En Güzel 19 Mayıs Sözleri

En Güzel 19 Mayıs Sözleri Yeni

Sayfa içeriği : 19 Mayıs Sözleri Kısa, 19 Mayıs Sözleri Atatürk, 19 Mayıs Sözleri Yeni, 19 Mayıs Sözleri Uzun, 19 Mayıs Sözleri, 19 Mayıs Sözleri Anlamlı, 19 Mayıs Sözleri Facebook

19 Mayıs 1919 Bağımsızlığına düşkün Türk Milletine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalama kararlığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımının tarihidir.

9 Mayıs 1919 Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun ‘a çıkmış ve bugün 
Kurtuluş Savaşı’nın başladığı gündür.

Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan uluslar , geleceğe güvenle bakabilirler.

Hürriyetin , Bağımsızlığın ,Egemenliğin ,Cumhuriyetin ve Devrimlerin yılmaz bekçileri olan Türk gençliğine bayram olarak armağan edilen ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gününüzü Kutlarım..

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı” kutlarım.

Türk milleti, Atatürk ve Arkadaşlarının öncülüğünde en kötü şartlar altında dahi çıkış yolu bularak Atalarımızın emaneti olan kutsal vatanını korurken,milli egemenliğe dayanan,genç Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma başarısını göstermiştir.

Gençlik gelecektir. Gençlerini en iyi biçimde yetiştiren, onlara değer veren,

yarınlara hazırlayan Milletler geleceğe güvenle bakabilirler.

‘’Gençler, cesaretimizi kuvvetlendiren ve devam ettiren sizsiniz. 
Siz almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli örneği olacaksınız.’’diyen Atatürk, Türk Gençliğinin her zaman başarılı olacağına inancını dile getirmiştir.

Tüm olumsuzluklara rağmen Atatürk ve Arkadaşları önderliğinde tüm halkımızca verilen büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti Gençlerimize emanettir. 
Bu emaneti sonsuza kadar korumak ve yaşatmak, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak Gençlerimizin en başta gelen görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını saygıyla anıyor, Gençlerimiz ve Halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

Türkiye’de genç olmakla, dünyanın herhangi bir ülkesinde genç olmak aynı şey değildir. 
Bu ülkenin gencecik bir kumandan ve ilim irfan ehli gencecik bir ordu tarafından kurulduğunu asla unutmuyoruz. 19 Mayıs Bayramımız Kutlu Olsun.

Atatürk ve silah arkadaşlarını birkez daha saygıyla anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, hepinize en içten selam ve sevgilerimi iletiyorum. Gençlerimizi, sevgiyle kucaklıyor, alınlarından öpüyorum

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, saygılar sunuyorum.

Türk Milleti’nin büyük önderi Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramda milletimize sağlık, huzur, güven, başarı ve mutluluklar diliyorum.

19 Mayıs Atatürk Sözleri
Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. 
(K. Atatürk) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Türk, esaret kabul etmeyen bir millettir.(K. Atatürk) 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. 


Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. 
(K. Atatürk)19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Etiketler : 19 Mayıs, 19 Mayıs Sözleri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri, 19 Mayıs Atatürk’ ün Sözleri, 19 Mayıs İle İlgili Atatürk’ün Sözleri, Atatürk’ün Gençlik İle İlgili Sözleri, Atatürk’ün Gençlik ile İlgili Özlü Sözleri, Gençlik Bayramı Sözleri, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri, Spor Bayramı Sözleri
Uzun ve Kısa En Önemli 19 Mayıs Şiirleri, Sözleri ve Konuşma Metinleri 19 Mayıs Kutlama Mesajları Sözleri,19 Mayıs 2014 Kutlama Mesajları Sözleri,19 Mayıs Kutlama Mesajları Sözleri ,En Güzel 19 Mayıs Kutlama Mesajları Sözleri Atatürk’ ün 19 Mayıs İle İlgili Sözleri , Atatürk’ün Milli Sözleri , Atatürk Sloganları En Güzel 19 Mayıs Şiirleri ve 19 Mayıs Sözleri
En Güzel 19 Mayıs Sözleri
Bu Güzel Sözleri Facebook Twitter Instagram Whatsapp ile Sevdiklerinizle Paylaşabilirsiniz Yorum Ekleme Bölümünden Sayfamıza Katkıda Bulunabilirsiniz.
Telif Konusunda Hatamız Var İse Bildirmeniz Yeterli Saygılarımızla
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar