Çok Güzel Serseri Sözler Yeni

Çok Güzel Serseri Sözler Yeni


Pişmanlık duyar da dönersen geri, gel de gör aşkından kalan eseri, seyret ateşinin düştüğü yeri, hasretin zulmünü gör de öyle git…

Ne bir selam geldi, ne haber senden, sosyetesozler.com unuttun sen beni yıllardan beri.
Sakın aynı şeyi bekleme benden, ben hala aşığım, hala serseri.

İdam mahkûmunun söz hakkı vardır, bari son arzumu sor da öyle git, arının çiçekte göz hakkı vardır, bir buse için dur da öyle git.

Yol sen olsan yorulmadan yürürüm. Rüya sen olsan hep uyurum. Gece sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesi m sen olsan şimdi ölürüm!

Serseriler ne ağlamayı ne de sevmeyi bilirmiş, ola ki sevdi bir kez severmiş ve ola ki ağladı gözyaşının düştüğü yerde ölürlermiş.

Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın hiç sensiz kalmazdım.

Her ağladığında gözlerinden akan her damlanın kalbimi vuran kurşun olduğunu düşün, ağlarken çok ağlama da o kurşunlar beni öldürmesin.

Hiç bitmemiş siyah beyaz bir puzzle gibi hayat. Parçaları birleştirmeye korkuyorum. Bitince sen çıkarsın karşıma diye titriyor ellerim.

Yeryüzünde yalnız benim serseri, yeryüzünde yalnız ben derbederim. Herkesin dünyada varsa bir yeri, ben de bütün dünya benimdir derim.

Güzelim serserinin aşkı ölse de bitmez organlarımda yaşatmıyorum seni kanımın içinde olmuşsun ilham kimse gelirse gelsin bulamaz seni inan.

Ne yalan sözler ne de boş sevdaların kızıyız. Seviyorum dediğinde tapmayı, bakarken gözlerine ağlamayı, can yakanların canını almaya öğretti hayat.

Kıymet bilmeyen kalbe sevgim haram, yolunu bekleyip gelmeyene yazıklar, sevdim deyip de aldatana lanet, beni sonsuza kadar sevene bu canım kurban olsun.

Hayatta 4 yanlış yaptım doğmak yaşamak büyümek ve umutlara sarılmak bir tek doğru yaptım o da seni sevmek ama unutmuşum güzelim 4 yanlış bir doğruyu götürdü.

Dün gece seni anlattım yıldızlara, dinledikçe daha çok parladılar. Ayrı olduğumuzu söylediğimde ise hepsi teker teker kaymaya başladı. Sırf seni dilemem için.

Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimi de çıktığında. Umutlara kanma umutlar bir gün imkânsızlaşır, hayatı tozpembe yaşıyorum sanma, her renk bir gün siyahlaşır.

Ben biraz deli biraz serseri her yanlış, her askım gibi… Ben biraz deli biraz serseri zalimliğim kaçmadı ki… Ben biraz deli biraz serseri, takmadan kimseleri, yaşarım aşkımı içimde.

Bir gecede yıkıldım oyun bitti serseri gönül kor ateşte yakıldım sevdam gitti serseri gönülsen sevmeyi bilmedin artık yetti serseri gönül faydasız ne yapsan da giden gitti serseri gönül.

İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada. Ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim.
Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz. Laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını keser, lafı çıkartana yediririm.

Bir gün görürsen beni yıkılmış, harap, köşede, sakin sorma yaklaş cesaret bulursan kendinde.
Eğer sorarsa dostların kim bu ayyaş diye. Tüm gururunla utanmadan şöyle… Bu benim eserim diye.

Etiketler : Serseri Sözler Kısa, Serseri Sözler Damar, Serseri Sözler Sevgiliye, Serseri Sözleri Kısa, Serseri Sözler Facebook, Serseri Sözler Yeni, Serseri Sözler
Serseri Sözler Kısa, Serseri Sözler Damar, Serseri Sözler Sevgiliye, Serseri Sözleri Kısa, Serseri Sözler Facebook, Serseri Sözler Yeni, Serseri Sözler
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar