Babaya Güzel Sözler

Babaya Güzel Sözler


Canım babam seninle ne kadar gurur duysam azdır, senin kızın olduğum için çok şanslıyım. İyi ki varsın ve iyi ki benim babamsın.

Sen bizim evimizin güneşi, ailemizin merhamet yüreklisisin, sen bizim canımız kadar sevdiğimiz biricik babamızsın.

Bir baba ancak bu kadar iyi, ancak bu kadar evlatlarını çok sevebilir. Seni çok özledim canım babam.

Herkes kendi babasını sever ve kendi babasıyla övünür ama ben babamla övünmüyorum çünkü onu herkes seviyor, herkes onunla gurur duyuyor.

Peygamber Efendimiz ne güzel söylemiş Baba cennetin orta kapısıdır diye.

Baba evladını kendinden çok düşünen, evladı için kendisi aç kalan, kendi mutluluğunu evladının mutluluğu için feda eden, fedakar, cefakar, bir adamdır.

Babaya Güzel Sözler, Babama Güzel Sözler, Babalara Güzel Sözler, Babalar İçin Güzel Sözler, Babaya Söylenen Güzel Sözler, Babaya Söylenecek Güzel Sözler, Babaya Güzel Sözler Facebook

Seni çok özledim babacığım, boynuna sarılmayı babam demeyi, kokunu, gülüşünü özledim.

Bir babanın varlığı bile evladına inanılmaz güven ve huzur verir.

Canım babam Allah seni başımızdan eksik etmesin. Rabbim sana sağlık ve mutluluk nasip etsin.

Prenses olmak için prense ihtiyacım yok. Ben zaten kralın kızıyım.

Babalar oğullarının ilk kahramanı, kızların ise ilk aşkıdır. Babalar varlığı ile güven veren büyük insanlardır.

Baba candır, baba canandır. Baba her zaman sevilecek en güzel sevdadır.

Bu hayatta baban sağ ise sahip olabileceğin en büyük şeye sahipsin demektir. Babanın kıymetini bil eğer uzaktaysan hemen ara bir sesini duy, eğer yanında ise boynuna sarıl ona sevgini göster.

Bu dünyaya bin defa gelsem yine de senin gibi bir babam olsun isterdim iyi ki varsın canım babacığım ve iyi ki benim babamsın.

Babalar soğuk görünür ama sıcaklığı öldükten sonra bile hissedilir.

Sen bizim kaya dibi dayanağımız, sen bizim merhamet yürekli koca çınarımız, sen bizim güldüğü zaman etrafını aydınlatan güneşimiz, sen bizim canım babamızsın.

Bana hayatı öğreten, zor zamanlarda yardımıma koşan, hiçbir zaman bir kere dahi öf demeyen adam canım babam seni çok seviyorum.

Babaya Güzel Sözler Kısa, Babaya Güzel Sözler Facebook, Babaya Güzel Sözler Uzun, Babaya Söylenen Güzel Sözler, Babaya Özlem Sözler, Babaya Sözler, Baba Sözleri, Babaya Güzel Sözler Anlamlı

Ben seni kırmak üzmek istememiştim canım babam. Ben seni çok seviyorum bir yanda sevdiğim bir yanda sen orta da ben ne yardan vazgeçebiliyorum ne senden ne olur beni affet babacığım.

Kimileri babasının kıymetini bilmez, kimileri de kıymet bilecek bir baba bulamaz.

Şuan seni çok ama çok özledim babacığım. Yavrum deyip boynuma sarılmanı, senin yanında yürümeyi, sana bakıp gülümseyerek sana sarılmayı çok özledim Babam.

Sen hiç gitmedin ki baba, gözlerimden kalbime taşındın. Önceden bir yerdeyken şimdi baktığım her yerdesin.

Canım babam sana olan sevgimi nasıl kelimelerle anlatabilirim ki, insan senin gibi bir babanın sevgisine sınır koyabilir mi ki. Canım babam seni sınırsızca çok seviyorum.

Annem bu dünyanın en şanslı insanı çünkü senin gibi bir kocası var. Ben bu dünyanın en şanslı insanıyım çünkü benim de senin gibi koca yürekli, sevgi kalpli bir babam var.

Dünyada en huzur bulduğum yer senin yanın babam, ben senin yanında ömrümü geçirmeye razıyım başka hiçbir şey istemem.

Babama Güzel sözler, Babama Güzel Mesajlar, Babaya güzel Sözler, Babaya Güzel Aşk Sözleri, Babaya Güzel Cümleler, Babaya Güzel Kelimeler, Babaya Güzel Mesajlar, Babaya Güzel laflar, Babaya Aşk Sözleri

Bir adam sevdim, adam gibi adam! Hiç bırakmayan ve son zerresine kadar seven adam! Uzatmaya gerek yok o adam benim babam.

Ben senden ne kadar uzakta olursam olayım, benim aklım, kalbim her zaman seninle babacığım. Sen bizleri merak etme sen iyi olduğun sürece bizde iyiyiz.

Eğer hayatta olan bir baban varsa dünyanın en şanslı insanısın. Baba uzakta da olsa yakında da olsa her zaman seni düşünür.

Evladının derdini kendi derdi olarak gören, evladı güldüğü zaman gülen, evlat kıymet bilmese de evladına küsmeyen canım babam seni çok seviyorum.

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek. Canım babam seni çok seviyorum.

Ben çocukken hep seni örnek alırdım. Oynadığımız oyunlarda ben hemen baba oluyordum. Çünkü babalar güçlü ve cesur yürekliydi. Bende şimdi senin gibi bir baba oldum canım babam. Senin verdiğin nasihatler sayesinde bugünlere geldim. Canım babam seni çok seviyorum.

Küçükken en çok babamızın verdiği nasihatlere kızardık, şimdi ise o nasihatler sayesinde hayatın karşısında dimdik duruyoruz.

İnsan babasıyla birlikte geçirdiği vakitleri asla unutamaz, babasız hayata bir gün dahi tutunamaz. Baban yanındaysa zorluklardan asla korkmaz.

Senden ayrı yaşamak ölümmüş babam, senin yanındayken bunu bilemedim ama senden ayrıldıktan sonra ben sensiz nefes alamdım.

Varsın gelmesin senden bana para, araba, olsun baba böyle yaşamakta yeter bana, sen dert etme helal kazanç kazanmayı öğrettin ya o yeter bana.

Sen bize sadece babalık değil aynı zamanda iyi bir arkadaş oldun. 
Hayatın zorlukları karşısında güçlü durmayı öğrettin.

Sen bizim ulu çınarımız, sen bizim bitmez tükenmez umutlarımız, sen bizim can babamızsın. 
Yılların yorduğu canım babam seni çok seviyorum.

Her insanın babası böyle senin gibi iyidir diyorum ama başkalarının babalarının yaptıklarını duyunca benim babam bir taneymiş diyorum. Seni çok seviyorum babam.

Babaya güzel sözler olarak ne yazsam az gelir, ona en büyük sözü; seni seviyorum babacığım diyorum.

Senin gibi bir babam olduğu için çok mutluyum ve seni her düşündüğümde daha da mutlu oluyorum. İyi ki varsın canım babam.

Vefat Eden Babaya En Güzel Sözler, Vefat Eden Babaya Özlem Sözleri, Vefat Eden Babaya Sözler, Vefat Eden Babaya En Anlamlı Sözler, Baba Özlemi, Baba Özlemi Sözleri, Vefat Eden Babaya Babalar Günü Mesajları, Vefat Eden Babaya Özlü Sözler, Vefat Eden Babaya Mesajlar Tags: Babam İçin Güzel Sözler Babama Güzel Sözler Babama Özledim Seni Sözleri Babaya Güzel Mesajlar Babaya Güzel Sözler Babaya Özgü Güzel Sözler
Tags: Babam İçin Güzel Sözler Babama Güzel Sözler Babama Özledim Seni Sözleri Babaya Güzel Mesajlar Babaya Güzel Sözler Babaya Özgü Güzel Sözler
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar