Amcaya Günaydın Mesajları

Amcaya En Güzel Günaydın Mesajları


Bizleri bu güne ulaştıran Rabbime şükürler olsun, güzel amcamın günü kalbi kadar güzel olsun.

Baktın hayat sana gülmüyor, sen hayata gülün gıcıklık olsun. 
Günaydın yakışıklı amcam.

Yüreği sevgi ile kıpır kıpır eden, gülmesiyle çevresine neşe veren, yeğenini çok seven canım amcam günaydın.

Dünyanın en güzel cümlesi seni seviyorum diyorlar ya yalan dünyanın en güzel cümlesi bırak biraz daha uyuyayım. Günaydın amcam.

Bu günde istediğin en güzel haberi alman ve çok mutlu olman dileğiyle günaydın amcacığım.

Akşam erken yatmazsan zabah sor kalkarsın, kalkarken yastık sana sen yastığa bakarsın ama mecbur uykulu uykulu da olsa güne başlarsın. Günaydın yakışıklı kral.

İşlerin rast gitsin, Rabbim her zaman doğru insanlarla karşılaşmak nasip etsin, hayırla başlayan hayırla biten bir günün olsun, canım amcam hayırlı sabahlar olsun.

Günaydın amcam, yastık kafandaki bitlerden rahatsız oldu, uyan da biraz rahat etsinler.

Çok uzaklarda olduğum yüzünü görmediğim ama sevgisini hep yüreğimde hissettiğim benim için çok değerli bir insan olan yakışıklı amcam günaydın.

Amcaya Güzel Sözler, Amcama Güzel Sözler, Amcaya Anlamlı Sözler, Amcama Güzel Sözler Kısa, Amca İle İlgili Sözler, Amcam Sözleri, Amcaya Söylenecek Güzel Sözler

Her şeye kadir olan Yüce Mevla’m şimdi bu mesajı okuyan amcam hayırlı işler, hayırlı eş nasip eyle, ona kalbi kadar güzel bir ömür nasip eyle.

Sevgilisi olmadan uyananlara kimse mesaj göndermez mi sandınız. 
Onlarında elbet sevdikleri vardır. Günaydın amca.

Günün aydın, kalbin mutlulukla dolsun, en kötü günün de bile mutluluğun hiç eksin olmasın, biricik amcamın günü bereketli ve aydın olsun.

Günaydın amcam şimdiden iyi günler, iyi akşamlar, iyi geceler.

Günaydın amcam mutluluklarla dolu, kahkahaları bol güzel bir günün olsun.

Kalk artık amcam kalk yata yata yatağı çürüttün, garanti kapsamı dışında kalacak yatak kullanıcı hatası diye.

Mutluluk yakana yapışsın, huzur ayağına dolaşsın, sevinç ellerine bulaşsın, güzellikler kirpiklerini ıslatsın İnşallah. Hayırlı sabahlar amcam.

Sana içi sıcacık sevgi dolu okunduğunda kalbini ısıtacak yüzü güldürecek, seni mutlu edecek bir günaydın mesajı gönderiyorum.  Bu mesaj bir haftalıktır lütfen silmeyin.

Millet uyudu uyandı, su içmeye, lavaboya kalktı, tekrar uyudu, uyandı ‘günaydın’ mesajları atmaya başladı, sen hala uyuyor muşunu amca?

Günaydın amcam evinden bereket, dilinden şükür ve dua, kalbinden rahman ve resul aşkı eksik olmasın. Mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum.

Günaydın amcacığım, uyan artık sabah oldu, horlaya horlaya bir hal oldun yeter artık bizdeki de can.

Yeni haftaya yeni güne huzurlu mutlu ve sağlıklı başlaman dileğiyle çok seviliyorsunuz amca bey.

Amcaya Doğum Günü Mesajları, Amcaya Doğum Günü Sözleri, Amcaya Doğum Gününde Sözler, Amcaya Doğum Günü Mesajları, Amcaya Doğum Günü Mesajları Facebook

Uyan amca bey uyan sabah oldu. 
Kuşlar uçtu havaya, yumurtalar girdi tavaya, çaylar doldu bardağa, bir sen gelmedin sofraya.

Okula gidenlere günaydın, işe gidenlere daha çok günaydın, boş gezenlere ise daha gün aymadı. 
Bu saatte aymaz.

Öyle süslü püslü sözler bilmem ben bildiğim bir şey varsa bana her zaman destek olan en zor anımda her zaman yanımda olan amcamı çok sevmem. İyi ki varsım amcam. Günaydın.

Bugün günlerden pazar, fazla bozar, uyandım bekliyorum, belki biri mesaj yazar, kimse yazmadı amcama bir günaydın diyeyim belki o bir selam yollar.

Günaydın gülüşü güneş gibi insanın içini ısıtan amcam.

Niyetin uyanmaksa kapı gıcırtısına da uyanırsın, yok niyetin uyumaksa bırak alarmı top atsalar da uyanmazsın. Günaydın uyan artık amca.

Umut edip beklediğin, el açıp Rabbimden dilediğin her şeyin gerçekleştiği bir gün olsun. 
Rabbim mutluluk ve huzur versin. Hayırlı sabahlar.

Amcaya Günaydın Mesajları ile ilgili aramalar amcaya dua sözleri  amca oğlu sözleri  amca olmak sözleri  amcanın ölmesi  amcaya sözler kısa  amcaya doğum günü mesajı komik  amcaya güzel mektup  amcaya söylenecek ağır sözler
Tags: Amcama Günaydın Mesajı Amcaya Esprili Günaydın Mesajları Amcaya Günaydın Mesajları Amcaya Günaydın Sözleri Amcaya Hayırlı Sabahlar Mesajı Amcaya Komik Günaydın Mesajları
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar