En Güzel Kapak Sözler

En Güzel Kapak Sözler Yeni


Yunus Emre’nin “Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı.” ve ” Söz ola ağulu aşı, Yağ ile bal ede bir söz.” beyitinde vurguladığı gibi söz söylemek bir sanattır. 
Sözün kıymetini bilip yeri ve zamanı gelince kullanmayı bilmek söz söyleyenin değerini arttıracaktır. Gelişen teknoloji ile hayatımızın her aşamasında yer bulan sosyal medya ve bu sosyal medyayı her ortamda kullanma kolaylığı sağlayan cep telefonu teknolojileri insanları güzel söz, anlamlı söz öğrenme söyleme ve araştırmaya sevk etmiştir. 
Sitemiz bu ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla yola çıkmış ve güzel Türkçemizin doğru kullanılmasına azami dikkat ederek sizlerin hizmetine sunulmuştur. 
Sitemizde gözümüzden kaçan bilgi hatası veya yazım yanlışı  olursa lütfen bize bildiriniz. 
Sitemizde bulunan tüm materyalleri sosyal medyada paylaşabilirsiniz. 
Söz ola kese savaşı, Söz ola kestire başı

Balım  Böceğim  Canım  Hayatım  Bir tanem  Nur tanem  Prensesim  Böceğim  Cici Kuşum  Kuşum  Böğürtlenim  Mutluluğum  Karım  Kocam  Denizim  Gökyüzlüm  Mavim  Nefesim  Ruhum  Gelinim  Ateşim  Papatyam  Sarı Böceğim  Esmerim  Sarışınım  Çileğim  Peteğim  Sebebim  Çikolatam  Fıstığım  Kraliçem  Ponçiğim  Pandam  Maymunum  Biriciğim  Tanem  Nurum  Kırılganım  Avradım  Rüyam  Sincabım  Miniğim  Tavşanım  Öküzüm  İneğim  Gergedanım  Tuzum  Biberim  Yarim  Yarım  Güler Yüzüm  Gülüm  Dikenim  Böreğim  Kalbim  Kalp Atışım  Sabahım  Gülücüğüm  Gamzelim  Bulut Yüzlüm  Balım  Ballim  Aşk Böceğim  Sevgi Çiçeğim  Bal Yüzlüm  Can Yoldaşım
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar