Aşka Dair Mesajlar

Aşka Dair En Güzel Mesajlar


Aşk nedir ve kendi yazdığınız aşk sözlerini hemen yorumlara yazın.

En Güzel ve Romantik Aşk Sözleri
Aşk ne güzel şey.. Sevgilinize aşkınızı en güzel sözlerle haykırın.

Sen benim yıldız kayarken tuttuğum dilek değil ezan okunurken ettiğim duamsın.

Ne sevdalar gördü bu yürek, ama bir sende çarptı bu kadar kalbim ve seni sen olduğun için sevdi yüreğim. Ne çaredir, ne derman hiçbir güç ve kuvvet. Seni seviyorum ey yar, gel bana bir parça sükunet.

Eğer adına eşlik edecekse soyadım, Allah için ahirete kadar senindir sol yanım.

Ömrümün en virane sapağında denk geldi sana düşlerim, seni seven kalbim ve saçlarına vurulan gözlerim oldu en büyük suçlu.

Dışarısı soğuk ve daha soğuk olacak. Ben ise soğuğun tam ortasında senin için yanan yüreğimle şarkılar söyleyeceğim bu güzel günün akşamında.

Her şeyin bu kadar yalan ve sahte olduğu bir dünyada, ömrümün ortasında nasıl da güzel duruyorsun adam!

Her şarkının içinde kendine yer buluyorsun sevgilim. 
Her güzel manzaranın tam ortasında duruyorsun…

Deli bir viraneyim sokaklarında, ömrümü adamışım ismine. 
Ya benim olacaksın, ya da ben kendimden vazgeçeceğim bu sonbahar akşamında.

Hasretim sana yar, seni sevmem bir kızılcık çiçeğinin baharına dönmesi gibidir. 
Senin bakışların ömrümü uzatan bir iksir. 
Ve ben sevgili, şimdiye kadar hiç kimsede hissetmediğim duyguları seninle yaşıyorum.

Nasıldır bilir misin? Biri kibrit! Diğeri mum! YANAN DA biter. YAKAN DA biter.

Kalp midir sev diyen,
Yoksa yalnızlık mıdır körükleyen?
Sahi neydi sevmek: bi muma ateş olmak mı,
Yoksa yanan ateşe dokunmak mı?

Kelebeğin ömrü azdır derler, ben senin gözlerinin ışığıyla beslenen ölümsüz bir kelebeğim. 
Sana olan sevgim ve hasretim Kaf dağının tepesinde açan bir gülün güzelliği kadar uzun ve koklanması kadar çaresiz.

Krizantem çiçekler besliyorum zulamda, senli düşünceler girdap oluşturuyor beynimde ve ben sana haddinden fazla vurgunum ey güzel. Bak bana gülümseyen bakışlarınla..

Seviyorum, hem de senin anlayamayacağın kadar. Hani o sonbahar akşamlarında çiselenen yağmurun narin sesi olur ya, o denli mırıldanıyorum ismini sokaklara.

Dönüveriyorum karşıma çıkan her çıkmazdan, hasretin karşılıyor beni ay ışığına çalmış bir bank köşesi. Ve ben susuyorum aşkımla ve sevgimle sana dair ne varsa içimde.

Sen benden habersiz yaşıyorsun, ben ise seni her gün o durakta görmenin hasretiyle yarınlara ışık yakıyorum her gecenin seherinde.

Tam her şeyi kaybetmiştim derken sen çıkıverdin karşıma, kimsesiz bir çare doğduğum topraklara yeniden umut oldun. Seni canımdan çok seviyorum, aşığım sana.

Sevgilinizi bu yazılarla mutlu edin, sevgiliye göndereceğiniz her bir aşk yazıları ile onu çok mutlu edebilirsiniz. Birbirinden harika aşk yazıları & aşk mesajları ve aşk sözleri ile sevgilinizin gönlünü çalabilirsiniz.

Tenimizin rengi ne olursa olsun, her gece aynı ayın ışığında titremek bize nem veriyorsa aşkımız bir sevdamız birdir bizim.

Aşka Dair Sözler, Aşka Dair Sözler Kısa, Aşka Dair Sözler, Aşka Dair Sözler Facebook, Aşka Dair Sözler  Twitter, Aşka Dair Sözler Whatsapp,Sevgiliye Aşka Dair Sözler Yeni,Sevgiliye Aşka Dair Sözler Kısa, Sevgiliye Aşka Dair Sözler2016,Sevgiliye Aşka Dair Sözler Facebook, Sevgiliye Aşka Dair Sözler Twitter, Sevgiliye Aşka Dair Sözler Whatsapp, Sevgiliye Aşka Dair Sözler Yeni, Sevgiliye Aşka Dair Sözler instagram, aşka dair yazılar,aşka dair sözler etkileyici,hayata dair sözler,aşk sözleri,aşka dair sözler facebook,güzel sözler,aşk şiirleri, aşk sözleri kapak fotoğrafları,aşk sözleri etkileyici,aşk sözleri kısa etkileyici,sevgiliye sözler,aşk sözleri kısa anlamlı etkileyici,etkileyici sözler,sevgi sözleri aşk,aşk sözleri indir
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar