin amcama, bugün doğum günüymüş unuttum sanmasın illaki olacak güzel bir kutlama.

İnşallah en kısa zamanda atanır ve çok istediğin görevine başlarsın.
Rabbim hakkında hayırlısını versin. Nice mutlu yıllara.

Sağlığı ve parası bol, huzuru ve mutluluğu bol, bol bol bir yaşamın olsun.
Yaşamdaki tüm güzellikler seni bulsun. Doğum günün kutlu olsun.

Pastanın etrafında sevdiklerin olsun ama dikkat et pastayı yemesinler, doğum gününe herkes gelsin ama en güzel hediyeleri getirsinler, amcaların en güzelini her zaman sevsinler.

Pastanın üstündeki mumlar çoğaldıkça hayatın aydınlanırmış, bu gidişle senin ki gündüz gibi aydınlık olacak. Yeni yaşın kutlu hayallerin umutlu, hayatın mutlu olsun amca bey.

Akşamdan pilavı pişirdim, gene karnımı şişirdim, çok mani diyecektim ama defteri yolda düşürdüm.
Doğum günün kutlu olsun canım amcacığım.

Yıllar sana çok şey vermiş, ama senden hiçbir şey alamamış, hala yakışıklı ve hala yirmisinde gibisin. İyi ki varsın amcam. Doğum günün kutlu olsun.

Babam bize her zaman seni örnek gösterirdi.
Bakın amcanıza terbiyeli, çalışkan ve doğru bir insan oldu derdi.
Bende senin gibi birisi olacağım amcacığım. Nice yaşlara.

Sabah kalktım amcama doğum günü mesajı göndermek için düşünüyordum.
Ona nasıl bir mesaj göndersem de, ona olan sevgimi anlatsam diye ama sonra düşündüm ben amcama olan sevgimi bir mesajla anlatamam ki, sadece doğum gününü kutlayım dedim.

Bahtın açık, yaşamın biraz kaçık olsun. Aşkların özel, sevgililerin güzel olsun.
Doğum günün kutlu olsun.

Allah’ım sana kalbin kadar temiz ve gönlün kadar iyi bir hayat nasip etsin.
Günlerinde senin kadar yakışıklı olsun. İyi senelere, mutlu yıllara…

Yaşadığın kötü günlerin üzerine bir sünger çeksin bu doğum günü, bundan sonraki her günün doğum günün kadar mutlu olsun.
Hayatın her zaman umutlu ve mutlu olsun.

Yeni yaşın hayırlı olsun, eski yaşın mazide kalsın, en mutlu günlerin birbirinden güzel olsun.
Amcamın doğum günü kutlu olsun.

Etiketler : Amcama Doğum Günü Mesajları, Amcaya Doğum Günü Mesajı, Yeğenden Amcaya Doğum Günü Mesajları, Amcaya Komik Doğum Günü Mesajları, Amcaya En Güzel Doğum Günü Mesajları, Amcaya En Güzel Doğum Günü Mesajları

Abiye Doğum Günü Mesajları Ablaya Doğum Günü Mesajları Akrabaya Doğum Günü Mesajları Amcaya Doğum Günü Mesajları Amca Kızına Doğum Günü Mesajları Amca Oğluna Doğum Günü Mesajları Anneye Doğum Günü Mesajları Anneanneye Doğum Günü Mesajları Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Aşkına Doğum Günü Mesajları Asker Arkadaşına Doğum Günü Mesajları Babaya Doğum Günü Mesajları Babaanneye Doğum Günü Mesajları Bacanağa Doğum Günü Mesajları Bacıya Doğum Günü Mesajları Baldıza Doğum Günü Mesajları Beye Doğum Günü Mesajları Biradere Doğum Günü Mesajları Büyükanneye Doğum Günü Mesajları Büyükbabaya Doğum Günü Mesajları Can Yoldaşına Doğum Günü Mesajları Cici Anneye Doğum Günü Mesajları Damada Doğum Günü Mesajları Dayıya Doğum Günü Mesajları Dayı Kızına Doğum Günü Mesajları Dayı Oğluna Doğum Günü Mesajları Dedeye Doğum Günü Mesajları Dosta Doğum Günü Mesajları Dünüre Doğum Günü Mesajları Eltiye Doğum Günü Mesajları Enişteye Doğum Günü Mesajları Erkek Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Erkek Evlada Doğum Günü Mesajları Erkek Kardeşe Doğum Günü Mesajları Eşe Doğum Günü Mesajları Evlada Doğum Günü Mesajları Geline Doğum Günü Mesajları Gelin Kıza Doğum Günü Mesajları Görümceye Doğum Günü Mesajları Halaya Doğum Günü Mesajları Hala Kızına Doğum Günü Mesajları Hala Oğluna Doğum Günü Mesajları Hanıma Doğum Günü Mesajları Hayatına Doğum Günü Mesajları Hayat Arkadaşına Doğum Günü Mesajları Kankaya Doğum Günü Mesajları Kardeşe Doğum Günü Mesajları Karıya Doğum Günü Mesajları Karıcığa Doğum Günü Mesajları Kayına Doğum Günü Mesajları Kayınbabaya Doğum Günü Mesajları Kayınbiradere Doğum Günü Mesajları Kayınçoya Doğum Günü Mesajları Kayınpedere Doğum Günü Mesajları Kayınvalideye Doğum Günü Mesajları Kaynanaya Doğum Günü Mesajları Kaynataya Doğum Günü Mesajları Kıza Doğum Günü Mesajları Kız Arkadaşa Doğum Günü Mesajları Kız Evlada Doğum Günü Mesajları Kız Kardeşe Doğum Günü Mesajları Kocaya Doğum Günü Mesajları Kocacığa Doğum Günü Mesajları Komşuya Doğum Günü Mesajları Küçük Kardeşe Doğum Günü Mesajları Kuzene Doğum Günü Mesajları Nineye Doğum Günü Mesajları Nişanlıya Doğum Günü Mesajları Oğula Doğum Günü Mesajları Sağdıca Doğum Günü Mesajları Sevdiceğe Doğum Günü Mesajları Sevdiğine Doğum Günü Mesajları Sevgiliye Doğum Günü Mesajları Sırdaşa Doğum Günü Mesajları Sözlüye Doğum Günü Mesajları Teyzeye Doğum Günü Mesajları Teyze Kızına Doğum Günü Mesajları Teyze Oğluna Doğum Günü Mesajları Toruna Doğum Günü Mesajları Yare Doğum Günü Mesajları Yavruya Doğum Günü Mesajları Yeğene Doğum Günü Mesajları Yengeye Doğum Günü Mesajları Zevceye Doğum Günü Mesajları
Komşuya, Eş, Dost, Kardeş, Anne, Baba, Sevgili, Kanka, Arkadaşa En Güzel, Uzun Kısa Doğum Günü Mesajları, Sözleri, Yazıları

Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar