Sevgiliye Teşekkür Mesajları

Ömrüme ömür kattığın için teşekkür ederim, sevdiğim.

Teşekkür ederim nefesime nefes olup bana hayat verdiğin için.

Aşkım güzel büyüleyici laflarından dolayı sana çok teşekkür ederim.

Güzelim, bu güzel aşkı bana yaşattığın için sana sonsuz teşekkür ederim.
Seni ve seninle ilgili her şeyi seviyorum. Yanımda olduğun için teşekkürler.

İhtiyacım olduğu süre boyunca yanımda olduğun için içtenlikle teşekkür ederim aşkım.

Gözümdeki kızıl ışığa lanet eden sevgili; unuttuğun yüreğimdeki aşk için teşekkür ederim.

Sevgin, söylediğin ve yaptığın her şeyde sabrın ve çabaların için teşekkür etmek istiyorum.

Sensiz bir gün bile düşünemiyorum.
Hayatımı her yönden zenginleştirdin. Teşekkürler aşkım!

Ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim, bana da yakıştığın için sevgilim çok teşekkür ederim.

Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.
Teşekkürler sevgilim iyi ki varsın.

Aşkın için, sevgin için, tertemiz kalbin için bana olan uçsuz bucaksız sevgin için sana teşekkür ederim.

Yıllar geçse de aşkımız ilk günkü gibi!
Yaşattığın ve yaşatacağın tüm mutluluklar için binlerce teşekkürler hayatım!

Bana ilk defa aşkı tattırdığın için, bana severek yaşamayı öğrettiğin için hayata sımsıkı sarılmayı gösterdiğin için teşekkür ederim.

Sensiz yaşamıyordum sanki hayatta, seninle hayata döndüm seninle bir hayat buldum teşekkür ederim canım sevgilim.

Sen güllere özenme, güller sana özensin.
Üzme tatlı canını sen güllerden güzelsin.
Her şey için teşekkürler biricik aşkım.

Şiir bakışlım, sessizliğin dingin sularında mısra mısra gözlerine birikirken, yaşam taşlarıma anlam kattığın için teşekkür ederim.

Sensiz bu hayatta avare avare dolaşırken yağmurlu havada ortaya çıkan yıldırım gibi hayatıma girdin hayatıma anlam kattığın için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim bana ilk defa aşkı tattırdığın için, bana severek yaşamayı öğrettiğin için hayata sımsıkı sarılmayı gösterdiğin için teşekkür ederim.

Her yalanın bir mum’u vardır. Her mum’un söneceği bir gün vardır.
Sen yalancıların yaktığı o mum’dan olmadın, gerçek bir sevgilisin sana teşekkür ediyorum.

Bütün insanları sevdirdiğin için, gönlüme ilhamları indirdiğin için, bir ömür doyasıya güldürdüğün için,
Allah’ım bu emsalsiz aşk için teşekkür ederim.

Bana ben olabilmeyi öğrettiğin için. Ardından dökülen yaşları güle çevirebildiğin için gülüşünle güneşim olabildiğin için varlığın için teşekkür ederim.

Sensizliğe dayanamaz bu yürek, sensiz buz tutar ellerim üşürüm sevgilim, seninle hayat bulur bedenim bana bu sevgiyi yaşattığın için teşekkür ederim.

Ruhum soğuk bir yazdan sıcak bir eylüle geçerken yıldızlarımızdan ışıklar saça saça uçuyorduk güneşe duyumsayabildiğimiz sonsuz aşkımız için teşekkür ederim.

Teşekkür ediyorum sana sevgilim, beni hayata döndürdüğün için, soğuk bedenime sıcak gülüşlerini aşıladığın için, seviyorum seni seviyorum seninle olan günleri.

Sensizliğe dayanamaz bu yürek, sensiz buz tutar ellerim üşürüm sevgilim, seninle hayat bulur bedenim bana bu sevgiyi yaşattığın için teşekkür ederim…

Ne kimse senin gibi mutluluk verebilir bana ne de kimse benim gibi aşık olabilir sana, sen benim için aşkın manasısın teşekkür ederim bir tanem.

Teşekkür ederim böyle baktığın için, teşekkürler aklımda kaldığın için.
Karanlıktan korkmuyorum eskisi gibi, senin yanın en aydınlık beyaz benim için.

Hiçbir şey duymadığım, görmediğim anlar oluyordu rüyalarımda bile senden başka bir şey görmüyordum bana tattırmış olduğun ölümsüzlük iksiri için teşekkür ederim.

Ne kısa sözler ile seni savururum, ne yalan sözler ile seni avuturum, sen benim ilk başımın tacısın, sen benim yaşama tutunuşumsun, benimle olduğun için teşekkür ediyorum.

Bir gün sen olmaz isen yanımda bil ki ben o gün can veriyorum demektir, sensizlik benim için hayat değil ölüm demektir, bana hayat verdiğin için teşekkür ederim bebeğim.

Bir gülüşün yeter dertlerimin silinmesine, bir sözün yeter beni hayata döndürmek için işte sen benim için o kadar önemlisin sevgilim, teşekkür ederim sana aşkını esirgemediğin için.

Yüreğimin en gizlisinde saklı olan, sürekli olarak düşündüğüm, aradığım ve hep andığım aşkım sen olmasan ben ne yaparım bu güzel aşkı bana sunduğun için sana teşekkür ediyorum bir tanem.

Kimdin neydin bilmem ve bir gün geldin aniden sevdim düşünmeden ama bir şeyden eminim halen ben aşkı yalnız sana yakıştığı için severim bana da yaşattığın için sevgilim çok teşekkür ederim

Güller solsa da seni bırakmam, hayatım bitse de sensin yeni başlangıcım, bir gün öleceksem gözlerine bakarak ölmek isterim o kadar çok seviyorum ki seni bu aşkı bana armağan ettiğin için teşekkür ederim.

Tek dileğim ölürken dahi gözlerine bakabilmektir, sensizlik cehennem olacağı için son kez cenneti görmek isterim gözlerinde bir tanem, cennetim sensin benim her şeyim, teşekkür ederim cenneti yaşattığın için aşkım.

Karanlık odalarda sensiz kalsam da, yalnızlığımı hayalinle avuturum, seni göreceğim gün bayram olur bana, sensizlik sonum olur bu yalan dünyada, hayatımın anlamısın sevgilim teşekkür ederim.

Umutlarımın tek mimarı sensin hayallerimdeki tek huzur verici olan seninle hayatımın sonuna kadar gidebilmektir sevgilim, bana bu gücü ve bu ümitleri verip içimde huzur sağladığın için teşekkür ederim.

Bana benim içimde sadece sana ait bir dünya kurdurduğun için teşekkür ederim, bu dünya benim yaşama sebebim oldu ve senin adınla bu dünya hayat buldu. Teşekkür ederim sevgilim..

Sen benim umut denizimsin, sen benim delice kürek sallayıp sana doğru geldiğim tek sebebimsin, senin dünyanda boğulmak bile huzur verir bana sevgilim, teşekkür ederim bana bu duyguları yaşattığın için.

Sensiz bir çare kalırım kendi dünyamda, senin hasretinle kalırım bir başıma, sensizliği kabullenemem bu yalnız dünyamda, seninle ölüme bile giderim sana canım feda.
Teşekkür ederim bu aşkı yaşattığın için bana bitanem..

Sözler olmalı insanı birbirine bağlayan, anılar olmalı her aklına geldiğinde mutluluk gözyaşları akıttıran ve herkesin sen gibi sevgilisi olmalı, bir ömür boyu teşekkürler sunduran,  seni seviyorum bu aşk ile bana güç veriyorsun sevgilim.

Rengarenk yazılar yazamasam da sana, süslü kelimelerle adını haykıramasam da, sakız olmuş kelimeleri sana harcamaktansa rol yapmadan seni seviyorum derim gerisi yalan sevgilim, bana aşkın güzelliklerini yaşattığın için teşekkür ederim.

Dünüm nasıl senin ise bugünümde senin, bugünüm nasıl senin ise yarınımda senin, yarınlarım nasıl senin ise, tüm geleceğimde senin, sen benim hayatım, sen benim yaşama sebebimsin sevgilim, bu mutluluğu bu gücü bana yaşattığın için sana teşekkür ederim.

Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Yorumlar