iftira Atanlara Sözler

İftira Atanlara Güzel Sözler


Yüzüme gülüp arkamdan konuşup bana iftira atanlar size sözüm: “Hayatta herkesin bir görevi var. insanların görevi yüz yüze konuşmak, köpeklerin görevi arkadan havlamak.

Birine çamur atmadan önce düşün ve sakın unutma; ilk önce senin ellerin kirlenecek. (L. Tolstoy)

Sen gerçek hayatta iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun sosyal medyada çıkmış iftira atıyorsun, senin adamlığında senin gibi sanal.

İftira kılıçtan daha zalim bir silahtır çünkü iftiranın açtığı yaralar hiçbir zaman kapanmaz. (Henry Fielding)

İstediğin kadar dürüst ve doğru ol iftira attığın sürece senden adi insan yok benim gözümde.

Sen iftirayı at sonra ben söylemedim de, kim inanır artık sana, sen kendine kendin gibi iki yüzlü yavşak birini bulursun.

Bilgisayar arkasından iftira atmak kolaydır çünkü ne yüz kızarır, ne de adam olan utanır.

Kim din kardeşinin ırz ve namusunu onu gıybet edene karşı savunursa Allah da kıyamet günü o kimseyi cehennemden korur. (Hz Muhammed s.a.v)

Dürüst insana iftira atmak gökten ağırdır, sabretmek ise zehirden daha acıdır. (Hz. Ali)

İftira İle İlgili Sözler Etkileyici, Hz. Muhammed’in İftira İle İlgili Sözleri, İftira İle İlgili Hadisler, İftira İle İlgili Hadisi Şerifler, İftira İle İlgili Anlamlı Sözler

Atma kimseye iftira, sonra gerçekler anlaşılınca olursun madara.

Aciz insan şikayet eder, asil insan idare eder, basit insan iftira eder, sabırlı insan azim eder, şükürsüz insan beddua eder.

Bana iftira atanları sana havale ediyorum Ya Rabbi; sen onların kirli oyunlarını kendi eline yüzüne bulaştır.

İkiyüzlülüğü, dalkavukluğu beceren, iftirayı da becerir. (Napolyon)

Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allah’ü teâlâ onu Cehenneme sokar. (Hadisi Şerif)

Hepiniz birbirinize benziyorsunuz; iftira atmaktan hiç çekinmeyen, yalan söyleyen, sözünde durmayan karaktersizin teki.

Kara yüzlüye ha sabun, ha kara boya. (Hz. Mevlana)

Mümin erkeklere ve mümin kadınlara, yapmadıkları bir işten dolayı haksız yere eziyet edenler, şüphesiz büyük bir iftirâ etmiş ve açık bir günah yüklenmiş olurlar. (Ahzâb Suresi 33. Ayet)

Yavşak kelimesi, karaktersiz ve yalancıyı saymazsak, sana cuk diye oturan tek sıfat!

Buz kadar lekesiz kar kadar temiz olsan bile iftiradan kurtulamazsın. (William Shakespeare)

Artık bundan sonra kim Allah’a karşı yalan uydurup iftira düzerse, işte onlar, zalim olanlardır. (Al-i İmran Suresi, 94. Ayet)

Allah’a karşı yalan uydurup iftira düzenden veya O’nun ayetlerini yalanlayandan daha zalim kimdir? Hiç şüphesiz o zalimler kurtuluşa eremezler. (En’am Suresi, 21. Ayet)

Bir müminde her haslet bulunabilir. Ancak hıyanet ve yalan bulunamaz. (Hadis-i Şerif)

İftira korkunç bir şeydir. Onu yok etmeye çalışırsanız, kuvvetlenir, canlanır. Kendi haline bırakırsanız, gücünü yavaş yavaş yitirir, yıkılır, gider. (Thomas Paine)

Sen iftirayı at sonra ben söylemedim de, kim inanır artık sana, sen kendine kendin gibi iki yüzlü yavşak birini bulursun.

İftira ile İlgili Sözler, İftira Hakkında Sözler, İftira Sözleri, İftira ile İlgili Kısa Sözler, En Güzel İftira Sözleri, İftira ile İlgili Kısa Sözler, Özlü İftira Sözleri, İftira Hakkında Özlü Sözler, İftira Sözleri Facebbok, İftira Üzerine Sözler, İftira Üzerine En Güzel Sözler, 

Er ya da geç iyilik kazanır. Er ya da geç temiz yürekler huzura kavuşur. Er ya da geç adalet yerini bulur. İyisi mi neysen ‘O’ ol. Sana yalan söyleyene, iftira edene kızma. Yalan da iftira da döner dolaşır sahibini bulur. İlahi adalet şaşmaz. (Aret Vartanyan)

İftiralara en iyi cevap, sessiz kalarak verilir. (Ben Johnson)

En büyük yalan, görmediği düşü gördüm diye, kişinin gözlerine iftira etmesidir. (Hadis-i Şerif)

Bir gün su içeceğin çeşmeye çamur sıçratma.

İftira kötü köpek gibidir, kaçanın ardından ürür, pervasızlıkla yüzüne baktın mı sesini keser. (G. Csiky)

İftira İle İlgili Ata Sözleri, İftira İle İlgili Cümleler, iftira ile ilgili etkileyici sözler, iftira ile ilgili güzel sözler, iftira İle ilgili kısa sözler, İftira İle İlgili Mesajlar, İftira İle İlgili Sözler Facebook, İftira İle İlgili Sözler Tumblr, iftira İle ilgili uzun sözler, iftira ile ilgili yazılar, İftira sözleri anlamlı İftira ile ilgili Kısa sözler, İftira İle İlgili Mesajlar, İftira İle İlgili Etkileyici Sözler, İftira İle İlgili Uzun Sözler, İftira İle İlgili Güzel Sözler, İftira İle İlgili Yazılar, İftira İle İlgili Sözler Tumblr, İftira İle İlgili Ata Sözleri, İftira İle İlgili Sözler Facebook, İftira sözleri anlamlı, İftira İle İlgili Cümleler
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar