Ablaya iyi Geceler Mesajları

Ablaya En Güzel İyi Geceler Mesajları


Bana bir tek dilek hakkımın olduğunu söyleselerdi, ben yine senin gibi bir ablam olmasını dilerdim canım ablam. Seni çok seviyorum iyi geceler

Bir güzelin uykusu geldi mi acaba, yine güzellik uykusuna mı yatacak yoksa iyi geceler ablacığım.

Canım ablam sen benim her zaman koruyucu meleğim oldun ve hala da öylesin. 
Senin gibi bir ablam olduğu için Yüce Mevla’ya ne kadar çok şükür etsem azdır. 
İyi geceler güzel ablam.

Kalbi güzel ablama iyi geceler tatlı rüyalar dilerim.

İyi geceler yüreği güzel, kendi güzel canım ablam. 
Rabbim huzur içinde uyumak mutluluk ile uyanmak nasip etsin.

Güzelliklerle dolu huzurlu, keyifli güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle iyi geceler ablacığım.

Ne zaman başım sıkışsa her zaman sen yanımdasın, kardeşim benim deyip sıkı sıkı sarılanımsın, sen benim canım camın içi ablamsın. İyi geceler ablacığım.

Yarın sabah uyandığınızda gönlünüzden geçen her güzel şeyin hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle, hayırlı geceler ablam.

Ben büyürken yanımda hep sen vardın, ben büyüdüm adam oldum ama yine yanımda hep sen oldun. Anladım ki sen benim ömrüm boyunca yanımda olacak can ablamsın. Hayırlı geceler ablacığım.

Gözlerini kapattığında aklına ilk gelen şeyin, gözlerini hayırlısıyla açtığında gerçekleşmesi dileğiyle… İyi geceler güzel ablam.

Ablaya süslü püslü sözlere ne gerek var, iyilik meleği bir ablaya seni seviyorum dediğin zaman ona sevgini gösterdiğin zaman dünyalar onun olur. İyi geceler yüreği güzel ablam.

Rüyaların en güzelini görürken Allah’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. İyi geceler Melek ablam.

Melekler görevlendirildiği insanlara iyiliği, güzelliği ve mutlu olmayı öğretirlermiş. 
Bende tüm bunları senden öğrendim canım ablam. İyi ki varsın ablacığım iyi geceler.

Abla değerlidir, hele bir de anne gibi kardeşlerini düşünen, onlar için kendini feda eden ise hakkı hiç ödenmez. Allah rahatlık versin ablam.

Ben büyürken her zaman sen yanımdaydın, oynadığımız oyunlarda, yaptığımız yarışmalarda hep ben kazanırdım. Ben o zamanlar çok iyi olduğumu düşünüyordum ama şimdi anladım ki iyi olan senmişsin ablam. İyi ki varsın iyi ki benim ablamsın. İyi geceler ablacığım.

Aşklar biter, sevgiler, kara sevdalar unutulur ama bir ablanın kardeşine olan sevgisi asla unutulmaz. Kardeşler birbirinde çok uzaklarda da olsa yine birbirini çok severler. 
Aynı benim seni sevdiğim gibi ablacığım. İyi geceler canımın içi ablam.

Senin gibi bir ablam olduğu için herkes beni kıskanıyor, kıskanmakta haklılar çünkü melek gibi bir ablam var. Benim iyi kalpli bir meleğim var. İyi geceler Meleğim.

Eğer hayatta bir kardeşin varsa çok şanslısın demektir ama hayatında bir ablam varsa dünyanın en şanslı insanı sensindir. Tıpkı benim gibi. İyi geceler Minik serçem.


Amcaya İyi Geceler Mesajları
Halaya İyi Geceler Mesajları
Abiye İyi Geceler Mesajları
Dini İyi Geceler Mesajları

Ablamı desem annemi desem, melek mi desem, peri mi desem ne dersem deyim temiz kalpli iyi bir insandan bahsetmiş olacağım. O insan benim canım ablam. İyi geceler canım ablam.

Sırdaşım, en yakın arkadaşım oldun, beni her zaman korudun kolladın. 
Canım ablam seni çok seviyorum iyi geceler.

Beni bu hayatta en çok güvendiğim ve sevgisini koşulsuz, sorgusuz kabul ettiğim tek kişi sensin ablam. Sen benim ablam olduğun için gurur duyuyorum seninle canım ablam. 
İyi geceler güzel ablam.

Herkes sana isminle hitap ederdi ama ben sana melek derdim çünkü sen melekler kadar saf ve temiz kalpli biriydin, beni her zaman düşünen bir melek gibiydin. İyi geceler Meleğim.

Kardeşlik duygusu dünyanın en zor ve acı ama aynı zamanda en tatlı ve güzel bir duygusuymuş. Senin gibi iyi bir abla olmak herkese nasip olmaz. İyi ki varsın ablacığım iyi geceler.

Bugününe kadar mutlu bir gün yüzü görmedin, ömrün sıkıntılarla, dertlerle geçti, Allah’ım sana bundan sonra mutluluktan ağlamayı nasip etsin, o güzel yüzünden kahkahalar eksik olmasın. 
İyi geceler cefakar ablam.

Tags: Ablam İçin İyi Geceler Sözleri Ablama İyi Geceler Mesajları Ablaya Gönderilecek İyi Geceler Mesajları Ablaya Hayırlı Geceler Mesajı Ablaya İyi Geceler Mesajları Ablaya İyi Geceler Sözleri
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar