Teşekkür Sözleri ve Mesajları

En Güzel Teşekkür Sözleri ve Mesajları


Yeni bir hayata başlarken yanımda olan ve benden desteğini eksik etmeyen bütün dostlarıma teşekkürü borç bilirim. Canlarım benim, iyi ki varsınız.

Herkes birden üstüme gelmişken sadece sen bana inandın.
Yapabileceğime, başarabileceğime dair bana hep umut yağmurları yağdırdın.
Benim canım ablam, sırtımdaki desteğin için sana çok teşekkür ederim, iyi ki varsın.
Seni çok seviyorum.

İnsanın yanında dayanabileceği bir dağ olmalı ya da gövdesine yaslanıp, gölgesinde dinlenebileceği bir dayanağı. Benim canım babam, üzerimdeki emeğinin ve sabrının hakkını ödeyemem. Seni ne kadar üzdüysem beni o kadar çok sardın, bana hep cesaret kattın. Her kararımda yanımdaydın ve asla içimdeki ışığın sönmesine göz yummadın. Her zaman da yanımda olacağını, elini hiç üzerimden çekmeyeceğini biliyorum ve bunlar için sana çok teşekkür ediyorum.
Hakkını ödeyemem, seni çok seviyorum.

Teşekkür ederim sana sevgilim dudaklarıma nefes olabildiğin için, teşekkür edeceğim sana içimdeki huzuruma yol olduğun için, teşekkürler sevgilim yaşamama engel olmayıp yanımda olduğun için.

Sen her zaman gerçek bir dost oldun bana, insanlar yanımdan ayrıldıklarında yanımda durup bana destek oldun. Dostum gerçekliğini bana gösterdiğin için binlerce kez sana teşekkür ederim.

Sana yalnızca sade bir teşekkür etmek benim için büyük bir güç.
Benim için seni tanıdığım günden itibaren sonsuza kadar kalbime girmiş olduğunu bilmelisin.

Teşekkür Mesajları Kısa, Dosta Teşekkür Mesajları, Resmi Teşekkür Mesajları, Arkadaşa Teşekkür Mesajları, Sevgiliye Teşekkür Mesajları, Yeni Teşekkür Mesajları

İyi arkadaşlar iyi günü, kötü günü ayırt etmezler her zaman yanında olurlar.
Sen benim en iyi arkadaşımsın ve her daim yanımda olduğun içinde teşekkür ederim sana.

Ben dostluğu seninle öğrendim. Samimi olmayı, yanlışı doğruyu ayırt edebilmeyi. Sen benim her zaman en iyi arkadaşım oldun. Sen olmasaydın eğer değmeyecek insanlara değer verecektim. Teşekkürler bunca zaman sorunsuzca yanımda oldun.

Daima benim en sevdiğim sendin. Nefesimin sonuna kadar ismini haykıracağım ve bana bu sevgiyi daima yaşattığın içinde teşekkür ederim hayatım.

En Güzel Teşekkür Mesajları
İçimde sana sen varsın benim. Hayatımda mutluluğu bana yaşatan, içimdeki gülen yüze daima sahip olan sensin. Yarınımdaki umudumsun ve umutlarımı her geçen günde arttırdığın için yanımda olduğun için daima teşekkür ederim.

Kim ne derse desin yalnızca benim için sen varsın hayatım. Hayatımdan kim gidiyorsa gitsin, sen kal yanımda hayatım. Kimle olduğum önemli değil sevgilim.
Sen benim olduktan sonra bana her yer cennet, teşekkür ederim.

Tek dilediğim vardı son nefesimi bile verirken gözlerinin içine bakmaktı.
Sensiz olmak bana cehennem olacağından son defa cenneti gözlerinin içinde görmek istedim. Sen benim cennetim, güler yüzlüm bana daima cenneti yaşatmış olduğun için teşekkür ederim sana. Sen olduğun sürece ben cenneti daima yaşardım.
Ama yoksun sevgilim..

Teşekkür ederim beni gerçek aşkla tanıştırdığın için.
Sen olmasan bu zamana kadar aşkın ne olduğunu anlayamazdım.
Bilemezdim nasıl bir duygu olduğunu ve sen benimle olduğundan her duyguyu iliklerime kadar yaşayabiliyorum.
Benimle ömrümün sonuna kadar olmayı kabul ettiğin içinde teşekkür ederim.

Sensiz olmanın sonu benim için ölüm onu biliyorum.
Sensizlik hayatımın bittiği noktası olduğu gibi cehennemin de başlamış olduğu yerdi bir tanem.
Sensiz olacaksam eğer yaşamamak ise en güzelidir.
Teşekkür ederim sana hayatımı bana geri verebildiğin için, hayatım tamamen sen oldun.
Ben aşkımızı sadece bizde yakıştığın için sevdim. 
Bunu ikimize de yaşattığın için teşekkürler sevgilim.

Etiketler : Teşekkür Sözleri, Teşekkür Sözleri Arkadaşa, Teşekkür Sözleri Kısa, Teşekkür Sözleri Sevgiliye, Teşekkür Sözleri Facebook, Teşekkür Sözleri Teşekkür Sözleri, Teşekkür Sözleri Arkadaşa, Teşekkür Sözleri Kısa, Teşekkür Sözleri Sevgiliye, Teşekkür Sözleri Facebook, Teşekkür Sözleri Twitter, Teşekkür Sözleri, En iyi Teşekkür Sözleri, Yeni Teşekkür Sözleri
Aile Sözleri Anlamlı Sözler Aşk Hayatı Aşk Sözleri Ayrılık Sözleri Çiçek Sözleri Çıkma Teklifi Sözleri Damar Sözler Davetiye Sözleri Delikanlı Sözler Dini Sözler Dizi Replikleri Doğum Günü Mesajları Duygusal Mesajlar Eşime Sözler Genel Günaydın Mesajları Güzel Sözler İyi Geceler Mesajları Kahve&Çay Sözleri Kapak Sözler Kardeşlik Sözleri Komik Sözler Liebessprüche Milliyetçi Sözler Ölüm Sözleri Özlem Sözleri Özür Mesajları Platonik Aşk Sözleri Resimli Sözler Romantik Sözler Sağlık Sözleri Şarkı Sözleri Seni Seviyorum Sözleri Sevgiliye Güzel Sözler Sevgiliye Uzun Mesajlar Şiirler Sosyal Medya Sözleri Tanıtım Tebrik Mesajları Ünlü Şairler Yıldönümü Mesajları Güzel Sözler 2020 Hayat ile İlgili Sözler Şerefsiz Sözler Tatlı Sözler İnce Sözler Ölüm Sözleri Evlat Sözleri Kuzene Doğum Günü Mesajları Babama Doğum Günü Mesajları Eşe Doğum Günü Mesajları  Yalakalık Sözleri Mutsuzluk Sözleri Değişik Sözler Umut Sözleri Afilli Sözler Güven Sözleri Dokunaklı Sözler Motivasyon Sözleri Uzun Özür Mesajları Mutluluk Sözleri, Mutluluk Mesajları Felsefi Sözler Kırgınlık Sözleri Çiçek Notları Sevgiliye Aşık Edici Sözler & Mesajlar Geçmiş Olsun Mesajları Duvar Yazıları Geceye Bir Söz Yalnızlık Sözleri Aşk Şiirleri Devrimci Sözler Göndermeli Sözler Teşekkür Sözleri Türklük Sözleri Özgürlük Sözleri Kibirli Sözler Cool Sözler Pişmanlık Sözleri Aşk Acısı Sözleri Ülkücü Sözleri Oğluma Doğum Günü Mesajları Kızıma Doğum Günü Mesajları Kardeşe Doğum Günü Mesajları Çay ile İlgili Sözler Güzel Sözler 2019 Harbi Sözler Sevgiliye Günaydın Mesajları, Günaydın Sözleri Klan İsimleri Kullanıcı Adları Evlilik Tebrik Mesajları Duygusal Sözler Yeni Doğan Bebek Tebrik Mesajı İsyan Sözleri
Teşekkür Mesajları Kısa, Dosta Teşekkür Mesajları, Resmi Teşekkür Mesajları, Arkadaşa Teşekkür Mesajları, Sevgiliye Teşekkür Mesajları, Yeni Teşekkür Mesajları
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar