Asker Sevgiliye Sözler

Asker Sevgiliye En Güzel Sözler


Biliyorum o on iki ay geçecek, o şafak bir gün doğan güneş diyecek, işte o doğan güneş bizim için doğacak Aşkım.

Eğer sen gelmeden ölürsem kaldırmasınlar cesedi mi sen gelmeden, sen ellerinle sana açık giden gözlerimi kapatmadan.

Canım sevgilim sen vatan nöbetindesin, ben ise senin nöbetindeyim, sensizliğin nöbetindeyim. Biliyorum bir gün bu nöbetlerimiz bitecek, seven bu kalpler kavuşacak.

Benim şimdi sana ihtiyacım var. Senin gülüşüne, senin bakışına, canım sevgilim deyişine, sana çok ihtiyacım var canım sevgilim seni çok özledim.

Kaldırırım başımı gökyüzüne, yıldızlar o kadar uzak ki ellerime. Tutmak istesem ulaşamam onlara, aynı sana olan hasretim gibidir uzaklarda. Atarsa doğan güneş diyeceğim bir gün, işte o gün ulaşacağım hayatımın yıldızına.

Askerimin otobüsü korna çalarak gidiyor, yârimden ayrı kaldım yüreğim yanıyor, söyle bana söyle sevgilim bu ayrılık çabuk geçer mi?

Sen şafak sayıyor musun sevgilim bilmiyorum ama ben her gün geleceğin günleri sayıyorum. Bak bugünde geçti ayrılık bir gün daha azaldı.

Ayrılığa da gülüyorsam, hasretimi gözlerimde saklıyorsam bil ki askerim sana olan sevdamdandır.

Bak yarın alıyorum tezkeremi, 12 ay boyunca yalnız düşlemiştim ben seni. Her gece nöbetimde sigaramdan tüterdi özlemin, şimdi yüzünü göreceğim ya dünyalar yalnız benim. Seni çok özledim bir sevgilim.

Nasıl bir kalbim var böyle; seni görüyorum güp güp atıyor, sen yoksun acı acı atıyor. Ama canım sevgilim bu kalbim her zaman senin için atıyor.

Canım askerim benim içimde bir nefes gibisin, her an gözlerimin önünde her an benimlesin, senden ayrılık çok zor olsa da sen benim biricik sevgilimsin.

Elimde silahım çapraz, vatanı beklerim soğuk gecelerde ayaz mı ayaz. Senin aşkın beni ısıtan biricik güneştir sevgilim, beni beklemekten vazgeçme sakın, bir gün mutlaka yanına döneceğim.

Canım sevgilim senden uzakta yaşamak zor olsa da senin hasretinle yaşayacağım, sen 12 ay sonra yanıma geldiğimde hasretimi kurşuna dizeceğim.

Her sabah uyanırım güneş doğmadan, vatana hizmet için eğitim alırım usanmadan. Uğruna ölünecekse ölürüm vatanım için, yaşanacaksa yaşarım vatanımın merkezindeki kalbin için. Sayıyorum günleri biliyorum elbet bitecek, güzel gözlüm seni göreceğim sonsuza dek.

Aşkım seni ısıtan bir yorgan olsun, kalbim her zaman seni koruyan bir kalkan olsun, sevgim senin şafağın olsun. Seni çok seviyorum Aşkım

Ben hayatta şu üç şeyi çok sevdim sevgilim; bir güneşin doğuşunu, iki yağmurun yağışını, üç senin yürek yakan bakışını.

Belki sen şimdi ya uykudasın, ya nöbetsin, canım sevgilim sen her zaman benim kalbimdesin.

Asker sevgiliye güzel sözler ne söylenebilir ki ona en güzel kelime seni çok seviyorum askerim demek varken.

Benim sevdiğim asker oldu, onsu geçen her gün gözlerim doldu, ama sevdiğim gelecek bu ayrılıklar son bulacak.

Biliyor musun canım askerim; sen yokken benim hayatımda her şey eksik, sen varken her şeyim tastamam.

asker aşk sözleriasker sevgilisi sözleriasker sevgiliye mektupasker sevgiliye mesajlarasker sevgiliye sözlerasker sözleri sevgiliye, Asker sevgiliye anlamlı sözler, asker sevgiliye duygusal sözler, asker sevgiliye sözler facebook, asker sevgiliye sözler whatsapp
Asker Sevgiliye Sözler
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar