Miraç Kandili Sözleri Kandili Mesajları

Miraç Kandili Sözleri Miraç Kandili Mesajları


Son nefese kadar tövbe ve dua kapısı kapanmazmış, bu mübarek gecede tüm dua ve tövbelerin kabul olması dileğiyle Hayırlı Kandiller.

Ülkemize, milletimize, islâm âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisiyle mübarek Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

miraç kandili mesajları  Peygamber Efendimizin göklere yükseldiği bugün tüm dualarınızın göklere yükselip kabul olmasını dilerim. Miraç Kandilinizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

İslam gemisiyle cennet sahilinde gül kokulu Resülü karşılamak dileğiyle, gönlünüz hoş, kalbiniz sevgiyle dolsunç Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun!

Eğer din ölümden önce bir işe yaramazsa ölümden sonra hiçbir işe yaramayacaktır. 
Miraç kandiliniz mübarek olsun…

Yüce Yaradanın aşkı ile yanan, Mevlana hazretleri gece dönen, secdeye varmayı dünyanın en büyük nimeti sayan kullarının duaları kabul olur inşallah… Miraç Kandili Mübarek Olsun.

Ya Rabbi bu gece dua edenlerden, her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, 
Cennette gezenlerden eyle bizi. Amin! Hayırlı Kandiller.

Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. 
Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. 
Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Miraç Kandilinizin mübarek olmasını diler, aileniz ile, sevdikleriniz ile, dostlarınız ile yüreği iman dolu günler geçirmenizi dilerim.

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme… Hayırlı Kandiller...

 Kul bittim dediği anda Rabbi yettim der… 
Dermanı kulda aramamak, ellerimizi hep ona açmak ve dualarda unutulmamak dileğiyle 
Miraç Kandiliniz mübarek olsun…

Yürekten yapılan her hayırlı duanın kabul edildiği bu gecede dualarınızın hayırlı 
Miraç Kandilinizin mübarek olmasını dilerim.

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygɑmberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun…

Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. 
Bütün Melekler sizinle, Dualarınız Kabul Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun…

Bu geceki mübarek Miraç Kandilinde öyle bir an gelir ki o an bir asra bedel olur. 
O anları huşu ve dua ile geçirmenizi diler bu vesile ile Miraç Kandilinizin mübarek olmasını dilerim.

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere.

Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Yüreğine bin damla serpilsin ki yüreğin ferahlasın, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun ki huzur dolu bir yaşamın olsun, bu mübarek Miraç Kandili gecesinde tüm dualarınız kabul olunsun.

Bu değerli Regaip Kandili gecesinde, kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi olan bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah (c.c.) tüm dualarınızı kabul etsin. Hayırlı Kandiller.

Yüreklerin bir attığı duaların gökyüzüne yükseldiği mübarek Miraç Kandilinizin hayırlara vesile olmasını ve ömrünüzün sağlık, huzur ve iman dolu geçmesini dilerim.

Sen öyle bir insan ol ki akıllara dursun sen ona buna değil Allah'a kulsun sen zulmettler için de parlayan nursun senin gibi dostun Miraç Kandilin Mubarek olsun.

Kardeşliğin, dostluğun, sevginin, umudun hayatınızda hep olduğu, dualarınızın kabul edildiği bir Miraç Gecesi geçirmeniz dileklerimle Miraç Kandilinizi tebrik ederim.

Arşı Ala'nın kapılarının ardına kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu mübarek bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle! Miraç kandilin mübarek olsun.

Ey Rabbim! Razı olacağın amellerle süsle ömrümüzü, 
Razı olacağın kullarından eyle bizi. Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.

Tüm İslam âleminin mübarek Miraç kandilini kutluyor, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi iç huzura eriştirmesini Yüce Allahtan diliyorum… Kandiliniz mübarek olsun…

Bizlere bir ikram olarak sunulan bu kutsal Miraç kandilinde dualarımızdan insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için bizlere daha fazla güç, iman vermesi için yakaralım. Sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için de yardım dileyelim. 
Dualarınızın kabul olması dileklerimizle; Kandiliniz mübarek olsun…

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar. Ta şafak sökünceye dek! 
Bu mübarek Miraç Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin. Hayırlı Kandiller.

Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın! Miraç Kandiliniz mübarek olsun…

Miraç Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. 
Miraç Gecesi, Allah'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun...

Ey Rabbim Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Kandiller!

Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. Rabbim hayalini bile kuramadığınız mutluluklara ulaştırsın. Gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı. Hayırlı olanı da gönlünüze razı eylesin. Avuç içlerinde sakladığınız bütün dualarınız kabul olsun Miraç kandilimiz mübarek olsun.

Her Sabah güneşle doğan umutlar, her yeni baharla tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Miraç Kandiliniz Mübarek olsun.

Allah'ım kalbimi dininde sabit kıl. Allah'ım Seni sevmeyi, seni sevenleri sevmeyi ve sana yakın kılacak her işi sevmeyi bana nasip etmeni niyaz ediyorum. Allah'ım bize
imanı sevdir ve onu bize güzel göster. Küfürden fasıklıktan ve isyandan nefret ettir. 
Bizi doğru yolda olanlardan eyle. Amin. Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Bir dua gönderiyorum hepinize sağlık, mutluluk, huzur olsun. 
Sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolu olsun. Allah'ın selamı üzerinize olsun. 
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun!

En güzel isimler (Esmaül Hüsna) Allah'ındır. O Halde O'na o güzel isimlerle dua edin. 
O'nun isimleri hakkında eğri yola gidenleri bırakın. Onlar yapmakta olduklarının cezasına çarptırılacaklardır. (Araf 180) Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun!

Ya Rabbi! Her Yerde Haddini Bilen, Gönül Aynasını Silen, Mahşerde Beraat Edip Yüzü Gülen Kullarından Eyle Bizleri..!! (Amin) Hayırlı Kandiller.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, 
Sen Sen  imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. 
Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. 
Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Miraç Kandilimiz Mübarek olsun!

Yüce Rabbim mübarek Miraç kandili hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Hayırlı Kandiller.

 Cenab-ı Hak, Receb-i Şerif bahçesini ekip, Şaban-ı Şerif suyu ile sulayıp Ramazan-ı Şerif'te bereketli hasat almayı nasip eylesin. (Amin).. Hayırlı Kandiller.

Beş gece vardır ki onlarda yapılan dualar geri dönmez kabul olunur: 
Recep'in gecesi, Şaban'ın yarısında bulunan gece, Cuma gecesi, 
Ramazan ve Kurban bayramı geceleri. (Hadis) Selam ve dua ile hayırlı kandiller.

Her keder bir kader ile takdir edilir. Ve kedere değil kadere boyun bükenler nur ile temizlenir. Rabbim güzel yazılmış bir kader ve ona tebessümle boyun eğen bir teslimiyet nasip etsin. 
Selam ve Dua ile Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Miraç Kandilinin, Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim... 
Bu değerli Kandil gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi olan bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah (c.c.) tüm dualarınızı kabul etsin. Hayırlı kandiller.

miraç kandili mesajları resimli facebook, miraç kandili kutlama mesajları, miraç kandili mesajları güzel, miraç kandili mesajları, miraç kandili mesajları, miraç kandili mesajları kısa etkileyici, miraç kandili mesajları
Miraç Kandili Sözleri Miraç Kandili Mesajları
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar