Sevgiliye En Güzel Mesajlar

Sevgiliye En Güzel Mesajlar Yeni


♥ Aslında bütün insanları sevebilirdim, sevmeye ilk senden başlamasaydı

Görücü usulü bir aşk istiyorum. Gördükçe göresim gelsin, görmeyince ölesim

Sevgiliye güzel mesajlar göndererek onu ne kadar sevdiğinizi belli edebilirsiniz.

♥ Ad koyunca büyüsü bozulur diye, isimsiz, izinsiz, içimden seviyorum seni.

Yaptığım şakanın ardından gözlerimin içine bakıp ”Aşk Olsun” dediğinde, ”Keşke” demek için can atı

♥ Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘ömrüm’ olur musun?

Bir günümü Sensiz Geçirmek Çok Ağır geliyor inan bana sevgilim seninle her saniyenin değerini biliyorum ama saniyeler senin değerini hala bilmiyor bebeğim

♥ Ne aradiysam bilki sende bulmusum Senden öncesi yoktu seninle var olmusum Sende bütün özlemler Sende bütün gelecek Beni bende arama Ben artik sen olmusum.

Sen geleceğimizin mutluluğu mazilerimizin unutulmaz insanı olarak kalıcaksın sevgilim seninle ben

♥ Ben Aşkı Sana ihaneti Kara Toprağa Yazdım Sevgilim Ben Aşkım Sensin ihanetim Kara Toprağa hediyemdir.

Ben Senin Sadece Güzel Günlerinde Yanında Değilim Kötü Günündede Yanındayım Sevgilim Seni Değişmem Hiçbirşeye unutma Sevgilim.

♥ ben Seninle Sevmeyi öğrendim Sevgilim, Sen girmeden önce hayatıma yalanlar içinde kaybolmuşum yeni vardım farkına Seviyorum seni Unutma Bunuda

Biricik Sevgilim Seninle Başlaya Sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü seviyorum seni.

♥ Seviyorum Derken Kalbim Titriyor Yanında herşey yalan bir sen gerçek geliyorsun gözlerim senden başkasını görmüyor sevgilim.

Ya gözlerin aklimda Yada aklim adinda Ya hayalin karsimda Ya Sesin kulagimda Ya ben çildiriyorum yada çok seviyorum Ya sevmek çok güzel Yada sevilen çok ö

♥ O kadar güzelsin ki yüzüne bakamyyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamyyorum. Dolanyp sarasym geliyor saramyyorum. Öylesine ba?anmy?ym ki sensiz duramyyorum.

Günesin buz tuttugu yerde bir alev görürsen bil ki o yalniz senin için yanan kalbimdir.

♥ Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gözlerindeki huzur gibi.

Bir gece ay bana sordu neden seni aglatan bir kızla berabersin? Aya baktim ve dedimki Sen hiç gökyüzünden vazgeç

♥ Sen çatlayan dudagimda bir damla su, içimdeki yasama tutkusu, avuçlarima düsen kar tanesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Taptigim, Herseyimsin. S.Ç.S.

Askim; gökyüzünde bir yıldız seç. Senin kadar güzel ve parlak olsun. Benim içinde bir yildiz seç, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin

♥ Sen hiç denizlerin dibine bakinca yemyesil ormanlari gördün mü? lmkansiz deme! çünkü ben senin gözlerine bakinca ölülerin bile sahit olmadigi o cenneti gördüm.

Seni çok özledim. Seni her özledigimde kalbime bir yildiz çizdim. Seni ne kadar özledigimi bilmek istermisin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canim!

♥ Gözlerinden süzülen bir damla yas olmak isterdim. Gözlerinden dogup, yanaklarindan süzülüp, dudaklarinda ölmek iç

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı, sabah hiç olmazdı.

♥ Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyecegi kadar ö

Gecemidir insanı hüzünlendiren Yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?
Gecemidir seni bana düsündüren,Yoksabenmiyim seni düsünmek içingeceyi bekleyen?

♥ Sen benim hayatımda oldugun sürece ne sen kimseye rakip, ne de kimse sana rakipti. Çünkü sen benim için daima tektin.

Ne insanlar tanidim yıldızlar gibiydiler. Hepsi göklerdeydi, parliyordu.
 Ama ben seni, günesi seçtim. Bir günes için bin yildizdan vazgeçtim.

♥ Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birta

Sen Allaha dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin.

♥ Ne uçanda Gözüm Ne kaçana sözüm ben Seni Bulmuşum Hayatı Unutmuşum

iLkim Oldun Bu hayatta Sonum olucaksun Sevgilim Bunuda Unutma.

♥ Rüyalarımdaki melek sözlerimdeki nefes hayata karşı duruşumsun sevgilim, seninle güçlüyüm seninle bir bütünüm bu hayatta sevgilim.

Kalbin kadar Ellerinde Sıcak Sevgilim Elerini tutunca Kalbim ısınıyor inan bana

♥ Bugün Ellerimiz Mutlulukla Ayrıldı Yarın Bugünden Daha Fazla Bağlanacak Ellerimiz Birbirine Sevgilim Kalbimizn Aynası Gözlerimiz Ve Ellerimiz.

uzayıp giden yıllar herşeyi söküp götürüyor ömrümüzden ellerim sana kenetli sevgilim kimse sökemez seni benden.

♥ Sevgilim Sen benim gecelerimin Yıldızı Sabahlarımın Güneşi Kalbimin Hayat Damarları Ruhumun iLahısın Hayatım Sen Benim Dünyamın içinde Bir Dünyasın Seviyorum Seni Sevgilim.

Saçların Rüzgar Gibi Gözlerin Elmas Gibi Dudakların Gül Kırmızısı işte bu benim hayatımın biriciği seviyorum seni

♥ ikimiz için bir yol çizdim umut ve sevgi dolu agaçlar diktim sıcak ve miss kokulu saf duygular koydum önümüze benimle gelirmisin Bu Yolda Sevgilim?

Ben Seni Artık Müziklerde Değil Şiirlerde Değil Sözlerde Değil yanımda Yaşamak istiyorum

♥ Elimde Olsa Dünyanın En Yüksek Zirvesine Çıkıp Dünyanın EN Büyük Aşkını Yani Aşkımızı Haykırıcam Sevgilim.

Sen Okulda Dersimin Ortasında hayal Kurduğum Sevgilimsin Sen her tenefus Zili Çaldığında Seni Görmek için Beklediğim Çıkışlarımsın ve Sen Defterlerime Adını Doldurduğum Biricik Sevgilimsin Çünki Sen

♥ Yarınlarımın Sıcak Sabahı, Sıcak Sabahlarımın Yarınlarısın

Hayatımın Bütün Zamanı Senin Sevgilim Senin için Zamanı Çıkarırım hayatımdan Sevgilim

♥ Ben Seni iLk Gördüğüm gibi Değil Hep Hayal Ettiğim Gibi Sevdim Sevgilim.

ucsuz bucaksız bir şehrin içindeyim bebeğim hadi güzelliğinle kalbinin sıcaklıgıyla bu şehri güzelleştir bu şehir sensiz çekilmez sevgilim.

♥ Sen Büyük Bir okyanusun içinde Gizemli Ve bir Okadarda Etkileyici Bir Adasın Sevgilim Seninle Yaşadığım için Mutluyum Sevgilim.

Yarınların Ufkundayım Kalbimle, Seni bekliyorum Sıcacık Sevgimle Seni özlüyorum haydi gel benimle sevgilim yarınlarımıza yelken açalım.

♥ Küçük Bir Su Damlası Kadar Narin Ve Güzelsin

Kavgalar Sevgiyi, Sevgiler Kavgayi getirir çogu zaman hayatımıza ben kavgalarımda Sevdim Seni Severken kavga Etmeyi Sevdim Seninle Sevgilim Kırgın Değilim Sana Meleğim.

♥ Sevmek Seninle Güzel Sevilmek Güzel Sözlerinle Güzel Sen bana O Güzel Tebessümünle Bak her zaman Bende Yaşamak için Savaşayım Bu Zalim Hayatta Sevgilim.

Güzeliğinle Başlayan Hayatım Ellerinde Son Bulsun Sevgilim Seni Çok Seviyorum.

Etiketler : Sevgiliye Güzel Sözler, Sevgiliye Romantik Güzel Sözler Sevgiliye Güzel Sözler Uzun, Kısa, Resimli, Romantik Sözler Sevgiliye Güzel Sözler, Romantik Güzel Mesajlar Güzel Sözler Aşk Sözleri Romantik, Duygusal, Kısa, Uzun Aşk Sözleri Sevgiliye Sözler, Sevgiliye Güzel Sözler, Sevgiliye Mesajlar Sevgiliye Güzel Mesajlar Sevgiliye Uzun Mesajlar Sevgiliye Güzel Sözler Anlamlı Sözler Güzel Sözler Sevgiliye Güzel Mesajlar, Sevgiliye Kısa Güzel Sözler Sevgiliye En Güzel Mesajlar Harika Anlamlı Sözler Sevgiliye Güzel Sözler, Etkileyici, Duygusal ve Romantik Sevgiliye Uzun Mesaj, Romantik Uzun Aşk Sözleri En Güzel Sözler Sevgiliye Etkileyici En Anlamlı Kapak Edici Sevgiliye Güzel Sözler Kısa, Uzun, Anlamlı ve Etkileyici Sözler Resimli Güzel Sözler, Resimlere Dökülmüş En Güzel Söz
Sevgiliye Güzel Sözler, Sevgiliye Romantik Güzel Sözler Sevgiliye Güzel Sözler Uzun, Kısa, Resimli, Romantik Sözler Sevgiliye Güzel Sözler, Romantik Güzel Mesajlar Güzel Sözler Aşk Sözleri Romantik, Duygusal, Kısa, Uzun Aşk Sözleri Sevgiliye Sözler, Sevgiliye Güzel Sözler, Sevgiliye Mesajlar Sevgiliye Güzel Mesajlar Sevgiliye Uzun Mesajlar Sevgiliye Güzel Sözler Anlamlı Sözler Güzel Sözler Sevgiliye Güzel Mesajlar, Sevgiliye Kısa Güzel Sözler Sevgiliye En Güzel Mesajlar Harika Anlamlı Sözler Sevgiliye Güzel Sözler, Etkileyici, Duygusal ve Romantik Sevgiliye Uzun Mesaj, Romantik Uzun Aşk Sözleri En Güzel Sözler Sevgiliye Etkileyici En Anlamlı Kapak Edici Sevgiliye Güzel Sözler Kısa, Uzun, Anlamlı ve Etkileyici Sözler Resimli Güzel Sözler, Resimlere Dökülmüş En Güzel Söz
Hesaplarımızdan Takip Ederek Bize Destek Olunuz
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar