Sevgililer Günü Burçlara Göre Hediye

Sevgililer Günü Burçlara Göre Hediye Alma Rehberi

Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi Nasıl Seçilir?
Yılın en romantik ayı geldi! Şubat demek Sevgililer Günü demek!
Tabii bu ayda “Sevgililer Günü hediyesi ne alabilirim?” düşüncesi aklınızda büyük bir soru işareti oluşturuyor. Şimdi “Doğru hediyeyi bulabilecek miyim?” ya da  “Aldığım hediyeyi beğenecek mi?” gibi soruları bir kenara bırakın.
Çünkü sevgilinizin burcuna uygun Sevgililer Günü hediye fikirleri için size muhteşem bir rehber hazırladık! Hadi, başlayalım!

Koç burcu için sevgililer günü hediyesi.
Canlılığı ve hareketliliğiyle dikkat çeken, bulunduğu ortama pozitif enerji katan koç burcuna alınacak hediyeler elbette kendisi gibi renkli olmalı! İster erkek ister kadın olsun, koç burcu insanının odasına hareket katacak bir tablo mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir.

Boğa burcu için hediye önerileri.
Boğa burcunun keşfetmeyi çok seven bir burç olduğunu göz önüne alırsak bu keşfe yardımcı olacak bir hediyenin tam ona göre olduğunu açık bir şekilde görebiliriz! İzlemeyi, dinlemeyi ve okumayı çok seven boğalar için akşam saatlerinde kitap okumalarına yardımcı masa lambası ideal bir hediye.

ikizler burcu için hediye önerileri.
Sohbet sevdalısı ikizler için arkadaşlarıyla vakit geçirmek çok önemli. İkizler burcu insanlarını evde arkadaşlarıyla zaman geçirirken bol bol görmek mümkün. Hem arkadaşlarını ağırlamaları hem de değişken ruh hallerini farklı bir alanda yaşamaları için puflar ikizler burcunun evinde kesinlikle yer almalı!

Yengeç burcu için hediye önerileri.
Yengeç burcu için aile ve arkadaşlar vazgeçilmez. Ayrıca bu burcun insanları aksesuarları ve dekorasyonu da çok seviyor. İkisini birleştirerek yengeç burcuna, içerisinde bastırdığınız fotoğraflara yer vereceğiniz hoş bir çerçeveyi 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak alabilirsiniz. Öncelikle almak istediğiniz çerçeveyi seçin. Ardından sevdiği fotoğrafları bulmak için araştırma yapabilirsiniz!

Aslan burcuna Sevgililer Günü'nde alınacak hediye önerileri.
Saat, takı, parfüm, eğer kadınsa makyaj malzemesi… Hepsi aslan burcunun sevdiği şeyler. Bu hediye seçeneklerinden birini alıp sevdikleri ürünleri daha düzenli hale getirebilmeleri için bir organizer’ın içerisinde hediye edebilirsiniz.

Başak burcu için hediye önerileri.
Başak burcunun mükemmeliyetçi olduğunu bilmeyen yoktur. Onlar için düzen ve kusursuzluk, hayatın olmazsa olmazı. Evlerini daha düzenli hale getirmenin yanı sıra ev dekorasyonuna da katkı sağlayacak bir saklama kutusu onlar için güzel bir 14 Şubat hediyesi olabilir. Dilerseniz bu saklama kutusunun içerisini çikolatalar, şekerlemeler ve küçük notlar ile doldurabilirsiniz.

Terazi burcuna alınabilecek en güzel hediyeler.
Enerjik, esprili, renkli… Terazi burcunu üç kelimeyle anlatmamız gerekirse bunları söyleyebiliriz. Kendileri gibi renkli eşyalardan hoşlanan terazi burçları için odalarını renklendirecek minderler hoş hediye seçenekleri olabilir.

Akrep burcu için hediye önerileri.
Akrep burcuna “Loş mu, aydınlık mı?” diye sorsanız çoğu, loş bir ortamı tercih edecektir. Odalarında ya da evlerinde hem bu loş ortamı oluşturmaları hem de ev dekorasyonlarını daha şık bir hale getirmeleri için onlara mumluk hediye edebilirsiniz. Dilerseniz mumlukların yanında güzel kokulu mumlardan da alabilirsiniz.

Yay burcu için hediye önerileri.
Yay eşittir seyahat! Gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seven yaylar için seyahatlerinde kullanabilecekleri eşyaların vazgeçilmez olduklarını bilmelisiniz. Belki doğa yürüyüşlerinde dinlenmek için bir hamak, belki bir termos, belki de kamp yapması için bir çadır… Yay insanları için kamp ve outdoor sporlar ile ilgili her şey kullanışlı hediye seçenekleri.

Oğlak burcu için hediye önerileri.
Titiz, planlı ve mükemmelin peşinde olan oğlak burçları için her şeyin bir zamanı vardır. Planlı olmak ve yaptıkları planlara uymak onlar için çok önemli. Yani zaman onlar için çok şey ifade ediyor. Bir oğlak burcunun belki de en çok baktığı şey olan saati, duvarına şık bir şekilde asmasını sağlayabilirsiniz. Hoş bir duvar saati tam oğlak burcu için!

Kova burcu için hediye önerileri.
Her daim farklı aktiviteler yapmaktan hoşlanan, sıra dışı olmayı seven kova burçlarının hediyeleri de kendileri gibi özel olmalı. Mesela odalarına asacakları sıra dışı bir ayna onları mutlu edebilir. Burada önemli olan, özel tasarımlı ama sade ürünler seçmeniz.

Balık burcu için hediye önerileri.
Romantikliğin kitabını yazan, hayal kurmadığı gün kendini mutsuz hisseden balık burçları… Onlara kurdukları hayaller gibi güzel, güne mutlu başlayıp mutlu bitirmelerini sağlayabilecek bir hediye almak çok hoş olmaz mıydı? Mesela tatlı tasarımlara sahip nevresim takımları Sevgililer Günü hediyeleri arasında balık burçlarına alabileceklerinizden.

Sosyete Sözler olarak tüm seven ve sevilenlerin Sevgililer Günü’nü kutluyoruz!
Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Bizi takip`de bulunduğunuz için teşekkür ederiz
Yorumlar