En Etkiliyici Aşk Sözleri


♥ Sen olmasaydın, gülüşlerim olmazdı.
Gülüşlerim olmadaydı eğer,
Böylesine deli aşık olmazdım.
O yüzden sen varsan her şey güzel, her şey tamam.

♥ Yine şekersiz içeyim çayımı,
Şekeri dilin olsun çayımın.
Ki ben parmaklarını bile yerim.
Birlikte yıldızları da izleyelim ve en büyük yıldızım küçücük kalbin olsun. 
Parlatsın aşkı ile atmosferimizi, bizi ıslatan tek yağmur  mutluluk göz yaşların olsun.
Hayallerimizi yaşadığımız o gün şükredelim.
İşte o gün yaşadığımız her mutlu gün birlikte uyuduğumuz ilk gün kadar heyecanlı olsun.

♥ Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin bir ömür benimle güler misin

♥ Adını gökyüzüne yazdım her sabah sende doğsun diye, yüreğini yüreğime yazdım canın yandığında benimle yansın diye, adını canım koydum sen öldüğünde bende öleyim diye.

♥ Gökyüzündeki yıldızlar kadar parlak çekici ve bir o kadar da güzelsin, ama aranızda bir fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin..

♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.

♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz…

♥ Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. 
İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim Rabbimden sonra sana taptım

♥ Aşk senin gözlerine baktıgımda gördügümdür.. 
Heran yanımda olman bana sonsuza dek bakman ellerimi hiç bırakmaman dilegiyle bir ömür yanımda ol yarim.

♥ Dilime dolanır söyleyemem, kalbimde kilitlidir her hece. Varlıgımın adı sen olmuşsun dudaklarımdan çıkan ise iki kelime şu hayat ne garip gülmemde aglamamda senin elinde. 
Bir bakışın yeter beni masal diyarlarına götürmeye, sevmek ne güzelmis, herşeye deger o iki kelime SENİ SEVİYORUM.

♥ Seni o kadar çok seviyorum ki! Nisan yagmurları düşüyor gözlerimden. Yüregimde sevgin bir boy daha yeşeriyor. Canlanıyor anılar yeniden; yeni baştan. Gökkuşagım gibisin beni saran… 
Seni o kadar çok seviyorum ki! Kalbimin sahiline dalga dalga vuruyorsun, vuruyorsun da özlemin dalga boylarını aşıyor, hasretinin yakamozunda dagılıyorum. Ve ben; kıyılarımda Sana aglıyorum…

♥ İnsan kendinden başkasını çok sever mi ? Aşk, öyle birşey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır çizginin sag tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidirler, duygularını dengeler. 
Ne hüzün ne mutluluk ? Eger kendinden çok sevdigin biri varsa o sana dengeni şaşırtır, dengemi şaşırtanımsın.

♥ Gözlerine baktıgımda kendimi buldugum, ellerini tuttugumda dünyadan koptugum….. 
Hergünün tamamında aklımı işgal eden, kalbimi hiç bir atışında yalnız bırakmayan, hayallerimin tamamını kaplayan mükemmel birisisin. İyi ki varsın. Seni Seviyorum.

♥ Sevgi ne bogazda, ne mum ışıgında yemek yemek. 
Ne de pahalı bir pırlanta demek. Sevgi; bir lokmada iki mutlu insan demek!

♥ Aşkın en güzel haliyle sesleniyorum sana. Ömrüm ömrüne kilit olsun, gözlerim bir tek sana baksın, dilim bir tek sana konuşsun, ellerim bir tek senin elini tutsun. 
Bütün ömrüm sadece senin gönlüne kurulsun.

♥ Ne zaman gözlerim dalıp gitse boşluga, hayalin gelir karşıma, benim için aşk sevgi bitti derken adeta uçurumun kenarındayken tuttun ellerimden yeniden hayata döndürdün nasıl sevmeyeyim seni Çünkü sen çölüme yagmur, geceme gündüz, canıma yoldaş, Sen kışıma yorgan oldun.

♥ Ne varsa aradıgım bil ki sende bulmuşum, senden öncesi yoktu seninle var olmuşum, sende bütün ümitler, sende bütün özlemler. Beni bende arama artık ben sen olmuşum.

♥ Baharda gelmedin yazda gelseydin, nasıl sevdigimi sen de bilseydin. Geç buldum ben seni keşke daha önce gelseydin seninle doluydum sensiz bomboştum geç olsa da aşkı sende bulmuştum. İyiki benimlesin benim hazanım eylül bakışlım.

♥ Hatırlar mısın? Seninle zamanların en güzelini yaşamıştık ya hani sen bana bakıyordun gülüyordun, o an seni görünce işte dedim bu benim sevgilim degil diger yarım. En büyük çemberini çizmiştik mutlulugun, Yagmurlar yagdırmıştık en kurak mevsimlerde. Bir şarkımız vardı ki en içlisiydi şarkıların. Şiirlerim vardı sana okurdum mısra mısra. Sen mutluluktan bile aglama melegim bu yürek acına dayanamaz seni çok seviyorum.

♥ Hangi yemegi yesem sever misin diye düşünüyorum. Bogazıma diziliyor lokmalar hep yarısını sana ayırmak istiyorum. Seni sevmek yaşamın hala umut dolu oldugunu hatırlatıyor bana. İnançlarıma inadıma düşlerime sana olan sevgimle sahip çıkıyorum. Bir mucize gibi bir rüya gibi sagdık bir dost gibi hep hayatımda kalmanı diliyorum. Ben seni sen oldugun için seviyorum.

♥ Sevimli bir çocuk olsa, sana anne, bana da baba dese…Bir eliyle seni, bir eliyle de beni tutsa sımsıkı… O küçük adımlarla koşsa ve biz hızlanıp uçursak onu… Mutluluga ve hayatın güzelliklerine yürüsek hep birlikte… Yaptıgı çocukça şeylere gülsek kahkahalarla…
Uyuyup uyansak ve görsek her şey bir rüya degil… Ne kadar güzel ve mutluluk verici olur degil mi.

♥ Sevgimi haykırmak istedim gökyüzüne, sevgimize nazar degmesin diye sustum. İçimdeki sevgi çıglıklarını dinledim, inan ben Seni daha şimdiden çok özledim. Belki şimdi derin uykulardasın, belki de özlem dolu duygularda. Nerede, ne halde olursan ol, Seni çok sevdigimi bir an bile unutma.

♥ Güne Seninle başlamak Sen olmadan uyuyamamak Senin güzel mesajlarınla uyanmak söyledigin her kelimeye baglanmak güldügünde yeniden hayat bulmak mutlulugu hüznü sevinci kızgınlıgı her şeyi Senle yaşamak kalbinle aynı ritmi tutturmak ellerinde yaşadıgını hissetmek gözlerinde kaybolmak kokuna esir olmak sessizligini düşüncesiyle kanamak gelecegini umutlarını hayallerini sana baglamak… İşte Seni sevmek böyle bişey.

♥ Sabaha ulaşamayan soguk gecelere sor beni, onlarla paylaştım hep Sensizligi… Yalnızlıgım, geçmek bilmeyen saatler, sessiz odam, sıcak yatagım, uykulu gözlerimle bir geceyi daha geçmişe yazarken, sana da en güzel, en özel duygularla bir günaydın yazmak istedim, cennet yüzlüm, sevda bakışlım. Sokak lambaları 07:04’de sönüyor. Seni severken ögrendim.

♥ Senin adınla uyandım bu sabah ,Varlıgına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen. Nasıl özlemiştim bir bilsen yoklugun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını İyiki hayatımdasın Sensiz kimler anlasın Attıgım her adımdasın Sol yanımsın Gönlünü gönlüme nasip eden Rabbime Şükürler olsun sevdigim…

♥ Benim bi mucizeye ihtiyacım vardı ve hayat seni karşıma çıkardı ve ben seninle TAMAMLANDIM

♥ Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara degersin..

♥ Yüregim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, 
Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim…

♥ Konuşurken mutlu oldugum, Hayallerime yakışan tek insan, 
Bu gözler sadece senin gözlerin içinde hayallere dalacak

♥ Birgün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gün gelipte ayrılacak olursak 
Aradaki mesafe ,yollar ve menziller Ne kadar uzak olursa olsun 
Sen yine de omzunu bir yokla Elimi yine orada hissedeceksin

Facebook Twitter instagram Google+ Pinterest Youtube
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Yorumlar