Seni Seviyorum Mesajları

En Güzel Seni Seviyorum Mesajları


Seni seviyorum çünkü ilacım da sensin, çarem de sensin. 
Yüz parça olmuş gönlümün nuru da sensin. 
Çaresiz gönlüm de, senden başka ne varsa hepsi yok oldu.

O kadar uzakta değilsin bana sadece ellerimiz uzak kaldı gurbetin ortasında, sen ne olursa olsun benimsin benim gelinimsin bebeğim seviyorum seni helalim.

Yalansız dolansız bir aşk benimkisi, kimse bilmez içimdeki seni, derdimin dermanısın sevgin içimde ebedi kimse durduramaz içimdeki sevgini seni seviyorum.

Seni seviyorum çünkü yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm.

Sensin gökten gelen oklara hedef; oyası ateşle işlenen gergef. 
Çekme üç beş günlük dünyaya esef! 
Dayan kalbim üç beş nefes kadarcık! Seni seviyorum aşkım.

Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim. İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim”…

Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? 
‘Seni seviyorum’ sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.

Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime ve daha çok seviyorum limonlu çayı senin sevdiğin her şeyi seviyorum.

Ben senin en çok gülüşünü sevdim, sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran, unutturur bana birden acıları, güçlükleri. Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman…

Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak…

Sana ne demeliyim bilmiyorum güneşim desem güneş batıyor, hayatım desem hayat kısa, gülüm desem oda soluyor, sana canım demeliyim çünkü bu can seninle yaşıyor.

Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum?

Seni seviyorum çünkü mantıklı davranmak adına duygularını ertelemiyorsun. 
Yaşamak istediğin her şeyi “hemen, şimdi!” yaşamak istiyorsun. 
Hayatı ıskalamamak gerektiğini çok iyi biliyorsun.

Yaşamak mı benimkisi söyle sevgili? Seni gördüğümden beri çekiyorum aşk derdini, sana söylemek istiyorum sevgimi cesaret edemiyorum utanıyorum belki ama 2 kelime kurdum içimde seni seviyorum.

Seni seviyorum çünkü kıskanıyorsun beni. 
Öyle tadında, öyle kararında kıskanıyorsun ki bu çok hoşuma gidiyor. 
Ne aşırıya kaçarak sıkıyorsun beni, ne de hiç kıskanmayarak umursamaz görünüyorsun.

Seni seviyorum çünkü aynı anda tüm mevsimleri yaşatıyorsun bana. 
Ellerini tuttuğumda yaz, saçlarına dokunduğumda bahar. 
Beyazlığınla kışımsın, aşkımızı sulayan bereketli yağmurlarınla sonbahar.

Seni seviyorum çünkü bana değer veriyorsun. Gözünden bile sakınıyorsun beni. 
Benim için endişe duyuyorsun, beni merak ediyorsun. 
Birisi tarafından merak edilmek meğer ne kadar güzel bir şeymiş.

Seni seviyorum çünkü beklentisiz sevmenin ne olduğunu biliyorsun. 
Önce sen beni sev, ben seni daha sonra severim” demiyorsun. 
Açıyorsun yüreğini cesurca. Cesaretinle beni kendine hayran bırakıyorsun.

Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen, ne incitir, ne acıtır, ne yaralar ne kanatır, gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun varlığıyla huzur bulduğun bir denizin, yakınında yürümek gibidir böyle sevmek.

Aklıma sen gelince birden durgunlaşıyorum, sadece ve sadece seni düşünüyorum, içimde hep bir umut taşıyorum, biliyorum sadece kendimi kandırıyorum ama ne yapıyım elimde değil seni çok ama çok seviyorum.

Seni seviyorum çünkü bir ressamın çizebileceği en güzel tablosun sen. 
Renklerinle büyülüyorsun beni, hayran hayran bakıyorum sana. 
Ya da bir şairin yazabileceği en anlamlı şiir, sevdayı ve aşkı anlatan…

Seni seviyorum çünkü ben karanlıkta yolunu kaybetmiş, nereye gideceğini bilemeyen biriyken, ışığınla aydınlattın yolumu. Bana hayatı sundun ellerinle, aşkı armağan ettin. 
Geçmişe dair tüm acı izleri sildin.

Seni seviyorum çünkü damarımdaki kan oldun akarsın kalbime, bir bakışınla cenneti gördüm o yıldız gözlerinde, şimdi seninle yaşadığımı fark ediyorum, benim hayatımın anlamı sen oldun bunu çok iyi biliyorum…

Seni seviyorum ve yalnız seni görüyorum. senin değil ki diyeyim başka her şeyi unutuyorum. sözün gelişi değil bu; Ben sözümün eriyim, başka anlamları olsaydı sözlerimin, başka anlamlara uygun kelimeler bulurdum.

Seni seviyorum çünkü güven denen şeyin var olduğuna dair tüm umutlarımı kaybetmişken, bu duyguya ne kadar ihtiyacım olduğunu anladım sayende. 
Bana verdiğin güvenle şimdi dimdik duruyorum kalleşliklerin karşısında.

Seni seviyorum çünkü küçük şeylerden büyük mutluluklar doğabileceğinin farkındasın. 
Hayatını hep o büyük mutluluğu aramakla geçirmek yerine, küçük mutlulukları biriktirerek kocaman bir mutluluğun sahibi oluyorsun.

Hadi! Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey… Fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum… Seni seviyorum.

Seni seviyorum çünkü yıllardır sakladığım aşk sözcüklerini ortaya çıkardın. 
Kıymet bilmez yüreklerden sakındığım o sözcükleri şimdi korkmadan, gururla söyleyebiliyorum. Biliyorum ki bir tek sen hak ediyorsun onları.

Seni seviyorum çünkü olur da bir gün, yaşadığımız bu kenti terk etmek zorunda kalırsak, gittiğimiz yerde de kendimize ait mutlu bir hayatımız olacağını biliyorum. 
Biz birlikte olduktan sonra dünyanın her yeri cennet.

İlk’im! son’um! Her şeyimsin sen benim. Arkadaşım, sırdaşım, yoldaşım. 
Seni sevmek için o kadar çok nedenim var ki. İyi ki hayatımdasın, iyi ki benimsin. 
Seni çok seviyorum bebeğim! Kara gözlüm, gözlerine hapsolduğum.

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. 
Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim…

Bazı duygular çok basitleştirilmiş artık.sevgi gibi, aşk gibi, dostluk gibi. öz den çok insanlar şekle bakar olmuş .zamanın tüm basitleştirmelerine inat seviyorum seni özünü seviyorum, ikiyken bir olmayı seviyorum seninle.

Not: Siz de sitemize katkıda bulunmak istiyorsanız; yorum bölümünü ya da 
Yeni Söz Ekle butonunu kullanarak güzel sözler ekleyebilirsiniz.

Seni Seviyorum Mesajları ile ilgili aramalar seni seviyorum mesajları erkeğe  erkek sevgiliye seni seviyorum mesajları  seni seviyorum sözleri kısa etkileyici  seni çok seviyorum çünkü  seni seviyorum ömrüm sözleri  seni seviyorum yazısı  seni seviyorum sözleri resimli  erkek sevgiliye seni seviyorum mesajları uzun
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar