Abiye iyi Geceler Mesajları

Abiye İyi Geceler Mesajları


Canım abim Sen her zaman benim koruyucum elimden tutanım oldun sen kimsenin bana destek olmadığı bir zamanda en büyük destekçim oldum Seni çok seviyorum abiciğim iyi geceler

Aldım elime telefonuma abime iyi geceler mesajı göndereyim dedim ama en güzel mesajın onu çok sevdiğimi söylemek olacağını düşündüm. Seni çok seviyorum canım abim iyi geceler.

Erken yat sabah erken kalk, kalkınca gülümseyerek aynaya bir selam çak, bu kardeşinin de İban numarasına bir eft çek. İyi geceler abiciğimmmm.

Benim için yaptıkların için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. 
Sen benim en çok sevdiğim canım abimsin seni her zaman seveceğim Hayırlı geceler abiciğim.

Huzur içinde bir uyku ve mutluluk içinde yeni bir güne başlaman dileğiyle iyi geceler abiciğim.

En zor zamanlarda her zaman yanımda olan, her konuda desteğini hiç esirgemeyen canım abim seni çok seviyorum iyi geceler.

Yarın sabah uyandığında gönlünden geçen ve senin için hayırlı olan her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle iyi geceler.

İnsanın bir abisi olsun yanında olmasa da olur; çünkü uzaklarda da olsa o her zaman kardeşini sever, düşünür tıpkı şuan bu mesajı okuyan abim gibi. İyi geceler yakışıklı abim.

Ayağım takılıp ne zaman yere düşsem abim aklıma gelir, çünkü benim abim yanımdayken ben hiçbir zaman yere düşmedim. Her zaman o benim elimden tutanım olmuştur güzel abim seni çok özledim çok seviyorum. Hayırlı geceler abiciğim.

Benim hayatımda her güzel olan her şeyin altında “abim” imzası var. 
İyi ki varsın ve iyi ki benim abimsin. Seni çok seviyorum yakışıklı prensim. Hayırlı geceler

Nerden çıktı bu iyi geceler mesajı deme sırf seni çok sevdiğim için gönderiyorum. 
İyi geceler canım abiciğim. Unutmadan hatırlatayım yarın bana para gönderecektin.

Her insanın bir abisi olmalı güven veren, güven kokan ve insanın bir abisi olmalı senin gibi iyi kalpli insan olan. İyi geceler güzel abim.

Yatarken üstünü iyi kapat, sabah kalkınca neşe ile bir şarkı patlat, mutluluk ile güne başla kahkaha ile kapat.

Benim abim abilerin en güzeli ve en iyisidir. Kimse benim abimle abisini yarıştırmaya kalkmasın sonra büyük bir hezimet yaşar. İyi geceler yakışıklı prens

Senin gibi bir abim olduğu için ne kadar gurur ve mutluluk duysam azdır. 
Seni ne kadar sevdiğimi sözlerle anlatmak yetersiz kalır. Seni çok seviyorum abi. Mutlu geceler

Arkadaşlarım senin gibi bir abim olduğu için beni çok şanslı görüyorlar ve beni çok kıskanıyorlar. Evet abi kıskanmakta haklılar çünkü benim iyi kalpli bir abim var. İyi geceler canımın içi.

Mutluluğun yanı başında durduğu, üzüntü ve kederin senden uzak olduğu bir gecen olsun abiciğim. Hayırlı, huzurlu, mutlu geceler.

Canım abim sen benim için dünyadaki en değerli varlıklardan daha değerlisin. 
Senin için en güzel olan her şeyi yapmak isterdim ama şimdilik seni çok sevdiğimi söylemekten başka bir şey gelmiyor elimden. Seni çok seviyorum abim iyi geceler.

Başımın her sıkıştığında sen benim yanımdasın. Sen benim uzaklarda da olsa bir baba gibi koruyanımsın. Seni üzüp kırsam bile bana kollarını açıp kucaklayan Canım Abimsin. İyi geceler canım abim.
Amcaya İyi Geceler Mesajları
Halaya İyi Geceler Mesajları
Ablaya İyi Geceler Mesajları
Dini İyi Geceler Mesajları

Hayatın acımasız ve korumasız olduğunu sen gidince anladım abim. 
Meğer sen benim en büyük koruyucummuşsun. 
Seni çok özledim benim yakışıklılar yakışıklısı abim. İyi geceler

Çok özledim be abim. Seninle birlikte didişmeyi, televizyon kumandası savaşı yapmayı, birlikte rakip takımın taraftarları gibi maç izlemeyi çok özledim. İyi geceler Abim benim.

Ben kendimi dünyanın en şanslı insanı sayıyorum, benim senin gibi bir abim olduğu için seninle gurur duyuyorum, bu hayatta ben seninle mutlu oluyorum. Abim seni seviyorum. İyi geceler

Abiye iyi Geceler Mesajları ile ilgili aramalar abime özlem sözleri  abi sözleri  ölen abiye özlem dolu sözler  ölen abiye özlem sözleri  abilik sözleri  ablaya özel iyi geceler mesajı  asker abiye sözleri  halaya iyi geceler mesajı
Tags: Abiye Hayırlı Geceler Mesajı Abiye Hayırlı Geceler Sözleri Abiye İyi Geceler Mesajları Abiye İyi Geceler Sözleri Abiye Komik İyi Geceler Mesajları Abiye Resimli İyi Geceler Mesajı
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar