Bu Yılın En Güzel Aşk Mesajları

Bu Yılın En Güzel Aşk Mesajları Yeni


Gecemi aydınlatan ay gibisin ve ben mehtabında elimde kadeh, kalbimde yanan ateşi söndürmeye çalışıyorum, bu ateş beni öyle sarmış ki, ne yapsam söndüremiyorum.

Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır.

Hissizler, hareketsizler yol alamazlar, uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar.

Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.

Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi?

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu

Bizim ömrümüzde mezarlarımız doğuşumuzda kazılır şiirlerimiz hayatımızı anlatır seni unuttum kelimesi sadece kan ile mezar taşımda yazılır seni unutmadım

Bir deniz düşün susuz, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uykusuz. 
Bir yürek düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, bir de beni düşün sensiz.

Günün en tatlı esintiyle bir yudum sevgi gönderiyorum, pencereni aç, al onu içeriye, içine çek ve kalbinin en kuytu köşesinde benim için sakla.

Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın. 
Sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın. 
Mutluluk hep yüreğine dolsun ama beni unutturmasın.

Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum. 
Ne kadar özledim diye sorarsan, kalbimde bir gökyüzü taşıyorum bunun için seni çok seviyorum.

Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar. Güneş yalnızda olsa etrafa ışık saçar. 
Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar.

Göz damlalarının yanaklarına çizdiği ıslak patikaları seyret, seyret ki yalnızlığın acısını anlayasın. Dudaklarını okşayan tuzlu tanecikleri hisset, hisset ki daha güzel ağlayasın

Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir.

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? 
Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

Hasretin öldürdü beni. Şimdi geceler çaresiz. Şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.

Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalışmamak gerekir.

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için.

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni.

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

Eğer gökyüzü bir parça kâğıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. 
Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti. En değerli hazinemsin benim, canımsın.

Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum?

Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri, oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi, yokluğuna dayanabilirim sandım, oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım.

Seni dünler için sevmedim. Dünler yaşanıp bitti. 
Seni bugünler içinde sevmedim bugünlerde bitecek. 
Seni yarınlar için sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.

Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana, eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana. 
Hani en güzel aşklar imkânsız gelir ya insana, imkânsız olduğun için tutkunum sana.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. 
Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. 
Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum. Seni çok seviyorum.

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. 
Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. 
Bir insanın bir tanesi olmalı, tıpkı senin gibi.

Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın, çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelime bulamıyorum.

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim için ve özellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan. Kalbim hep seninle.

Ne seni unutmak için bir çabam var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgâr. 
Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var.

Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kâbuslarını da ben aldım ki sen rahat uyu bir tanem.

Hep kalanlara gidenleri kattım. Bir gün yerine geçemediler. 
O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler. Zor geldi ayrılık alışamadım.

Aşk Sözleri, En Güzel Aşk Mesajları ve Aşk İle İlgili Sözler Aşk Sözleri, Sevgiliye En Güzel Romantik Aşk Mesajları Aşk Mesajları, Kısa ve Uzun En Güzel Aşk Mesajı Anlamlı ve Romantik Aşk Mesajları Resimli Aşk Sözleri En Güzel Anlamlı Duygusal Aşk Mesajları fotoları Aşk Sözü Sevgiliye Romantik Aşk Mesajları
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar