Çok Güzel Cuma Mesajları

Çok Güzel Cuma Mesajları


Hüzün ağır gelir yüreğe, ama en güzel duaları ettirir sahibine.
En güzel dualarda buluşmak dileğiyle…

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. 
Saadetiniz kaim olsun. Cuma gününüz mübarek olsun.

Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. 
Hayırlı Cumalar…

Allah’ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! 
Günümüz aydın Cumamız Mübarek Olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar…

Bu Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.

Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah’ım. 
Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

Tüm din kardeşlerimin Cuması mübarek olsun… 
Allah herkese şifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah…

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan Cumanızı kutlarım…

İmkânların bittiği yerde iman vardır. 
Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük Allah vardır. 
Cumanız Mübarek Olsun.

Allah’ım; inancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. 
Bizleri İslam yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar.

Umutsuz kapılar vardır açılmaz, Rabbimin kapısı büyüktür, kapanmaz. 
Sen umudunu kaybetme Rabbim kulunu bırakmaz. Hayırlı Cumalar.

Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. 
Cumamız bayram tadında olsun inşallah.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. 
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun. Cumanız mübarek olsun.

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Cuma gününde makbul bir saat vardır. Duasını bu saate denk getiren Müslüman’a Allah dilediğini verir. (Hadis-i Şerif) Hayırlı Cumalar.

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar…

Allah’ım; bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. 
Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar…

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme… Hayırlı cumalar…

Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde Rabbim dualarımızı kabul etsin. 
Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevla’m. Hayırlı Cuma’lar.

‘Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ümit ederiz ki bu mübarek Cuma günü, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Şüphesiz ki ALLAH adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara bakmayı emreder. 
Fenalıktan ve azgınlıktan men eder tutasınız diye size öğüt verir. Hayırlı CUMALAR.

Ey Rabbim… Sen’den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. 
Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım! Bizlere mağfiret ihsan eyle. Günahlarımızı rahmet mevsimlerinde yıka. Geleceğimize serinlik ve aydınlık ver. Bu güzel günde Rabbim dualarımızı ve ibadetlerinizi kabul eylesin. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ım, ‘kin, kibir ve kim ne der’ hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.

Allah’ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar.

Uzaklardan bir yele ser süslü bir sonbahar akşamında. Gönüller bir olsun mekânlar kimin umurunda. Kardeşlik sevgi hissetmektir arada, yollar ve zaman olsa da. Hayırlı cumalar dilerim.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerinize olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, talebelere zihin açıklığı nasip eylesin. Hayırlı cumalar diliyorum.

Günlerin en değerlisi Cumadır. Cuma günü bayramlardan ve aşure gününden daha değerlidir. Cuma günü dünyada ve ahirette müminlerin bayramıdır. Cumanız mübarek olsun.

Ey iman edenler, sabır ve namaz ile Allah’tan yardım dileyin. Şüphesiz ki Allah, sabredenlerle beraberdir. En içten dualarımız kabul olsun cumamız da mübarek olsun inşallah.

Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım. Fayda vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yükselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım. Amin. Cumamız mübarek olsun.

Bugün bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın rauf adıyla, kalbimizdeki marazları gidersin şafi namıyla. Cumanız mübarek olsun!

Ne muhtacına muhtaç olayım, ne de muhtacının başına taç olayım. Muhtaç eyleme Ya Rab! Muhtaç olacaksam bir sana muhtaç olayım. Hayırlı nurlu Cumalar.

Gününüz nurlu, nefesiniz huzur dolu, sağlıklı ve sıhhatli iman dolu, sabrınız bol şükrünüz daim olsun. Hayırlı nurlu Cumalar.

Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinç ellerinize bulaşsın, güzellikler kirpiklerinizi ıslatsın İnşallah. Cumanız mübarek olsun.

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizi de o günün bereketiyle bereketlenenlerden eyle. Cuma’mız Mübarek Olsun. Hayırlı Cumalar.

Bu güzel cuma gecesinde, rahmetin gökyüzünden yağarken, sana açılan elleri ve çekilen salavat şerifleri boş çevirme Allah’ım. Hayırlı Cumalar dilerim.

Ey Allah’ım! Sen bize tuba ağacının gölgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! İlahi kudretin ve önü alınamaz merhametin ile beni ve sevdiklerimi kuşat. 
Bizlerin kalplerine aydınlık ver. Amin. Hayırlı Cumalar.

Cuma Gecesi Mesajları, Cuma Akşamı Mesajları, Cuma Mesajları, Üç Aylar Mesajları, Kandil Mesajları, Regaip Kandili Mesajları, Miraç Kandili Mesajları, Berat Kandili Mesajları, Ramazan Ayı Mesajları, Ramazan İmsakiyesi, Kadir Gecesi Mesajları, Arefe Günü Mesajları, Arefe Mesajları, Ramazan Bayramı Mesajları, Kurban Bayramı Mesajları, Muharrem Ayı Mesajları, Hicri Yılbaşı Mesajları, Aşure Günü Mesajları, Aşure Tarifi, Mevlid Kandili Mesajları, Dini Günler Takvimi, Kur'an-ı Kerim, Esmaül Hüsna, Dualar, Tesbihler, Zikirmatik,  Namazlar,
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar