Dayıya Geçmiş Olsun Mesajları

Dayıya Geçmiş Olsun Mesajları


Duyunca çok üzüldüm canım dayıcığım Rabbim seni korusun büyük geçmiş olsun.

Ben hep yeğenler hasta olur dayılar onlara bakar dayılar hiç hasta olmaz diye biliyordum. 
Canım dayım geçmiş olsun emrine amadeyim emret yeter ki.

Atlatmış olduğun olayı duyunca çok üzüldüm. 
Verilmiş sadakan varmış dayım şükür ki sana bir şey olmamış. Geçmiş olsun dayıcığım.

Benim yakışıklı dayım hasta olmuş. E bize de yeğeni olarak geçmiş olsun demek düşer. 
Geçmiş olsun dayı bey.

Hastalıklar geçsin gitsin, bu yakışıklı tekrar eski sağlığına kavuşsun, yüzünden gülümsemesi eksik olmasın. Geçmiş olsun yakışıklı dayım.

İlaçların nane limon, çaren ne ile limonda, iyileşmen nane ile limona bakıyor. 
Tez iyileşmen dileğiyle geçmiş olsun dayım.

Benim dayım o kadar zorluklara göğüs gerdi bir bu hastalığa mı yenik düşecek. 
Kısa zamanda iyileşip tekrar ayağa kalkman dileğiyle geçmiş olsun dayı.

Allah’ım tez zamanda hastalığı atlatıp eski sağlığına kavuşmayı nasip etsin. Geçmiş olsun.

Hastalıklar alsın başını gitsin, hastalığın bir an önce geçmiş olsun canım dayım seni seviyoruz. Geçmiş olsun dualarımız seninle.

Hastalanmana üzüldüm bir an önce seni eski halinle aramızda görmek istiyoruz ve acil şifalar dilerim dayıcığım.

En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle kalbimiz seninle, bir an önce gözlerindeki ışıltının tekrar güneşi kıskandıracak parlaklıkta olacaktır. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun dileklerimi en samimi ve içten dileklerimle huzuruna sunuyorum geçmiş olsun canım dayım.

Geçmiş Olsun Mesajları Kısa, Ameliyat Sonrası Geçmiş Olsun Mesajları, Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajları, Geçmiş Olsun Mesajları, Geçmiş Olsun Mesajları Facebook

Mesajların en samimisi sevgilerin en sıcağını sana yolluyorum günlerin günlerinden daha güzel olsun kötü günler geçmiş olsun dayım.

Hayatın oyunudur bazen hastalık, bazen kaza, bazen de aşk acısı hepsini unutmak amacıyla yaşıyoruz bu hayatı geçmiş olsun iyi yürekli dayım.

Ne güzelliğini nede huzurunu bozacak bu zamanlar geçmiş olsun de geç ve hayata ufak bir tebessümle gülümse o zaman geçecektir kötü günler sevgimizle.

Ölüm gelmedikten sonra vardır her derde devam sen güzel yüzünü asma geçer biter bu bela geçmiş olsun canım dayıma.

Geçmiş olsun, geçmişler olsun, geçmişler olsun. Ey hastalık dayımın bedeninden çık ve geldiğin yere dön. Sen dayımı esir alacağını mı sandın. O çok güçlü zorluklara karşı göğüs geren savaşçı biridir.

Dayım hasta olmuş o benim için çok değerlidir. 
Tüm hekimler seferber ola, hemen dayımı iyileştire, onun kılına bile zarar gelmiye.

Seni yataklara düşüren o virüsün Allah belasını versin, yolunu şaşırsın da bir daha sana uğramasın, biricik dayımı yatağa bağlamasın. Geçmiş olsun dayıcığım.

 Geçmiş Olsun Mesajları, Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajları, Dostlara Geçmiş Olsun Mesajları, En Güzel Geçmiş Olsun Mesajları, Kısa Geçmiş Olsun Mesajları, Sevgiliye Geçmiş Olsun Mesajları Dayıya Geçmiş Olsun Mesajları ile ilgili aramalar whatsapp geçmiş olsun mesajları  dini geçmiş olsun mesajları  espirili geçmiş olsun mesajları  amcaya geçmiş olsun mesajı  hasta dua mesajları  geçmiş olsun duası  geçmiş olsun dileklerine teşekkür mesajları  geçmiş olsun dileklerine cevap : Dayım İçin Geçmiş Olsun Sözleri Dayıma Geçmiş Olsun Mesajı Dayıya Geçmiş Olsun Mesajları Dayıya Geçmiş Olsun Sözleri Hasta Olan Dayıya Geçmiş Olsun Mesajı Kaza Yapan Dayıya Geçmiş Olsun Mesajları
Tags: Dayım İçin Geçmiş Olsun Sözleri Dayıma Geçmiş Olsun Mesajı Dayıya Geçmiş Olsun Mesajları Dayıya Geçmiş Olsun Sözleri Hasta Olan Dayıya Geçmiş Olsun Mesajı Kaza Yapan Dayıya Geçmiş Olsun Mesajları

Yorumlar