Teyzeye Tebrik Mesajları

En Güzel Teyzeye Tebrik Mesajları


Seni başkasıyla paylaşmak çok zor olacak bana sen benim arkadaşım, sırdaşım, her şeyimdin. 
Ama olsun teyzem evlense bile yine biz görüşeceğiz yine birlikte olacağız. 
Canım teyzem hayırlı olsun.

Senin gibi başarılı bir teyzeyi kim kıskanmaz ki, kıskananlar çatlasın, çekemeyenler kuşağını gevşetsinler. Başarılarının daim olsun teyzeciğim. Tebrikler

Bende hayatımda seni örnek alıyorum, bende senin gibi başarılara imza atacağım. 
Yeni görevinde başarılar diler seni yürekten kutlarım.

Teyzelerin en güzeli, teyzelerin en özeli, teyzelerin en başarılısı tebrik ederim seni.

Bugün senin en mutlu günün bu mutlu gününde yanında olmak o güzel gülen gözlerini görmek isterdim ama çok üzgünüm gelemedim. Siz tebrik eder mutluluğunuzun ömür boyu sürmesini dilerim.

Bak teyze daha bu yolun başı ilk adımı atıyorsun emin misin, son kararın mı, iyice düşün. 
Bugün birleşen yüreklerinizin hiç ayrılmaması dileğiyle bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Tebrikler.

Çay nerden söyleniyor, kahve nasıl içiliyor öğren ziyaretine geleceğiz. 
Yeni görevin hayırlı olsun teyzeciğim.

Hiçbir zaman pes eden olmadın, azim ve sabır ile çalıştın ve sonunda başardın. 
Canım teyzem başarını tebrik eder devamını dilerim.

Senin gibi azimli insanlar her zaman büyük başarıları imza atacaktır. 
Bu teyzemin ilk başarısı ve bu başarıların arkası gelecektir. Seni gönülden tebrik ederim teyzem.

Canım teyzem evliliğinizi tebrik ederim. Huzur ve mutluluk her zaman sizinle olsun, eğer bir gün ağlarsanız  o da mutluluktan olsun.

Bazen insan başaramadığı zaman pes eder umutsuzluğa kapılır ama benim teyzem hiç öyle değil asla pes etmez umutsuzluğa düşmez. Azimli adımlarla başarıya doğru giden yolda emin adımlarla yrüdü ve sonunda başarıyı yakaladı. Kutlarım seni teyzeciğim.

Benim teyzem diye demiyorum çok güzel ve çok başarılı maşallah. Tebrikler prenses.

Teyzemin instagramına şöyle geriye doğru bir göz atın sanki mübarek olimpiyat arşivi. 
Başarılarının devamını diler seni tebrik ederim teyzeciğim.

Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün, evliliğiniz herkese örnek olsun.

Zamanında sana ot gibi yaşıyorsun sosyal hayat sıfır diyenler şimdi senin bu başarını kıskanıyorlar. Rabbim başarılarını daim etsin. Kutlarım seni teyzeciğim.

Herkes başarmak ister, Çoğunluk başarıdan söz eder ama başarıya ulaşan pes etmeden başarı yolunda yürüyenlerdir. Tıpkı bu mesajı okuyan canım teyzem gibi. Seni kutluyorum teyzem.

Senin kadar başarılı ve çalışkan biri olmasam da, senin gibi başarılı ve azimli ve bana örnek olan bir teyzem var. Başarılarının devamını dilerim güzel teyzem.

Allah kalbi temiz, niyeti iyi olana her zaman yardım eder. Herkes başaramaz boş yere çalışıyor kendini yıpratıyor derken teyzem  onlara inat asla yılmadı ve söylenenlere kulak asmadan çalışmaya devam etti ve sonunda hak ettiği yere geldi. Seni yürekten kutlarım teyzem. Tebrikler.

Senin bu güzel ve anlamlı başarını tebrik eder bundan sonraki hayatında daha büyük başarılara imza atmanı Rabbim temenni ederim.

Elde ettiğin bu başarı sana ve bazılarına göre küçük bir başarı olarak gelebilir ama sakın unutma ki zirveye giden yol atılacak küçük bir adımla başlar. Tebrikler Teyzeciğim.

Harikulade şeyler, ancak içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesareti gösterenler tarafından yapılmıştır. (B. Barton)

Hayatta başarılı olanlar, kendilerine gereken bilgileri öğrenmekten bir an geri kalmazlar ve hadiselerin sebeplerini her zaman araştırırlar. (R. Kıplıng)

Tags: Teyzem İçin Tebrik Mesajı Teyzeme Tebrik Mesajları Teyzeme Tebrik Sözleri Teyzeye Güzel Anlamlı Duygusal Tebrik Mesajları Teyzeye Tebrik Mesajları Teyzeye Tebrik Sözleri
Tags: Teyzem İçin Tebrik Mesajı Teyzeme Tebrik Mesajları Teyzeme Tebrik Sözleri Teyzeye Güzel Anlamlı Duygusal Tebrik Mesajları Teyzeye Tebrik Mesajları Teyzeye Tebrik Sözleri
Sizinde Aklınızda Güzel Sözler Varsa Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz.
Yorumlar